САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 713 045
  • 17 825
  •   3
Отговори
# 16 905
Много добре знам какво е казал Кърк. Питах за заключението че прилича на изкаването

# 16 906
  • София
Заключението е НА журналистите и всеки четящ/слушащ с разбиране ще се съгласи с това, че смисълът е абсолютно идентичен.

# 16 907
И логичното обяснение, е?
но масата няма амбиции и качества.
И към това добавям само "Цената за CPL-ME в САЩ започва от $95000 и може да стигне до $150000 ако гониш квалификация за повече от една машина"
В Европа дори е по-скъпо
Казваш ми, че чернокожите нямат качества? За какво имат качества според теб? За работници в закусвалня, строеж или за друга ниско квалифицирана работна?

# 16 908
  • София
Всичко, което трябва да знаем за МАГА в 1 снимка. Не ние ги стигнахме, те слязоха на нашето ниво, даже и отдолу, с кирка го копаят.
Скрит текст:

# 16 909
Чарли Кърк от миналата година. Кърк каза: "Ако видя чернокож пилот, ще си помисля: "Боже, дано да е квалифициран."
Това твое мнение ли е или го прочете някъде? Защото има много голяма разлика между изказването на Джунта и това на Кърк.

Естествено, че е негов цитат, кавичките не са за украса. Откъде на къде ще е мое мнение 😵‍💫.
Почти идентичния смисъл на двете мнения е плашеща. И за неразбралите, статията е на Политико, преведена и публикувана в Офнюз. Ако има съмнения за нейната достоверност, редакторите са някъде в Брюксел.
Обичайно, изгледай целия разговор, и ще разбереш в какъв контекст го казва.

# 16 910
Aaaaa, то било извадено от контекст това ми ти изявление, затова така звучи.
Ма то на мага все са им такива мненията, извадени от контекста.
Сигурно и на Левит мнението, че избирателите на демократите са само Хамас, нелегални и криминални, е извадено от контекст.

# 16 911
Всичко, което трябва да знаем за МАГА в 1 снимка. Не ние ги стигнахме, те слязоха на нашето ниво, даже и отдолу, с кирка го копаят.
Скрит текст:
И аз я видях вчера. Да се смееш, да плачеш ли.

# 16 912
По непотвърдена информация Мадуро е предложил "всичко" на Тръмп,само и само да го остави на власт. Но от друга страна,вицепрезидентът Делси Родлигес и брат и,както и правителствени висши служители също са предали предложение на Тръмп те да накарат Мадуро да подаде оставка и да заемат мястото му. Така се прави политика. Като сенсей Тръмп.

# 16 913
  • Под сянката на разлистените кактуси
Да, извадено е от контекста и затова твърдя, че изобщо не сте го чули какво говори, казали са ви какво бил казал. То всички си казваме "Боже дано не е черен", откакто преди няколко години Юнайтед гордо обявиха, че им е цел да назначат повече черни пилоти. Дотогава ми беше абсолютно все тази какъв цвят ми е пилота. Ако ще да е лилав на зелени точки. Искам да е добър пилот и да са го назначили за това, а не за да изглежда екипажа добре на снимка и да топли либералните сърца. Оттогава избягвам да пътувам с тях. Ако ще поставят DEI преди безопасността на пътниците си, благодаря. Няма ли добри чернокожи пилоти? Със сигурност има. Но тази политика поставя под съмнение тяхното постижение. Същото се отнася за жените. Особено за чернокожите жени. Затова съм против DEI . Мисля, че е вредно и обидно за малцинствата и расизъм спрямо белите. И е опасно, както се вижда отвреме-навреме. Политически мотивираните назначения обикновено не са на най-добрите хора.

Отивам да търся какво е казала Левит, че ако чакам на вас да преразкажете...

# 16 914
Аз много добре съм го чула какво е казал, вашите преразкази изобщо не ги приемам за истина.
Иди да видиш какво е казала, но не вярвам да го чуеш по същия начин, по който го чуват демократите.

# 16 915
  • София
Дали пиша достатъчно ясно???
Цитираното сравнение между "младите" 30-годишни републиканци и Кърк в изказването си за чернокожите пилоти Е ЧАСТ от публикация. Предполагам, че хората, направили сравнението, са прочели/проучил Кърк и "младите" по-добре от форума БГ мама.
И тук е въпросът ми към защитниците, който има кратък отговор -Подкрепяте ли изказванията на "младите" републиканци" и ОК ли е за вас тази реторика?

# 16 916
Цитираното сравнение между "младите" 30-годишни републиканци и Кърк в изказването си за чернокожите пилоти Е ЧАСТ от публикация. Предполагам, че хората, направили сравнението, са прочели/проучил Кърк и "младите" по-добре от форума БГ мама.
И тук е въпросът ми към защитниците, който има кратък отговор -Подкрепяте ли изказванията на "младите" републиканци" и ОК ли е за вас тази реторика?

Първо, винаги предпочитам да вярвам на собствените си лъжливи уши и очи, съветвам те да правиш същото. Затова знам точно какво Кърк е казал, а не какво някой си мисли, че той е казал.

Не, не подкрепям подобна реторика. Но младите републиканци са практически клуб, който няма власт и тези конкретно няма и да имат след този скандал. Междувременно кандидатът на демократите за главен прокурор на Вирджиния пише текстове, в които казва, че би искал да види политическия си опонент застрелян в главата, а жена му да държи в ръцете си умиращото си дете. Това от официален кандидат за политическа длъжност. И какво? Ами нищо. Излязоха демократите да го защитават какъв добър човек бил! Да си е оттеглил кандидатурата? Не, не е. И едно е няколко колежанчета за нарекат някого "нигър", а друго е кандидат за шеф на правораздаването да е неуравновесен кандидат за детеубиец. Не виждам да сте го коментирали. Не сте чули? Вашите медии не го споменават? Странно...

# 16 917
Е колко да е неуместно, ей сега ще ти кажат, че са толкова заради DEI. Не поради заслуги.
Така е и с черните пилоти, който и мага последовател да питаш, ще ти каже, че за нищо не стават и са на каквато и да е позиция заради DEI.
Все пак ти каза, че от всяко дърво свирка не става. Само от белите, хетеро мъже става всичко.

# 16 918
"Белите не могат да скачат" расистки ли е или самата света истина?

# 16 919
Така е и с черните пилоти, който и мага последовател да питаш, ще ти каже, че за нищо не стават и са на каквато и да е позиция заради DEI.

Ами не можем да разберем стават или не заради DEI. Ако го нямаше, щяхме да сме сигурни, че стават. Сега...може би? Ама аз не искам да го проверя на собствен гръб

Общи условия

Активация на акаунт