САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 817 258
  • 20 528
  •   1
Отговори
# 360
мислиш, че не е на същия принцип?
кое му е различното?
Различното сега е червения бутон за ядрения арсенал.
Който е под ръка на победили гладиатор.

# 361
  • Под сянката на разлистените кактуси
tunata в цяла Европа и по света става . Защо изведнъж взе да става ?

Да, много интересен въпрос, който и мен ме мъчи...

# 362
Личи си, че ти нямаш понятие, Пупитка. Старческата деменция не прощава и на най-интелигентните.

Личи си кой колко капацитет има по изявите им, държание, всичко.

Тръмп най-вероятно ще стане 46 президент и ще вадим пуканките. Отново ще се прави на клоун пред лидера на С.Корея, ще му предлага да го метнел е Еър Форс 1 до вкъщи. Няма грам достойнство. Европейските лидери отново ще въртят очи изнервени и ще казват “не искаме да участваме в цирка на Тръмп” и какво ли не, много бисери имаше в отношенията с лидерите и служителите си, но съм ги забравила. Ще вадим пуканките.
Клоун стана именно Байдън - то не са клипове, то не е чудо. Като е дементирал старец, да го маха семейството му, ама и те не са стока и само ламтят за пари и слава. Не им дреме, че не е морално от човешка гледна точка. Гнили и те като него. Какво уважение за такива хора? Действията са важни, а той не нарави нищичко освен да срине икономиката и да започне няколко конфликта. Какъв капацитет, какви 5 лева.

Тръмп толкова си може. Вместо да покаже на избирателите какво ще направи за тях, как ще подобри живота им, той ще пуска реклами и мемета за болестта на Байдън - болест, никой не е застрахован от нея в старческа възраст. Ще пуска мемета с Байдън и ще показва собственото си ниво - точно днес имаше статия за това в NYT

# 363
  • Sunshine state
А, той щото лично Тръмп седи и пуска меметата. Това е смешно дори да си го помислиш, камо ли да го твърдиш. Моля те.

# 364
Чудо ще е ако Байдън остане кандидат на демократите. The New York Times писа, че Байдън е споделил на "съюзник" за съмненията си да остане в надпреварата. Белият Дом отрича засега, но когато има пушек.... Неслучайно демократите настояваха първият дебат да е толкова нетрадиционно рано.

Друго не ми се коментира.

# 365
Тъкмо по новините казаха, че Байдън имал натрупана умора от пътуванията. За това се представил така на дебата.
Явно не се отказва и няма по-кадърен кандидат.
Доживях и Америка да има проблем с кадрите като БГ. 🤣

# 366
Мишел Обама спрягат сега...Боже, жива да не бях...Съвсем изплискаха легена демократите

# 367
  • Sunshine state
Направо ..
Мишел Обама спрягат сега...Боже, жива да не бях...Съвсем изплискаха легена демократите

# 368
Мишел с вице Барак - интересно ще е .

# 369
А Камала Харис как се надяваше да стане първата жена президент на САЩ.
Да и вземат под носа титлата. Ще гризне същия винкел като Хилари.
Няма равенство между мъже и жени в САЩ. Един тъп мъж може да е президент, а не може тъпа жена да стане. Безобразие.

# 370
Казах ли ви? Преди седмици ви казах че така ще стане и голямо виртуално тупалупа се получи.

# 371
А, той щото лично Тръмп седи и пуска меметата. Това е смешно дори да си го помислиш, камо ли да го твърдиш. Моля те.

Това ще е стратегията на тийма му, актуална статия от Ню Йорк Таймс е. А, доколко ще ги пуска сам, разбира се, че за Team Trump става дума, но предвид как той управляваше от бившия Туитър, знае ли се 😂

То не е смешно, но Тръмп е такава карикатура.. спомням си като щеше да оттегля американските войници от Сирия. Тогава следяхме външната политика от страх да не ескалира нещо и гледахме всичко. Какво направи Тръмп? Даде пряк телефонен достъп на Ердоган до себе си. Ердоган като тръгна да напада кюрдите поиска от САЩ да се оттеглят от Сирия и Тръмп, услужливият палячо какъвто е, се съгласи. Съветниците му  пощуряха и в чудо се видяха. Не могат и не могат го разубедят. Чак след като отива на място и разговаря с генералите в Сирия, осъзнал миличкият колко е важно присъствието на американските сили в района. Ох, то наистина не е смешно. Този ще бъде главнокомандващ на САЩ най-вероятно от догодина…

# 372
Следващия бисер ще е, че Байдън може да е умрял и да е интелигентен едновременно. Може и да му построим една Бяла Пирамида във Вашингтон.
Тръмп, че не е цвете, не е. Но е жив. По-голям коз от това здраве му кажи. За момента това е единственото необходимото и достатъчно условие. Критериите са паднали доста, но както казват - Днеска във Вашингтон - утре и в други градове. Очаквайте нахлуването на Бейби Бумърите и в Европа. Щото те от къде да гледат горките папагали.

# 373
Ние младички ще ги избираме.

# 374
Разбирам, че на европейците не ви се ще Тръмп, защото някой трябва да ви пази задника и да плаща на Украйна (сори, Хънтър, ама ще спре кранчето) и на НАТО, но икономиката беше по-добре по негово време и в края на краищата хората за това ще гласуват

Общи условия

Активация на акаунт