САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 711 266
  • 17 799
  •   4
Отговори
# 17 730
Въпрос към живеещите в САЩ. Робърт Кенеди направи ли някаква реформа в здравната система?

Направил той...ето днес по новините казаха, че CDC излизат с официално постановление, че ваксините не предизвикват аутизм. 'Що им трябва да си губят времето да пишат и защитават вече-доказан факт...щото червеи-в-мозъкът плещи простотии и си бърка в носа.
Не е така. Досега беше така. Сега текста е първо, че не е доказано, че ваксините не предизвикват аутизъм. После още две в подобен смисъл.
Американската медицинска асоциация излезе с такова изказване, тоест, че ваксините не предизвикват аутизъм…

https://www.cdc.gov/vaccine-safety/about/autism.html

# 17 731
  • Сан Франциско
abadjieva, права си - обърках кое постановление на коя институция беше. Ама като цяло си стоя зад мнението, че човечецът не само не реформира, ами и всява смут и пълни главите на поддаващи се хора с глупости.

# 17 732
abadjieva, права си - обърках кое постановление на коя институция беше. Ама като цяло си стоя зад мнението, че човечецът не само не реформира, ами и всява смут и пълни главите на поддаващи се хора с глупости.
Аз не ти оборвам мнението, ама изобщо! Не му е там мястото. Де да беше само той! На много хора не им е тай мястото, но са там….

# 17 733
Ами мирният план на Путин, който натиска Украйна да приеме. За него какво ще кажете.
И онова недоразумение говорителката, която каза, че президента бил много откровен и честен и затова така бил говорил на репортерката.
Всеки ден разширява обсега на това, което до вчера никой не би си и помислил да излезе да каже.
Не знам кога ще удари най-голямото дъно, но ми се струва, че този момент наближава.

# 17 734
  • София
Той го е ударил, но всички магаси му помагат да копае надолу.
Истина ще излезе, че е агент на Маскве.

# 17 735
Той го е ударил, но всички магаси му помагат да копае надолу.
Истина ще излезе, че е агент на Маскве.
Четох, че Гардиън са разкрили фрази нескопосано преведени от руски. Путин натиска здраво своя ценен актив и той слуша и изпълнява. Явно с много сериозни компромати го държи.

# 17 736
В момента се надига някакъв протест на мед.сестри заради образователните степени,не съм много наясно,но е направена промяна от образователното министерство.Ако туната е наясно може да ни обясни.

# 17 737
В момента се надига някакъв протест на мед.сестри заради образователните степени,не съм много наясно,но е направена промяна от образователното министерство.Ако туната е наясно може да ни обясни.

Ето информация
https://www.nurse.com/blog/nursing-no-longer-classified-as-a-pro … e-whats-at-stake/

Изброява и потенциалните негативи.

# 17 738
Не виждам какво можем да очакваме от бивша кечистка, която тепърва открива какво е то образование, и има ли то почва в MAGAverse-а Joy

# 17 739
  • София
Илон Маск пусна актуализация, която позволява да се види страната на произход на акаунтите в социалната мрежа X. Зад агресивните и популярни политически акаунти, които се маскираха като MAGA-патриоти, стоят SMM-мениджъри от целия свят, главно от Индия, Пакистан, Нигерия, Индонезия, Филипините и др.
Например: ▪️ акаунтът „MAGA NATION“ с над 392 хил. последователи работи от Източна Европа; ▪️ „America First“ (67 хил. последователи) – от Бангладеш; ▪️ акаунтът на Иванка Тръмп с новини за милион последователи – от Нигерия; ▪️ фен-страницата на прессекретарката на Белия дом Каролайн Левит – от Македония; ▪️ MAGA Scope (51 хил. последователи) – от Нигерия.
https://www.hindustantimes.com/world-news/us-news/xs-new-country … l#google_vignette

# 17 740
  • София
Жалко, че няма клоун. Wear Crown Circus Tent

# 17 741
  • София
Орелът е точно като герба на Третия Райх.

# 17 742
  • София
Не знам за орела, ама всички видяха как Мамдани вече иска разрешение от Тръмп, за да говори.

# 17 743
Винаги ми е било интересно с какво уважение говорят американците за президента си. Независимо кой е той, президентът на САЩ получава уважение и това е. Е, след Тръмп нещо не е същото. Хората се срамуват, и има защо.

# 17 744
  • София
Това е втори мандат на Тръмп. Значи заявяваш, че американците са се срамували и от Байдън според новооткритото им чувство на срам от президента на САЩ?

Още се смея на издънката на Мамдани - голям го вадеше, а накрая подви опашчица. Типично за една партийка поведение! Нещо за Епстийн ще си говорим ли или вече не е интересно? Smile

Общи условия

Активация на акаунт