САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 720 505
  • 17 966
  •   3
Отговори
# 17 895
Такава пародия е тръмп, целия свят се смее. Американците и преди не бяха известни с много ум, но сега чупят тъпомера.
Награда за мир от ФИФА, няма такава смешка. Бих си помислила, че му се подиграват с тая награда. Кой знае какъв смях пада по футболните централи.

# 17 896
Такава пародия е тръмп, целия свят се смее. Американците и преди не бяха известни с много ум, но сега чупят тъпомера.
Награда за мир от ФИФА, няма такава смешка. Бих си помислила, че му се подиграват с тая награда. Кой знае какъв смях пада по футболните централи.
Не искат проблеми за световното. Знаят, че това е номера, за да е кротък. Ще му почеткат егото, ще го тупат по рамото, ще му казват, колко е велик и, че той е най- най великият президент на САЩ и ще се кротне. Само дано не забрави дотогава за наградата, че ще трябва да измислят нова.

# 17 897
Самият факт, че знаят, че трябва да го четкат е подигравка с институцията. Не знам дали го осъзнават американците.
Тупат се в гърдите за най-великата държава, най-великата демокрация, а начело им стои някой, който трябва да го подкупваш, за да не върши глупости. Това е отличителна черта на диктаторите в третия свят, и колкото и да го маскираш с думи си е тотална излагация.

# 17 898
При тръмп проблемът е, че няма гаранция, че ще се кротне, щото факсовете идват ежесекундно и не се знае кой ще хване дикиш.
Ама пък аз и фифа не харесвам, та догодина ще е забавно Simple Smile

# 17 899
Това ще е най-мирното световно първенство по футбол.
Шансът да видим английски и италиански фенове да се бият е нула. Тръмп взема сериозни мерки срещу европейския вандализъм.
Видяхте ли как намерих нещо позитивно в наградата за мир на ФИФА?

# 17 900
  • София
Само да не стане като 2019 г. Grinning

# 17 901
Че те и в Южна Африка през 2010-та не се биха, но не се сещам някой да е получавал награди за това Joy нито пък някой сега да гледа на Южна Африка като безопасна държава. Аз изобщо не съм уверена, че първенството ще се проведе без инциденти и трагедии. Най-малкият проблем е футболното хулиганство, даже евентуален тероризъм вярвам, че няма да е проблем. По-скоро някой единак със законно притежаван снайпер да не се изяви някъде около стадионите.

# 17 902
Превантивна награда на мир.
обамовата не беше много успешна в това отношение, нищо, че даже беше и нобелова.

# 17 903
  • София
Хората не искат един луд да започне да мести мачовете от един град в друг или да спира делегации. Със сигурност ще му дадат още някой медал, трофей, за да е щастлив.

# 17 904
Те фифа отдавна го омилостивяват.
Ама дано помни до лятото.

# 17 905
Гледахте ли клипа в който Мелания чете детска книжка? Голям смях. Прическа, тоалет, всичко шест и като започна да чете, майко мила.

# 17 906
  • София
Христо Стоичков щеше да се справи по-добре Grinning

# 17 907
Мелания от колко години живее в САЩ? Може ли пък толкова трагичен английски.

# 17 908
На мен Мелания ми харесва как чете приказка. Ако ще и на унгарски да е, пак ще ми е интересно.
Вие, ако искате идете Урсула да ви прочете нещо на немски. Айнцу, цвайцу, драйцу, дрън... Или Зеленски на английски.
 Мелания си е Мелания.

# 17 909
Дайте го сега това клипче, че да коментираме информирано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт