САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 785 932
  • 19 820
  •   10
Отговори
# 19 755
И ако искате да знаете, вече ние официално сме поканени за влизане в "новият съвет за мир". Satisfied

В смисъл, да се бръкнем с 1 милиард ли?
Е, само ако искаме, не вярвам да е задължително. Grinning
И после пак кажете, че Р.Р. е путинист. Путин не го покани в Брикс, ама Тръмп го кани. Satisfied

# 19 756
1 милиард долара от всяка държава, уж за да възстановят Газа, в което съсипване САЩ също имат пръст. Тия сериозно си мислят, че има безплатен обяд?!

# 19 757
Има време преди официалните събития в Давос, деди има нужда да почине, вероятно от вливане след дългият полет.

Никаква базука няма да има днес, по-скоро ще опитат с добро да потушат този огън, че да комуникираш с Тръмп е като да овладяваш тодлър с нищо друго освен захар в кръвта.
До къде стигнахме, цял свят да следи този ненормалник и да се чуди каква тъпотия ще му хрумне днес.

Между другото, за една година като президент този клоун е натрупал 2,7 милиарда долара лично богатство. Това са официалните данни, един Господ знае какво се случва зад кулисите.

Американците дето гласуваха за него могат да се гордеят, официално са the dumbest ducks of the century.

# 19 758
1 милиард долара от всяка държава, уж за да възстановят Газа, в което съсипване САЩ също имат пръст. Тия сериозно си мислят, че има безплатен обяд?!
И Тръмп да разпределя парите, при което американските фирми да оберат лъвския пай.

# 19 759
  • София
Доколкото виждам от програмата, Тръмп е предвиден от 14:30 до 15:15 местно време, ние сме +1 час.
Оптимисти, мислят, че 45 мин ще са достатъчни за този титан... 😂😂

# 19 760
Повече от 45 минути ще се самовъзхвалява и ще заплашва непослушковците? О, да! ТОЙ го може!

# 19 761
  • София
Не помня точно, но май пред ООН се беше отплеснал в няколко часова реч? 😂
Жалко, че речите му стават все по-скучни. Някак губи форма, според мен. В началото или беше по-креативен в глупотевините, или ние просто му свикнахме. Опитах се снощи да проследя речта му в Белия дом, ами нищо ново, което да ме взриви или скандализира. Притопля стари манджи, даже леко дефанзивен ми се струва. Вероятно усеща накъде задуха вятъра..

# 19 762
  • София
Сигурно вече му се доспива и не може да кара по няколко часа. Не знам защо, на мисля, че днес ще е една идея по-обран, но да видим.

# 19 763
Аз пък по скоро очаквам днес да избухне с простотии.

# 19 764
  • Сан Франциско
Този човек, просто трябва да спре да използва числа, суми, проценти.

Имаме официален термин в САЩ за математиката му - MAGA Math. И той, и поддръжниците му са отличници в нея.

Не съм му гледала излиянията вчера, но видях снимка от събитието, където размахва една камара дебели папки и казва, че всеки лист хартия вътре отразявал негово постижение. Аз си мисля, че листовете или бяха съвсем белички, с нищо написано, или бяха нарисувани с животинките от МоСА тестовете за интелигентност (упс, деменция), с които той толкова се гордее.

Ще го учат децата ни в учебници по най-различни предмети, съгласна съм - не само в тези по история, като най-некадърният и провалил се президент, ами и в тези по психиатрия, по криминалистика, и т.н.

# 19 765
Четох, че френската делегация вече си е тръгнала, за да не се среща с Тръмп.

# 19 766
  • София
Четох, че френската делегация вече си е тръгнала, за да не се среща с Тръмп.
Също Мерц и Урсула..
Ще оставят Тръмп без подходяща публика. 😆
Май ще му се провалят и личните срещи, освен с руския пратеник, може би .

# 19 767
  • София
Никакви глупости не са, точно в тандем си работят. По-скоро тръмп му действа по задчките на путин, сега има да разваля нато, да разбива ес, да не помага на украйна, все такива хубави неща.

# 19 768
Аз съвсем неслучайно попитах младенов откъде ще извади 1 милиард и дали няма ние да ги платим накрая.

# 19 769
Нищо няма да вадим за да осъществим полюциите на дементния старец. Явно иска да си осигури семейството за 10 поколения напред. Той е невменяем, но ние не сме.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 16:05 от Solaris

Общи условия

Активация на акаунт