mi_si, светкавичке,
след тътена идва дъжд
, а след дъжда идва слънце 

mi_si, светкавичке,
след тътена идва дъжд
, а след дъжда идва слънце 
да си кажа...
Никой не е по-бърз от теб в носенето на инфо и освен това от четири години ни поздравяваш сутрин, лесно ли ще е да изкорениш този навик?! Пък и не трябва...

за преговора. 

Така им казваме на другите теми - съседи/съседни къщи и често си говорим през терасите.
Но и на гости се радваме, може да идвате спокойно. 
Нали я знаеш Миси, емоционална е, много е категорична за момента, но и аз се надявам като й размине малко да се завърне. 

Изобщо не го мисля Керем в това отношение. Не вярвам и че е сам, просто публичните връзки му дойдоха вповече и сега се пази. 
моля те да не се засягаш от действията на влюбени в Керем Бюрсин жени, които го бранят като майки-орлици! Знам, че нямаше нищо обидно в постовете ти! Знам колко много обичаш и Керем, и Ханде! Толкова, че четири години всеки божи ден ни поздравяваш за добро утро с хубави спомени от приказката, която ни събра в най-тежкото време - пандемията. Твоите думи сутрин усмихват нашия ден, зареждат го с енергия за добри дела и ни настройват романтично, за да не забравяме, че сме нежни жени, а не само мъжки момичета, успяващи да променят към по-хубаво света! На теб разчитаме за всички новини, свързани с нашите любимци! Моля те, мила Миси,
не позволявай на лошото да победи доброто! Усмихни ни утре сутрин пак!
много ти благодаря за подкрепата! Думите ти ме върнаха обратно във форума!
разплакаха ме постовете ви за Миси!
Дано слънчевото ни момиче ни послуша и се върне отново при нас!
не ми разваляйте мнението, моля ви, за нашия пол! Дръжте се на положение!

знаете ли откъде в България може да се купи Emotion? Пишат, че ароматът на серията е разкошен!

Препоръчани теми