САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 779 007
  • 19 599
  •   8
Отговори
# 19 575
Посочвате колко миганти е депортирал Обама,но забравяте да кажете колко е приел. Тръмп иска САЩ въобще да спрат приемането на мигранти,освен тези с висок интелект и талант.
То хубаво, но те се нуждаят най- вече от хора, които да работят във ферми и в строителството. Съфорумката от Охайо писа, колко голяма част от продукцията там е останала на полето. Тези с висок интелект и талант няма да отидат да доят крави.

# 19 576
Продукцията останала на полето вероятно не може да се продаде. Винаги има такава (фира).

Иран се е отказал да екзекутира протестиращи. Значи Тръмп е спасил живота на няколко иранци. За демократите това е нищо. Те си го мразят Тръмп по дефолт.

# 19 577
Хаха:

Lousiana senator John Kennedy said: “To invade Greenland and attack its sovereignty, a fellow Nato country, would be weapons-grade stupid. President Trump is not weapons-grade stupid.”

Сенаторът от Луизиана казва, че нападането на Гренландия и атаката над суверенитета би било епична глупост. Президент Тръмп не е епично глупав.

Епично глупав е Simple Smile

# 19 578
  • София
Епичен егоцентрик. Кръстил си е булевард на негово име.
Доскоро вярвах, че всичко, което прави е изцяло в икономически интерес на тези, които му купиха президенството. Вече не съм съвсем сигурна.

# 19 579
Следващият нормален президент ще махне името му от всички места, които е осквернил.

# 19 580
  • София
И колко бързо лъсна лъжата на Тръмп заради китайско-руската заплаха. Ако имаше такава, то защо е недоволен от разполагането на европейски войски там?

# 19 581
Хахаха, ето да се посмеете малко с Фокс Нюз и креативното тълкуване на резултатите от това допитване.

It seems to me that very few will oppose .... Само едно 75%.

https://fb.watch/EIg_CXjH4q/

# 19 582
Много надежди храните за тези избори наесен. Но до тогава има толкова много време, през което Тръмп и сие, могат да сътворят доста безобразия. Включително и непоправими. Видяхме за 1 година на какво са способни. Видяхме само за няколко дни от новата година на какво са способни. Есента ми се струва толкова далеко в геополитически план, сякаш са повече от 10 - 20 години.

И дано до тогава не се случат протести, като тези в Иран.

И аз така мисля. Републиканците вече години наред правят всичко възможно да печелят изборите в по-затънтените каунтита и щати. Няма да се учудя ако евентуално въоръжени мъже застанат пред избирателните пунктове за да "помогнат" на избирателите, особено на по-възрастните, да гласуват правилно.

# 19 583
Републиканците ги видяхме, че нито закони спазват нито им пука. Аз затова завиждам за оптимизма, че имат линия, която няма да прекрачат и надеждата, че това е Гренландия.

Какви върви прерайонирането на щатите, за да си осигурят нужните гласове?

# 19 584
Тръмп е наредил Пентагонът да подготви 1500 войника от Аляска да бъдат пратени в щата Минесота.

Кукуто съвсем откачи.

Той наистина ще започне гражданска война в САЩ, за да отмени изборите наесен.

В същото време Китай се подготвя на нападне Тайван и китайски войници тренират за аналогична на атаката във Венецуела акция.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 11:09 от Fenris

# 19 585
Сигурна съм на 101%, че след като Тръмп превърне САЩ в една долнопробна дупка за живеене, в която излизаш от вкъщи и не знаеш дали заради тена ти от плажа няма да те застрелят като животно от ICE, точно МАГА привържениците, докарали тоя педофил на власт, ще са първите изселили се в Европа, за да се наслаждават на либералната демокрация, срещу която комфортно ще продължат да храчат, като подкрепят тукашните оранжади от порядъка на Орбан, Льо Пен, Копейкин и прочее други индивиди.
Както правят българските копейки, живеещи в Западна Европа.
Заради Тръмп светът като цяло стана страшно място.

# 19 586
Ако случайно някой не е разбрал, че тръмп е авторитарен лидер (току виж скоро и дикратор) от най-висок порядък...

Тръмп е наредил Пентагонът да подготви 1500 войника от Аляска да бъдат пратени в щата Минесота.

Кукуто съвсем откачи.

# 19 587

Кукуто съвсем откачи.

В същото време Китай се подготвя на нападне Тайван и китайски войници тренират за аналогична на атаката във Венецуела акция.

Айде сега пак напишете, че работата на американците си е само тяхна и к'во ни интересува нас, дето живеем другаде.

# 19 588
Гледам, че се говори как Обама депортирал повече хора по време на двата си мандата. Интересно ми е как по времето на Обама, службите са се справили с толкова бежанци с два пъти по-малко персонал и много по-малък бюджет? Какво всъщност излиза? Че това, което Тръмп прави, си е пладнешки обир.

Имаше ли по времето на Обама такива гледки? Какво изисква един куп хора да се появят на вратата ти дегизирани по този начин, за да арестуват един човек, който сигурно в криминалното си досие има някакво дребно провинение?

# 19 589
Нета наистина е залят с мемета за Тръмп. Да се чудиш кое да покажеш и кое да отпадне.

Общи условия

Активация на акаунт