САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 712 949
  • 17 825
  •   4
Отговори
# 17 010
Вътрешната политика - не, но Белият дом беше символ, както Нотр дам, например. На много хора по света им стана криво за Нотр дам само заради историческата му стойност, а не че са непременно фенове на Франция.

# 17 011
И не ви интересувала вътрешната ни политика, пък голямо страдание за това как изглеждал Белия дом, голямо нещо.
А на вас не ви ли пука? Все пак Белия дом, както и Статуята на Свободата са символи на Америка.

# 17 012
Нека изчакаме да видим балната зала и тогава да коментираме...

# 17 013

СНН казва, точно това дето е обяснила Алиса. Нет рейтинга на Тръмп се е повишил с една точка. Продължава да е отрицателен с двуцифрено число.

Ама не е лошо да се гледат целите сегменти, а не само слайдовете дето ни се харесват Simple Smile

# 17 014
  • USA
Не е да не ни пука, но съм убедена, че доста архитекти и интериорни дизайнери ще се погрижат Белият дом да изглежда още по-прекрасен след балната зала.

# 17 015
  • Далече
Рейтинга на гръм се е повишил с един процент, сред кои социални групи е проучването.
Просто някакъв скрийншот без никаква допълнителна информация.
И естествено махленското заяждане - изобщо не сте в час.
Ами как да не е махленско заяждане не може ли просто да кажете, че графиката не показва сред кои социални групи е поручването или че не е пълна , ако е важно за вас?
вместо това вие отговарят така:
Туната пак ли неадекватни скрийншотове, не ти ли омръзна.

Големи хора пък не можете да общувате нормално.

За питащите не ме притеснява разширяването на Белия Дом ,не ми е толкова мил..а те все пак ще разширяват едно от крилата не предната фасада и доколкото разбрах Тръмп събира пари от донори и дарения за разширяването и ще плати част с лични средства..Та вие въобще виждали ли сте Белия дом наживо, че толкова се кахърите?

Chainik@ 39 points в черевено в картинката не значи отризателно число.Значи, че 39% смятат, че републиканците са виновни за затварянето на фед. правителство. 27% смятат че демократите са виновни и 30% смятат, че и двете партии са виновни. Рейтинга на Тръмп не е равен на рейтинга на републиканците..

# 17 016
  • Под сянката на разлистените кактуси

СНН казва, точно това дето е обяснила Алиса. Нет рейтинга на Тръмп се е повишил с една точка. Продължава да е отрицателен с двуцифрено число.

Ама не е лошо да се гледат целите сегменти, а не само слайдовете дето ни се харесват Simple Smile

A може би тези, които имат връзка с това, за което говорим? И слайдшота ти е от 5 дни от началото на шътдауна, а моя от 20 дни след началото му

# 17 017
Да, мога. Smartie pants се възмущаваше от "федералния колапс", ама май е само тя. Вината за този шътдаун е само и единствено на демократите и хората го виждат. Знам, че многократно сте казвали, че вътрешната политика на Щатите не ви интересува, но нещата са свързани все пак. Не съм виновна, че не можете да правите елементарна логическа връзка и ви липсва информация

Мислех си че ти за това говориш, ама може да съм се объркала Simple Smile

Така е това е от 6-тия ден, може ли да дадеш по-актуален, по партии? Да го видим и да го обсъдим.

# 17 018
# 17 019
  • Street of Dreams
Аз ако бях на негово място щях да си построя един Версай с голф игрище с парите от митата. Тази бална зала изобщо не му отива на короната.
Kак така от митата? По немската ТВ казаха - лични средства на Тръмп + дарения за каузата. А те (немските тв) са едни от най-големите му хейтъри. Според мен ако беше от митата, щяха да ни го повтарят от сутрин до вечер. Пък те почти го хвалят за залата.

# 17 020
  • Под сянката на разлистените кактуси

# 17 021

A може би тези, които имат връзка с това, за което говорим? И слайдшота ти е от 5 дни от началото на шътдауна, а моя от 20 дни след началото му

А като публикувах данните от последните проучвания за рейтинга на Тръмп ( много зле, дори и в червените щати),
писа, че на рейтинги хич не им вярвате ...
Simple Smile

# 17 022
# 17 023
  • Далече
Аз ако бях на негово място щях да си построя един Версай с голф игрище с парите от митата. Тази бална зала изобщо не му отива на короната.
Kак така от митата? По немската ТВ казаха - лични средства на Тръмп + дарения за каузата. А те (немските тв) са едни от най-големите му хейтъри. Според мен ако беше от митата, щяха да ни го повтарят от сутрин до вечер. Пък те почти го хвалят за залата.

Аз доколкото разбрах пари от тарифите щяха да се използват за да се платят помощите на бремени жени, млади  майки и малки деца по време на shutdown-a , но незнам какво стана, защото много загрижени доброжелатели почнаха да приказват, че е незаконно без разрешение на Конгреса и парите от мита не могат да се пипат..

Ами abadjieva80 то долу в десния ъгъл на твойта картинка пише следното:

There have been relatively few polls testing Donald Trump's approval rating since the shutdown began, but the polls we do have suggest his job approval numbers have not changed much one way or the other. Това е горе долу същото като на tunata картинката с 1% повишение на рейтинга на Тръмп. 1% =  is not much of a change one way or the other..Ако беше 1% надолу щяха да тръбят повече де Simple Smile

VeViV аз писах, че не вярвам на рейтинги и не ги следя.Даже и не разбирам защо вие ги следите, аз обикновено говоря с хора около мен и следя техните нагласи. Досега за повече от 20 години в САЩ един единствен път ми са се обаждали по телефона от Галъп да ми задават въпроси..

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:07 от Alica

# 17 024
Не е да не ни пука, но съм убедена, че доста архитекти и интериорни дизайнери ще се погрижат Белият дом да изглежда още по-прекрасен след балната зала.
Да, сигурно толкова прекрасен, колкото кабинета му в Белия дом. Кич и мутробарок.

Общи условия

Активация на акаунт