САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 788 808
  • 19 894
  •   3
Отговори
# 19 785
# 19 786
# 19 787
  • София
На Тръмп трябва да му дадат, освен наградите за мир, и награда за сътворяване на нови държави. Абърбайдан. Simple Smile

# 19 788
Ако някой досега се е съмнявал, че Тръмп е луд - всички съмнения отпаднаха.
Луд е и ще започне Трета Световна Война, ако не бъде спрян.
Слушам му речта ... Ако ЕС пак му клекне, ще са егати мекотелите.
На Хитлер се опънаха, на Тръмп също могат.

# 19 789
Не Simple Smile нямам нерви.
Но заради теб си го пуснах за две минути и се сетих как една потребителка, не помня коя, обясняваше, че го била слушала на живо преди време и колко бил магнетичен.
И че не четял и т.н.

И си мисля, че вероятно ако го "слушаш" и гледаш с шумоизолиращи слушалки,  за да не чуеш и дума, може и да останеш с такова впечатление

# 19 790
Така е, но не е само заради Тръмп, както се твърди обикновено, той просто доразгражда нещата. Винаги така са действали великите сили, а САЩ от 35 години са си световен полицай, който не се съобразява с нищо и никой. Просто сега го признават на високо ниво в Давос, а и сега го осъзнават масово много хора. Илюзията е към своя край.
В момента САЩ не се държат като световен полицай, а като световен рекетьор и обирджия, при това абсолютно брутален. Преди поне се прикриваха.

# 19 791
  • София
Две неща.
1. Реват по групите обикновени американци, че се надяват на Европа. Да даде отпор на Тръмп, та да придобият смелост разумните републиканци. И да начертаят червената линия на Тръмп.
2. Изтече уставът на Съвета за мир на Тръмп. Интересен е.

България е поканена, както и Унгария и Румъния малко по-късно. Май защото други ранно поканени са отказали или не отговарят. И поканата не е до Радев. Поканата е до президентската институция.
Николай Младенов няма нищо общо с този съвет, той си е номинация на САЩ. И парите, които се искат нямат нищо общо с Газа.

# 19 792
Никой не е казал, че парите имат общо с Газа.
Назначението на младенов има. И, да, въпросът ми си стои и живо ме вълнува ще плаща ли 1 милиард той самият и ако не е той, ние ще плащаме ли по някакъв начин.

радев е получил писмото в качеството си на президент, така пише в статията, която съм пуснала. Не видях някъде да се споменава в нея, че лично той е поканен.

Сега видях, че според Кремъл и путин бил поканен.

# 19 793
  • Немция
И аз изслушах речта, течеше по един новинарски немски канал, на живо.

Общо взето, много елементарни думи, но един намек- иска Гренландия.
Почна с голямо хвалене, в Щатите ставало икономическо чудо под неговото управление. 😆 Най-невероятната страна на света!
Обича Европа, ама тя върви в грешната посока. 😄
НАТО било несправедливо към Щатите. САЩ толкова много давали, а толкова малко получавали.
Май му се иска НАТО да му се отблагодари с една Гренландия? 😄

Щатите поддържали цял свят. Използвали сме ги.🙃
Без Щатите нищо не било възможно.
Трябва да сме им благодарни.
Само САЩ може да защити Гренландия.
Пак намеква за Гренландия.

Иначе има още много , много детайли в речта, тип логорея.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 17:33 от Бибит

# 19 794
  • София
Никой не е казал, че парите имат общо с Газа.
Назначението на младенов има. И, да, въпросът ми си стои и живо ме вълнува ще плаща ли 1 милиард той самият и ако не е той, ние ще плащаме ли по някакъв начин.

радев е получил писмото в качеството си на президент, така пише в статията, която съм пуснала. Не видях някъде да се споменава в нея, че лично той е поканен.

Сега видях, че според Кремъл и путин бил поканен.

Не съм видяла какво си пуснала, съжалявам.
Не разбирам, Младенов за какво да плаща? Мисля, че той е определен като личност, а не на държавно ниво.

Щатите поддържали цял свят. Използвали сме ги.🙃
Без Щатите нищо не било възможно.
Трябва да сме им благодарни.
Тоест пак намеква за Гренландия.
Направо ги ограбваме, нали?

# 19 795
Да, той е определен като личност, и въпреки това аз лично съм толкова подозрителна, че изобщо не изключвам възможността да ни набутат да плащаме 1 милиард (и даже да не разберем). Сред управляващите ни в целия спектър не виждам кой би ни информирал за това точно.

# 19 796
  • София
Рубльов ни набута с няколко милиарда за БОТАШ, та за бай Тръмп ли няма..

# 19 797
След като Тръмп каза, че Гренландия им трябва заради националната им сигурност, Лавров не остана по-назад и също потвърди, че Крим им трябва на тях за същото. Оправдават се един друг в грабежа на чужди територии.

# 19 798
Подкрепящите Тръмп на последните избори са 77 милиона от 340 милиона американци. Държавите членуващи в НАТО имат общо 600 милиона граждани, ако изключим американците. При една война колко от останалите държави ще ги подкрепят? Или тръмпанарите си мислят, че на 8 милиарда души им се умира заради техните глупости?

# 19 799
Ще бъде забавно - Русия, САЩ, Беларус и ние. Цирк, ама не смешен.

пп. Лавров поиска да преговаря със САЩ и за Балканите. Да ни е честито.

Общи условия

Активация на акаунт