💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 37/

• 46 397
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Много несправедливо е триенето на постове на потребители, на които не се дава правото на отговор или обяснение!
Кой определя дали съдържанието на даден пост не отговаря на правилата на форума?
Защо докладването от явни недоброжелатели е достатъчно основание?
Засегнатите безпричинно ще имат пълното основание да предпочетат друго поле за изява.
Не отблъсквате ли по този начин, потребителите, които са ви "работните пчелички"?
Защо постове, в които има невярно съдържание и явни обиди към трети лица продължават да съществуват в този форум?
Няма ли еднакво третиране за всички потребители?
При точно същата ситуация с триене на постове в тази тема, напуснах форума за достатъчно дълго време.
Не бях сред пострадалите, но отношението на модератор или администратор, както тогава, така и сега, ми се струва ужасно несправедливо!
Имам право да поискам обяснение за предприетите от представителите на форума действия! Искам да се оповести потребителят, който докладва и причините постовете да бъдат изтрити! Защото в противен случай този цирк може да продължи до безкрай!

Нека да спрем с интригите, подмолните действия и несправедливостта!

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 21:45 от Mira07

# 631
Турска певица, неизвестна за мен, хубаво е обобщила Керем, визирайки цитат от рекламата на ТА Sunglasses

# 632
Добро утро, прекрасни момичета! Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с прохлада, че ни дойдоха в повече и жегите навън, и “жегите” тук.

Миси… Kissing Heart

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 07:25 от Cocodoggo_mom

# 633
Flowers Herb Добро утро, момичета!
Прохлада ... Нека и страстите охладнеят.
Mira_07, адмирации за позицията ти! Подкрепата ми е пълна!
Да се разхладим ...

и ...

# 634
Здравейте Animal Bee

Миси вече няма да пише във форума. Честито на злобарите от балкона!

# 635
  • Плевен / София
Здравейте Animal Bee

Миси вече няма да пише във форума. Честито на злобарите от балкона!

Понякога трябва да страдаш в живота не защото си лош, а за да разбереш кога да спреш да бъдеш добър.....
Вече няма да има сутрешен поздрав темата ни....
Миси

# 636
Здравейте,
Мислех да си кажа мнението, но в тази обстановка най - добре да мълчим.
Миси, не оставяй лошите" да победят
Летните корици на Керем и Ханде

# 637
Здравейте! Flowers Hibiscus

Здравейте,
Мислех да си кажа мнението, но в тази обстановка най - добре да мълчим.
Миси, не оставяй лошите" да победят
Кажи си го де. За два поста ли си? 🤣

Миси, почини си и те чакаме с нови подвизи. Flowers Hibiscus

# 638
Приятелите на Керем, които са го лайкнали снощи:

Слънце, то се получава нещо такова 😉
Скрит текст:

# 639
Я недейте си трая. Споделяйте. Редовно четящите успяваме да "хванем" мненията във въздуха. Въпреки бърсалката по доклади на гастрольори от други теми

# 640
  • София

МИСИ     

# 641
  • София
Здравейте!

До кога с неприятните  изненади!?! Smiling Imp
Миси, липсваш много! Cry Без теб темата не е същата!  Rolling Eyes Ако си банната след докладване, времето ще мине, Yum, ако сама си решила - чакаме те, връщай се, моля! Anguished

Sunglasses
За фотосесията: Не съм видяла цялата фотосесия, но не съм шокирана или скандализирана. Sunglasses Красивото човешко тяло от векове е обект на възхищение и вдъхновение. Grinning И снимките силно ми напомнят за Дейвид Бекъм и Armani преди години. Stuck Out Tongue
Скрит текст:

И с нетърпение чакам интервюто!

Последна редакция: чт, 25 юли 2024, 13:36 от Dilemi

# 642

И все пак е 🔥 😎

# 643
Миси, моля те🙏! На пук на недоброжелателите - не се отказвай!
Въобще няма да е същата темата без теб и сутрешния поздрав, който е като благословия за деня!😥

# 644
  • София
Извинявам се, че нахлувам в темата ви, но искам да ви кажа да не се отказвате, това само радва определени хора. Чета ви от много време и сте задружна компания(Вратата е последният сериал, който гледах и много харесах, преди Рибарчето), няма смисъл да им доставяте удоволствие.
И нас ни докладват от време на време, голяма работа. Да си пускат климатика като не издържат на жегата.

Общи условия

Активация на акаунт