САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 817 066
  • 20 526
  •   3
Отговори
# 19 095
  • Сан Франциско
От пресконференция вчера:

We are going to do something on Greenland whether they like it or not. Because, if we don't do it, Russia or China will take over Greenland, and we're not going to have Russia or China as a neighbor.

Няма да позволим на Русия да ни е съсед, ама-ха!

# 19 096
Айс излизат от контрол! Много е опасно, че са взели хора от кол и въже да тероризират цивилното население по улиците. След убитата жена, друг агент заплашва снимащо го момиче с думите "не разбрахте ли какво се случва, не си ли научихте урока?". Много е страшно и след като се тревожат от престъоленията, извършвани от нелегаюните, да погледнат и тези въоръжени бандити какво правят. Стреляли са по още хора, които са зарязали на улицата след тива, без да им предявят някакви обеинения...тоест безпричинно. Ошв преди месеци много мигранти умираха, задържани от тях, а напоследък почнаха да тероризират и съгражданите си! Срам и позор за Ванс! Редит е пълен с клипчета на престъпления и брутално поведение от АЙС. Будят отвращение!
Аз съм с виза за 10 години, но ме е страх да ходя в САЩ. Не виждам ккой европеец ще иска да си го причини? В България сме с повече права...

# 19 097
  • София
Внимавайте с антиамериканските – добре де,антитръмпистки изказвания,че може в следващите пет години да не видите американска виза. Yum
Искаш да отричаме очевидното от страх, че някога ще ни се откаже виза? Не е ли малко срамно такова поведение?

# 19 098
Търсят се четирима индианци, бездомни, арестувани от ICE.  И после нямало расово профилиране. Вече спират и хара заради акцента им. Така, че имигрантите с редовни документи с акцент, да внимават. Докато се изясни легални ли са ще постоят арестувани.
https://www.newsweek.com/ice-detains-native-americans-minnesota- … la-sioux-11339071

# 19 099
Внимавайте с антиамериканските – добре де,антитръмпистки изказвания,че може в следващите пет години да не видите американска виза. Yum

Аз съм далече от скандинавска външност и английският ми също, та защо ще искам да ходя някъде да ме гонят и приберат в някой затвор или директно отстрелят като куче само заради външността ми? И освен това съм и дебела, отиде визата, ако ще цялата в свастики или ККК да се нашаря  Grinning

# 19 100
Като чужденец в момента е много опасно да се ходи в САЩ-хиляди безработни са назначени и въоръжени, оторизирани да арестуват/стрелят и после да питат. И не носят никаква отговорност...Ванс кретенът казал, че имали пълен имунитет.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 19:19 от MariyaHris

# 19 101
  • София
Търсят се четирима индианци, бездомни, арестувани от ICE.  И после нямало расово профилиране. Вече спират и хара заради акцента им. Така, че имигрантите с редовни документи с акцент, да внимават. Докато се изясни легални ли са ще постоят арестувани.
https://www.newsweek.com/ice-detains-native-americans-minnesota- … la-sioux-11339071
Еми аз питах една от най-активните МАГА поддръжнички, защо е била силно обидена, когато на мъжа и са отказали виза, а сега приветства репресиите, но тя тук не отговори.
Нищо чудно пак да им се случи, тогава ще видим какви ще ги пише.

# 19 102
Няма да позволим на Русия да ни е съсед, ама-ха!
Идиотизм зашкаливает!

Като излезе клипа с последните думи на жената чак ми се дорева.
"I'm not mad at you!"

Но вече могат да претендират, че не съществува никакво профилиране - по-бяла и по-американка от Рене трудно можеш да намериш дори в скандинавски русата Минесота!

# 19 103
  • Сан Франциско
Скоро ще направя 23 години в САЩ, половината ми живот е изживян тук, така че за мен е малко късно да се страхувам от отказана виза. Даже малко забавно е, че работя с определени branches на федералното правителство, ама пък все още имам лек акцент. Сейф ли съм, не знам, май никой не е сейф в момента, с беззаконието, което цари.

# 19 104
  • София
Аз знам, че ще прозвучи брутално, но искам да публикуват снимките след разстрела, защото съм виждала такива травми и тогава да чуя оправданията на защитниците на режима, защото, колкото и да се заблуждавате, това в САЩ се превръща в режим от долнопробен диктаторски тип.

# 19 105
Аз знам, че ще прозвучи брутално, но искам да публикуват снимките след разстрела, защото съм виждала такива травми и тогава да чуя оправданията на защитниците на режима, защото, колкото и да се заблуждавате, това в САЩ се превръща в режим от долнопробен диктаторски тип.

Съжалявам, но ще те разочаровам. Много хора се радват, че жената са я убили. Сама си хо е търсила, била Карен и тн...Едно 30-40% ще го подкрепят да убива беззащитни и невинни жени, просто защото са от другия отбор. Чета в реедит съба на консерваторите и съм потресена от сектизма. Дано ноември да се надигнат хората!!!

# 19 106
  • Ю Ес ъф Ей
Той ще дойде Видовден. Междинните избори наближават.
А пък Барби Ноем даже не се усеща как прави работата на идващите след тях по прочистване и ограничаване на ICE още по-лесна.
Аз очаквам скоро да я извикат пред Конгреса.

# 19 107
Надеждата ми е и в по-периферните републиканци да се дистанцират!
Месеци предупреждаваха хора, че е въпрос на време насилието срещу мигрантите да се пренесе и върху гражданите на САЩ...

# 19 108

Няма да са пет. Още тази есен диктуратурата на Тръмп ще се пропука сериозно и ще се пропуква все повече занапред. Дори Ванс не може да спаси кораба от потъване.

# 19 109
  • София
Дано, има индикации, макар че не е ясно дали ще се "обърнат". Финансовите интереси са твърде големи. Но ще видим на есен. Така или иначе по традиция на междинните избори водещата партия губи, а сега още повече имат повод.

Общи условия

Активация на акаунт