САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 793 014
  • 20 042
  •   15
Отговори
# 19 980
  • София
Не можах да изгледам видеото, спрях като видях как изблъскаха жестоко жената и пет човека скочиха върху мъжа, който само снимаше. Явно, ако се снишаваш, цветът на кожата ти е подходящ, криеш се като лалугер, тогава няма опасност. Иначе всяка форма на протест може да завърши с убийство. Сигурна съм, че няма да има голям отзвук и промени от тези убийства. Огромен процент не се интересуват, защото си живуркат без да се навират в неприятности или избягват каквато и да е борба за свобода и сигурност. Не малко подкрепят Тръмпакът, защото са развили една мозъчна клетка. В страната на свободата положението е по-зле отколкото в някоя диктатура.

# 19 981
  • София
Това, което се случва в САЩ е ужасно. Мисля, че наистина е нарочно.
То беше ясно, че ще, се стигне де крайности и че не е само говорене на неадакватния Тръмп. Това е ефекта на омразата от най-високо ниво на властта...за съжаление, няма да е последното издевателство, гонят Иран.

# 19 982
Тц, тц, отворих темата да чета обичайните заподозрени да защитават и тази екзекуция, но още не са им пуснали сценария. Поне знаете ли горе-долу кога ще пуснат опорните точки, че да не проверявам през 30 минути?

Ето го и третото излезнало видео.

https://www.reddit.com/r/law/comments/1qlvdx6/new_video_of_124_i … shows_victim_had/

Това си е разстрел.

Надявам се, че никой вече не живее в заблуждение, че американския му паспорт му гарантира сигурността и живота в САЩ. Втори разстрелян американец за 2-3 седмици.

Е това е перфектно видео, пазете си го, че да им набивате канчетата на мага-кретените. Взеха му пистолета, изтрелите са след това. Не мога да пиша каквото искам, че ще ме баннат. Изроди...

# 19 983
DHS излезнаха с изявление чрез говорителката си.

Бла-бла-бла, той ни нападна с оръжие, бла-бла агентът трябваше да се защити, бла-бла, жертвата е искал да нанесе максимално голяма щета.

Тия са в делириум. Вече три видеа има излезнали, може и повече да са, аз 3 намерих, които показват съвсем различна ситуация от описаната от DHS.

Случаят на Рене Гууд се повтаря.

Името на жертвата е Alex Pretti.
Името му се нарежда до това на Рене Гууд.

Бовино каза, че убиецът е служил в граничните служби 8 години. Значи знаят кой е убил Алекс.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 22:17 от Fenris

# 19 984
Американската мечта се превърна в някакъв кошмар.Законите на  Дивия запад се завърнаха.
На мен ми изглежда, че този, който се дръпва с оръжието настрана не стреля. Струва ми се, че някой от другите е стрелял. Но може и да греша.

Тук има запис от друг ъгъл, от който се вижда ръкопляскащ на стрелбата агент.
А коментарите под видеото са направо потресаващи.
https://www.reddit.com/r/law/comments/1qlsx92/another_angle_of_i … s_shooting_shows/

# 19 985
Ето тук може да се види оръжието в ръката на жертвата.
Жертвата е мъжът в средата с кафяви панталони.

Това черното, 9 милиметровото оръжие, с което е нападнал ICE.
Мисля, че се казва смарт телефон, ама може и да бъркам. 

# 19 986
Обаче ми прави впечатление, че от няколко дни никоя от привърженичките на Тръмп не е писала в темата. Надявам се, че са добре и не пишат просто защото се срамуват от идола си.

# 19 987
So Lucky написа наскоро. Явно е горда от ставащото в САЩ, защото САЩ ще станели велики отново.
Може би най-великата диктатура.

Сега стана ясно, че убитият Алекс Прети е бил медицински брат. Така ли се казва, когато мъж работи като медицинска сестра?
Работил в ICU, с грижа към болни ветерани.

# 19 988
  • София
Алекс Прети е жертвата от днес. Медицинска сестра/брат или както се нарича. Изглежда ми съвсем ординарен, бял, възпитан гражданин на САЩ. Застреляха го, докато се опитваше да помогне на жена, брутално изблъскана от ICE на земята... Очаквам скоро да спрат интернета и в САЩ, по почин на Иран.

# 19 989
Бял,образован американец.Разстрелян на улицата посред бял ден като куче.Думи нямам.В България,дори в Европа,бих казала,това не може да се случи.

# 19 990
То верно дори и в Русия не биха го направили толкова показно. Миналия месец четох книга на някаква активистка в Русия, която говори за униженията през които са преминавали по време на протести - били са плюти от деца, обиждани, замеряни, бити от полиция, принуждавани да гладуват в арестите, но дори и в тази книга никъде не беше описано тя да е видяла някой нейн съпротестиращ да бъде екзекутиран на улицата пред хора от властите.

Остави Русия и Европа, аз даже си мисля, че и в повечето мюсюлмански държави такова нещо не би се случило по такъв показен начин. Иран, Афганистан, Сирия, това са държавите, които биха процедирали по такъв начин, то даже и в Иран им спряха интернета, че видеата от убийствата да не биват споделени. В Хамерика даже заплахата от десетки видеа на убийството, които ще се завъртят по целия свят не ги кара да се възпрат.

# 19 991
Колелото се върти и е въпрос на време нашите МАГА фенки да пожънат онова, което си посяха.
Когато пишех тук, че избори няма да има МАГА ме обявиха за луда.
Не съм вярвала, че ще дойде момент, в който в САЩ ще стрелят свободно И по бели. От тук нататък е война- народа срещу криминалната войска на Тръмп.
Аз залагам на народа, който е въоръжен до зъби. Mark my words, it's open season for ICE.

# 19 992
Шефката на някаква emergency агенция в щата Минесота каза, че е работила в хуманитарни мисии в различни размирни държави, включително Сирия и Украйна. И това, което вижда по улиците на Минеаполис, го е виждала там.

Хората биват разстрелвани за това, че снимат с телефона си. Губернаторът на Минесота каза, че е много важно хората да документират ставащото и че той е много наясно какъв риск поемат с това снимане.
Ето, този млад мъж просто снимаше и даже помагаше на една жена да стане от земята.

Тръмп, Бовино и DHS излезнаха с безумни изказвания. Историята с Рене Гууд наистина се повтаря 1:1.

Губернатор Уолц обеща, че щатските служби в Минесота ще имат последната дума в това разследване, защото нямат никаква вяра във федералните.

Тръмп само чака да активира insurrection act. На 6 януари не го направи, но сега се закани, че ще го направи.
В същото време популярността му достигна 25%. При условие, че има около 30% МАГА, е успял да изгуби и няколко МАГА процента. Прогледналото малцинство?

# 19 993
Ще пада още, преди да го изринат барабар с почитателите и администрацията му. МАГА явно не познават историята на САЩ и за какъв народ става дума. Време е да приберат транспарантите с Тръмп и шапките, защото се задава буря и те ще са първите отнесени.

# 19 994
Тодор Колев поне ще е спокоен човека. Не само ги стигнахме американците, ами и ги задминахме. Вярно, те сами се саботираха, но е факт, че това в България не би се случило и ако дори се доближи, ще изринем държавата.
Отвратително е случващото се.

Общи условия

Активация на акаунт