САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 792 855
  • 20 040
  •   15
Отговори
# 19 965
Относно убийството на младия мъж в Минеаполис днес. Излезе информация, че агентите на ICE са отвлекли свидетели, които са снимали с телефоните си убийството. Особено една жена с розово яке, която снима от много ясен ъгъл. Други свидетели на място казват, че тя и други снимащи са били отвлечени от ICE. Със сигурност ще изтрият видеозаписите, които доказват вината на стрелеца. Даже наглеците се опитали да изгонят местната полиция от мястото на стрелбата. Представяте ли си?

Излезе и едно кратко видео, снимано от минаваща кола, в която се вижда лице на мъж, който снима агентите, докато говори с тях. Твърди се, че това е убития мъж.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 20:03 от Fenris

# 19 966
Видях видеото,  по всички новини е.
Нямам думи с които да изразя отвращението си от хора като тези.
Защо титина, туната, адоралова и Сие не се включват да кажат как я виждат тая тръмпова Америка, в която убийства от официалните власти посред бял ден на невинни граждани стават закономерност.
И с тях ли ще свикнете, както свиквате с масовите стрелби и тях ли ще оправдаете, че си го търсят.

Как живеете със себе си, защитници на Тръмп.

# 19 967
Ох, то дори в Русия не стрелят хората директно на улицата. Америка станала диктатура като в Иран.

# 19 968
Гледах сега прес конференция с кмета на града и шефа на полицията.
37-годишен бял мъж, американски гражданин, живущ в града, с разрешително за носене на оръжие.

# 19 969
Убийства,задържания,бавно,но славно САЩ загива.Жалко за земята на свободните,нали така се пее в химна ви.

# 19 970
Нямам думи аз, все се надявах, че хората, които следвам преувеличават и насилието няма да ескалира и да се пренесе и в САЩ, но всъщност няма на какво отгоре.

# 19 971
  • София
Плачат си за гражданска война. Мисля обаче, че армията никак не симпатизира на Тръмп.
Ще трябва да разчита на магасите емигрантки.

# 19 972
Тръмп очевидно се опитва да започне гражданска война.

# 19 973
тръмп обича хаоса и не цени човешкия живот, това е ясно

Но, точно сега, е важно да се държат отговорни всички управляващи, без изключения, които го поддържат и enable-ват - републиканци И демократи. Всички.

# 19 974
Току що излезнаха две нови и много ясни видеа от убийството на 37-годишния мъж в Минеаполис.
Ужасна, ужасна гледка. Ако и сега DHS покрие случая, ще стане гражданска война ...

# 19 975
Не знам как, но трябва да бъдат настъпани шайката около Тръмп и тия дето го крепят с парите си. Директно върху него никакво въздействие няма да има ефект. Никакви рецептори за фашизъм ли нямат американците?

# 19 976
Ето едно от по-ясните видеа. Сега се опитвам да намеря линк и с другото.

Предупреждавам, че е тежко видео за гледане, където човек бива убит.

https://www.reddit.com/r/PublicFreakout/comments/1qluz6q/another … s_shooting_taken/

# 19 977
Този пък човек защо са застреляли. Казаха, по новините, че  обяснението било, че тръгнал към поста на агентите. Въоръжен ли е бил, какво?
 Доколкото разбирам е бил обезвреден.

# 19 978
Имал е законно оръжие у себе си, но не в ръката си. Снимал е с телефона си. Те го нападат, напръскват със сълзотворен газ в лицето, взимат му оръжието от ''пояса'', както обясниха по CNN и след това го убиват.
Нито в един момент той не е заплашвал агентите. Той просто ги е снимал. Има вече 2 ясни видеа, които показват какво се случи. Само не знам жената до него дали го познава или просто е случаен човек, станал неволен свидетел на брутално убийство.

Редит е пълен с теми за случая. Невероятно активен форум. Аз едва наскоро го открих и съм изумена колко много актуална информация има. Засега съм само четец, но мисля да се регистрирам, за да мога да коментирам.

# 19 979
Господи, убиха още един човек като куче. И това пред куп снимащи цивилни, сред които жени!

Общи условия

Активация на акаунт