САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 790 162
  • 19 928
  •   4
Отговори
# 19 920
За милите МАГА фенки, които все още вярват, че Тръмп е на власт, за да оправи държавата.

Продължава с отмъстителният си поход, като този път е завел дело срещу JP Morgan за това, че след 06.01.2021 са закрили всички сметки на семейството и бизнес компаниите му.

Иска 5 милиарда долара обезщетение.

Няма вече средно интелигентен човек който да не разбира, че Тръмп целенасочено срива долара.
Ако не го спрат след година всички малки хорица, включително гласувалите за него, ще фалират.

# 19 921
И пак Байдън и Обама ще са им виновни.

# 19 922
  • София
САЩ напуска СЗО.
Сега сигурно ще има Trump Health. С Кенеди начело.

# 19 923
  • София
САЩ напуска СЗО.

Сигурно и там ще се запишем на първо място Rage

# 19 924
Скрит текст:
Великобритания се присъедини към Франция, Норвегия, Швеция, Канада и каза ''не'' на Тръмпповата покана за участие в новата му лична фирма.
Великобританците казват ''не'' заради поканата към Русия.

Ясен сигнал, че Великобритания не иска да има нищо общо с фирмата на Тръмп.

Скрит текст:
Срам, голям срам, че България се нареди до Унгария и няколко неевропейски републики.
Дали българското ''да'' има общо с този Младенов, който явно е получил висока позиция? Не го знам кой е, просто прочетох за някакъв Младенов, който получил висока позиция.

Не би трябвало да иа общо, то изглеждаше, че тоя съвет ще е  предимно за Газа, а Младенов е компетентен да оглави такова нещо.
Аз не разбрах кога се превърна в съвет на световните издънки...

# 19 925
САЩ напуска СЗО.

Сигурно и там ще се запишем на първо място Rage

Даже имаме поне две много силни кандидатури за върховни представители и на такава организация.

# 19 926
Току що ми излезе и мисля, че казва всичко, макар че вероятно няма да оцелее в темата.

Скрит текст:

П.П. макар че май за Русия не е сигурно.

# 19 927
На Световния икономически форум в Давос Илон Мъск се подигра с новосъздадения "Съвет за мир" на президента на САЩ Доналд Тръмп с игра на думи, поставяйки под въпрос противоречивия проект на президента на САЩ.

"Чух за създаването му на срещата на върха за мир и си помислих: Парче ли има предвид? (peace - мир / piece- парче) Знаете... малко парче от Гренландия, малко парче от Венецуела", каза той, смеейки се по време на обръщението си към форума.
Интересни мисли от другото делулу.

# 19 928
Trump’s New World Disorder with Adam Tooze and Ivan Krastev | The Weekly Show with Jon Stewart

(признавам си, че съвсем наскоро открих Редит като форум и се забавлявам с нещата за четене и гледане там)
Enjoy Simple Smile Бездънен кладенец!

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 20:00 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт