САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 677 564
  • 16 898
  •   2
Отговори
# 16 890
Това си признавам, че си е чиста конспиративна теория от моя страна, но някой друг да забелязва последните месеци как Тръмп, Кенеди и компания тиражират за ранния пубертет при момичетата? Вчера пак RFK с поредното изказване как проучили, че пубертетът на момичетата този век идвал с шест години по-рано. Почвам да си мисля, че поставят основата да свалят възрастта за сексуално съгласие с няколко години на общодържавно ниво. Това би било доста удобно с мъглата на файловете на Епстийн, защото децата, които са били жертва на трафик и изнасилвания са били предимно на 13-14 години. Това ще рече, че смъкнат ли годините за съгласие, дори и нещо от файловете да лийкне за Тръмп и други богаташи, винаги могат да се оправдаят, че 14-годишните са си били вече достатъчно големи по новия закон, а пък 13-годишните почти на същото ниво.

Дано се лъжа, но ми е много съмнително как тънко, но настоятелно се пробутва тая линия за бързоразвиващите се физически момиченца и недоразвитите момченца, които не могат да им сварят.

# 16 891
Еее, не, според мен, ще скочи цялата му избирателна база, ако го направи. Според мен, го казват, защото е свързано с микропластмасите и разни псевдоестрогени и други хормононарушители.
И, според мен, си е вярно.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 10:59 от MariyaHris

# 16 892
Уви, не ми се вярва да е толкова конспиративно, колкото ни се иска.

Лятото нали гръмна случаят на сенатора от Юта и 18-годишния му племеник ли  беше или някакъв друг роднина, обвинен в изнасилване на 13-годишна и промени в закона и дефинициите.

https://www.yahoo.com/news/articles/gop-senator-changed-utah-con … nt-183711430.html

# 16 893
Може би на защитниците на Тръмп в темата така и не им стана ясно, че на останалата част от света като цяло не ни пука за вътрешната ви политика.
първо мислех да ти отговоря с Матей 7:20, но няма да го разбереш.
Толкова не ти пука за политиката ни, та няма страница без твое мнение

# 16 894
На мен ми пука за вътрешната политика на САЩ,  щатите са водещата държава в света,  много  сънародници имаме там ако не роднини, то съученици и приятели, както и мечти децата ни да учат, отидат на бригада, видят свят и т. н.

Гадно е да гледаме как се скапва за нула време.

# 16 895

Лятото нали гръмна случаят на сенатора от Юта и 18-годишния му племеник ли  беше или някакъв друг роднина, обвинен в изнасилване на 13-годишна и промени в закона и дефинициите.

https://www.yahoo.com/news/articles/gop-senator-changed-utah-con … nt-183711430.html

Ето, лицемерие отново и отново!!!!

Ми примерно на мен би ми пукало, ако в САЩ масово се започне с евангелистките учения в училище, а не с еволюция. Между другото, имала съм гадже американец от тия среди, от Орегон. Като дете са го пращали на съзтезание по библиознание. Това толкова го е отвратило, че беше станал атеист. Много се беше изненадал, когато аз и мои приятели, съвсем модерни хора, искахме да отидем в църква на Великден. Беше помислил че се шегуваме. В САЩ всичко е много крайно. Ако си религиозен, отричаш еволюцията, правото на аборт, смяташ земята за плоска и (странно) носиш пушка. Ако признаваш еволюцията, не можеш да допуснеш и минималната идея за Бог. Няма някакви средни положения, май заради това обществото така се е разединило.  Пуритани ...Simple Smile
Иначе, когато съм ходила там по работа, ми е правило впечатление колко по-напред от Германия са в моята област, колко е динамично всичко, всичко на степен 1000. Гъмжи като кошер. Но много от хората, изнасящи доклади, са с чужд (понякога неразбираем) акцент ...да го кажем така.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 11:26 от MariyaHris

# 16 896

Лятото нали гръмна случаят на сенатора от Юта и 18-годишния му племеник ли  беше или някакъв друг роднина, обвинен в изнасилване на 13-годишна и промени в закона и дефинициите.

Може и да си права. Четох за 33 годишен пастор, фен на Кърк, проповядващ с негова

# 16 897
Може би на защитниците на Тръмп в темата така и не им стана ясно, че на останалата част от света като цяло не ни пука за вътрешната ви политика.
първо мислех да ти отговоря с Матей 7:20, но няма да го разбереш.
Толкова не ти пука за политиката ни, та няма страница без твое мнение
Дай го тоя матей 7:20.
Съвременен човек да ми отговаря с разни цитати от преди 3000 години. Това не е нормално.

# 16 898
Аз да питам какво ви е мнението за конспиративната теория за крипторисета с цел да се обезцени американския дълг?

Общи условия

Активация на акаунт