САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 711 819
  • 17 818
  •   4
Отговори
# 17 640
  • USA
Не ми се струва неясно, когато става дума, че Тръмп е знаел за малките момичета, и е молил Гислейн да спре.
За това ставаше въпрос, VeViV

# 17 641
ааа, ок,
тук е 6ПМ, събота, вече съм на 2-ра шаша вино ...

но, все пак, знаел е, бил е президент на щатите когато е знаел какво става ...
абе ...

"grab them by the p..."
да цитирам президента на Щатите

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 04:19 от VeViV

# 17 642
  • Ю Ес ъф Ей
Епстийн е бил разследван още през 2005 и осъден за педофилия през 2008. Човек не трябва да e осъждан два пъти за педофилия, за да стане ясно, че е такъв. И от първия път е ясно.
Големият въпрос за мен e какво се е случило между първото и второто дело.

# 17 643
Историите със малолетните момичета, за които Епстейн е съден са се случвали доколкото знам между 2000 и 2008. Но присъдата му и престоя му в затвора през 2008-2009 са силно подозрителни от гледна точка на благоприятните условия и уговорките с прокуратурата.
Имал е изключително силно рамо зад себе си. Според доста хора начина, по който от учител този човек дърпа напред предполагат участието на секретните служби на държава, която да стои зад него и навлизането му в политическите кръгове на САЩ. Някой, който знае, че политиците налапат ли въдицата с оргиите вече стават кукли на конци. Същото е и с големите бизнесмени влезли в тая гнусотия. В предвид фамилията му искам да кажа, че страната за която някои хора спекулират не е част от континентална Европа.
За това е много важно до колко ще се разплете кошницата. И ако Тръмп е президент, когато това се случи много хора с доста влияние ще упрекнат него. Не за това дали е бил част от оргиите, а за това че техните имена ще изплуват.
Аз лично искам да излезе наяве мръсотията, но нещо ме кара да вярвам, че няма да стане.

# 17 644
  • София
Че кога не е бил влиятелен Тръмп, моля ви се. И да не е бил президент тогава, станал е президент после. Можел е да действа във всеки един момент. Няма оправдание.
Това важи за всички замесени в лайната, впрочем. И Клинтън да излезе, и Обама и който ще да е. Да си знаел и да не си направил нищо - срам и позор за теб!

# 17 645
  • София
Фирма, свързана с Кристи Ноем, тайно е получила пари от рекламни договори на DHS на стойност 220 милиона долара
https://www.propublica.org/article/kristi-noem-dhs-ad-campaign-strategy-group

# 17 646

От тези двамата не зная кой ми е по-неприятен.

# 17 647
До миналата седмица Тръмп пееше песента, че тези досиета са измислица и начин демократите да отвличат внимание от блокадата на държавата, а сега внезапно иска да се разкрие връзката на Епстийн с Клинтън.
Това ако не е поведение на дементен човек, тури му пепел.

Да публикуват всичко, за всички. Демократи, селебритита, републиканци, сегашни и минали президенти, политици, няма значение. За жалост обаче неговата администрация твърде дълго ги държа засекретени, та нищо чудно да са изчезнали голяма част от доказателствата против него.
Тръмп е вътре с двата крака, а това молене на Гислейн да спре с малолетните момичета въобще не го оневинява.
Не забравяйте, че има живи оцелели жертви, няма начин да не излезе поне една 14 годишна старлетка, забавлявала се с дядя ви Дони.

# 17 648
Мисля, че е пределно ясно, че забавянето беше за да премахнат всичко което може да свърже Тръмп с това.

# 17 649
Мисля, че е пределно ясно, че забавянето беше за да премахнат всичко което може да свърже Тръмп с това.
Наистина ли мислиш,че Тръмп може да отиде в архивите на ФБР,ЦРУ и прочие,и да каже "Ето тия досиета и папки да ги изгорите!"?! Joy

# 17 650
Наистина ли мислиш,че Тръмп може да отиде в архивите на ФБР,ЦРУ и прочие,и да каже "Ето тия досиета и папки да ги изгорите!"?! Joy
Преди време писаха, че голям брой агенти на ФБР преглеждат събраните материали с цел заличаване на името на Тръмп. Все пак начело на агенцията е негов верен човек, нищо чудно да е вярно.

# 17 651
Ако името му е заличено, вече, значи няма проблем за него да излязат.

# 17 652
Как са заличили името му? С маркер? GrinningJoy Моля ви се...

# 17 653
Хартия не може да се унищожи викаш?

# 17 654
Четохте ли за Мегън Кели? Изказала се за Епщайн, че не си падал по 5-8 годишни деца, а по тинейджърки по на14-15 години и не бил точно педофил.

Общи условия

Активация на акаунт