САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 674 305
  • 16 848
  •   3
Отговори
# 16 860
Ама коя, тази от Тексас ли? Че те не отговарят на изискванията на Пийт. Гледах ги по тв - много дебели. Не са по стандарт. И да, Портланд стана нарицателно в целия свят с жабите и бананите, срещу които Тръмп изпрати войски… А дано ви изпратят и в Сиатъл, да им се порадвате….
ПС. Вашия secretary of health оня ден се изказа много компетентно относно плода в плацентата, който абсорбирал отрови чрез езофага си. И уволни критични служители. Всички са толкова компетентни, че няма накъде повече.

# 16 861
  • Далече
Те националната гвардия хем са военни, хем не та не съм сигурна дали изикванията на Пийт важат за тях, но откъдето и да дойдат и колкото и да тежат  аз нямам претенции. Инъче в Портланд някои виждате това, което ви показва телевизията , други сме го виждали какво преставялва на живо , та тия с жабите и бананите не са ни смешни, по скоро са ни тъжни .. Дано не пострадта невинни хора де, защото например осветляват с лазери пилотите на федералните хеликоптери между голите колоездачески маратони и носенето на хелоуин костюми..Ама важното е да сме против Тръмп подробностите са без значение..

# 16 862
Видях, че е изметено.
Много са притеснени съфорумките дето живеят в панелки, за свободата на словото в щатите.Trollface  И колко е станал тежък живота и как реднеците еди си какво. Повтарям се, но ще кажа. Не ги мислете американците, всеки с платитена американ експрес ще се оправи. Вие гледайте каква инфлация се заформя в България. Хранителните продукти вече са по скъпи от немските цени.

# 16 863
Абе може и някои да се оправят, но на фермерите, които са сериозен сектор от икономиката им се разказа играта. От една страна загубиха работна ръка, от друга загубиха пазар и от трета цените на селскостопанската техника се повишиха заради митата върху стоманата. Доста фалити ще има, защото доколкото знам те и без това все са на ръба. Не злорадствам, ами им съчуствам на хората. Масово гласуваха за него, а той ги закопа.

Общи условия

Активация на акаунт