САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 722 979
  • 18 021
  •   2
Отговори
# 18 015
  • Сан Франциско

За Фокс рейтингите, рових 3 дни назад - не можах да намеря въпросното проучване.

И аз се разрових - не е на Фокс показания рейтинг, а на Real Clear Politics - сайт за консервативни новини и агрегатор на статистики. Фокс само са ги цитирали. За тези Real Clear съм чувала, че въпреки, че се представят за неутрални, осведомени източници твърдят, че Real Clear са спонсорирани от същите, които спонсорират и The Federalist - друга хардкор онлайн публикация за политики и религия.

# 18 016
  • София
А Вас не Ви ли смущава,че от толкова мнения тук,никое не съвпада с Вашето?Аз например бих се замислила в правотата си,ако толкова хора ме оспорват.

Аз виждам два вида мнения тук - просташки злобеения по адрес на Тръмп и родата му, както и мнения на елита на нацията, който редовно е хейтен в първите мнения. Смущаващо би било човек да е в първата група, няма оправдание за това! Дори да си отгледан до кофа за боклук, личностно развитие и обноски не са мръсни думи.

# 18 017
А Вас не Ви ли смущава,че от толкова мнения тук,никое не съвпада с Вашето?Аз например бих се замислила в правотата си,ако толкова хора ме оспорват.

Аз виждам два вида мнения тук - просташки злобеения по адрес на Тръмп и родата му, както и мнения на елита на нацията, който редовно е хейтен в първите мнения. Смущаващо би било човек да е в първата група, няма оправдание за това! Дори да си отгледан до кофа за боклук, личностно развитие и обноски не са мръсни думи.
Ох, пак се изказваш неадекватно. Ако някой има просташки език,  не съм аз, а по-скоро е Тръмп. И защо реши, че сме израстнали до кофата за боклук и смятаме думите личностно развитие и обноски за мръсни думи, не ми стана ясно. Даже когато обиждам се старая да го направя елегантно и красиво. Просто ми идва отвътре да съм sophisticated, за разлика от Тръмп, който не се смущава да нарича цяла нация боклук и жена - свиня. Ако той, пияния Хегсет и дрогирания РФК са елита на нацията, боже опази тази нация!

# 18 018
  • USA
Не съм виждала Хегсет пиян и РФК дрогиран.
А ти кога и къде?
Това ли са ти софистикейтед обидите?

# 18 019
  • Сан Франциско
Сега се сетих, че на Елитът, измежду другите излагации, му беше изрично забранено да присъства на погребение…не веднъж - два пъти…на републиканци…Барбара Буш и Джон Маккейн…и те двамата, преди да починат, и семействата им бяха категорични. Абе как успяваш да си толкова елитен, че да те изгонят от погребение бре? Не кой да е, ами собствената ти партия.

abadjieva80, защитаваш си гледната точка пред хора, на които в очите им е казано, че са прости, собственодумно от лидера, а те му се радват и ръкопляскат. Mission impossible.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 01:21 от Etereia

# 18 020
Не съм виждала Хегсет пиян и РФК дрогиран.
А ти кога и къде?
Това ли са ти софистикейтед обидите?

https://www.pbs.org/newshour/health/recounting-heroin-addiction- … ion-and-community

Сам го казва… и за калцифицирания worm. И за внуците си, с които плува в мръсен водоем.
Всичко е цитиране на това, което е казал самия той…
Хегсет са го виждали колегите му от Фокс нюз… потърси, може пък да го видиш…
Кристи Ноум си застреляла кучето, че много лаело.

ПС. Съжалявам, че и ирония не усещаш!

# 18 021

А защо трябва да съвпада?
Освен когато ви оспорват, вие бихте ли се замислила върху мисълта, приписвана на Сенека:
Цитат
- Ако двама души мислят еднакво, това означава, че единият не мисли.
Аз на ваше място бих.

И още - макар и случайно, попадам на доста мнения, които се доближават или са сходни с това на птицата. Които обаче бързо изчезват, изтрити от правилномислещото лоби, което освен всичко е силно докачливо и венага донася за отклоняващи се от правилната линия мнения.

Общи условия

Активация на акаунт