САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 795 517
  • 20 116
  •   4
Отговори
# 19 965
Ох, то дори в Русия не стрелят хората директно на улицата. Америка станала диктатура като в Иран.

# 19 966
Гледах сега прес конференция с кмета на града и шефа на полицията.
37-годишен бял мъж, американски гражданин, живущ в града, с разрешително за носене на оръжие.

От DHS лъжат, че убитият ги е заплашил с оръжие и те са го застреляли при самозащита.
Единственото оръжие в ръцете му, което се вижда от видеото секунди преди убийството, е неговия телефон.

# 19 967
Убийства,задържания,бавно,но славно САЩ загива.Жалко за земята на свободните,нали така се пее в химна ви.

# 19 968
Нямам думи аз, все се надявах, че хората, които следвам преувеличават и насилието няма да ескалира и да се пренесе и в САЩ, но всъщност няма на какво отгоре.

# 19 969
Тръмп очевидно се опитва да започне гражданска война.

# 19 970
тръмп обича хаоса и не цени човешкия живот, това е ясно

Но, точно сега, е важно да се държат отговорни всички управляващи, без изключения, които го поддържат и enable-ват - републиканци И демократи. Всички.

# 19 971
Току що излезнаха две нови и много ясни видеа от убийството на 37-годишния мъж в Минеаполис.
Ужасна, ужасна гледка. Ако и сега DHS покрие случая, ще стане гражданска война ...

# 19 972
Не знам как, но трябва да бъдат настъпани шайката около Тръмп и тия дето го крепят с парите си. Директно върху него никакво въздействие няма да има ефект. Никакви рецептори за фашизъм ли нямат американците?

# 19 973
Ето едно от по-ясните видеа. Сега се опитвам да намеря линк и с другото.

Предупреждавам, че е тежко видео за гледане, където човек бива убит.

https://www.reddit.com/r/PublicFreakout/comments/1qluz6q/another … s_shooting_taken/

# 19 974
Този пък човек защо са застреляли. Казаха, по новините, че  обяснението било, че тръгнал към поста на агентите. Въоръжен ли е бил, какво?
 Доколкото разбирам е бил обезвреден.

# 19 975
Имал е законно оръжие у себе си, но не в ръката си. Снимал е с телефона си. Те го нападат, напръскват със сълзотворен газ в лицето, взимат му оръжието от ''пояса'', както обясниха по CNN и след това го убиват.
Нито в един момент той не е заплашвал агентите. Той просто ги е снимал. Има вече 2 ясни видеа, които показват какво се случи. Само не знам жената до него дали го познава или просто е случаен човек, станал неволен свидетел на брутално убийство.

Редит е пълен с теми за случая. Невероятно активен форум. Аз едва наскоро го открих и съм изумена колко много актуална информация има. Засега съм само четец, но мисля да се регистрирам, за да мога да коментирам.

# 19 976
Господи, убиха още един човек като куче. И това пред куп снимащи цивилни, сред които жени!

# 19 977
Ето го и третото излезнало видео.

https://www.reddit.com/r/law/comments/1qlvdx6/new_video_of_124_i … shows_victim_had/

Това си е разстрел.

Надявам се, че никой вече не живее в заблуждение, че американския му паспорт му гарантира сигурността и живота в САЩ. Втори разстрелян американец за 2-3 седмици.

# 19 978
Целта е да избухне гражданска война, или поне достатъчно големи размирици, че Тръмп да може да обяви отлагане на междинните избори през ноември, където по всичко личи, че републиканците ще получат звучен шамар след като в "странични" избори през последните няколко месеца загубиха позиции на места, където се чувстваха недосегаеми господари. Ще преминат през колкото може трупове, за да не се проведат тези избори.

# 19 979
Остава им успокоението, че са в правилния щат. Засега. Цветът на кожата вече не е критерий.

Като повтаряхме, че ще засегне всички, нищо не разбирахме.

Общи условия

Активация на акаунт