САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 799 754
  • 20 232
  •   4
Отговори
# 20 190
Сомалийка и демократ? Първи враг на белия американски мъж. Най-вероятно ще я убият рано или късно.

# 20 191
Омъжила се е за брат си, ако вярваш на педо Тръмп и кенефните медии около него. Предполагам брат й също е извършил клането в Bowling Green, което според Тръмп и съветницата му беше взело живота на десетки американци, само дето се оказа, че такъв терористичен акт в Боулинг Грийн, Кентъки, никога не е имало. Nerd

# 20 192
Болвино май е наказан, дано провлачи крак и Ноъм и Бонди последват. Виждат, че дори и базата им протестира срещу убийството на Прети, заради 2А и завъртяха педалите назад/ дадоха заден ход, както се казва....
Гръмките слова какъв е бил асасин/терорист и тн. им изиграха мн лоша услуга при наличие на видеата под вс възможни ъгли.
Всъщност, оставам с впечатление, че най-голямата грешка на Рене Гуд беше, че е жена, лесбийка и не носеше оръжие, и така избирателите на Тръмп не можаха да се припознаят с нея и да им стане мъчно, че АЙС са я екзекутирали. Но убийството на Алекс Прети ги постресна и им се включиха мозъчетата.

Извод- ако носиш оръжие поне НРА ще се включи да те защити и трудно ще те изкарат ляв откачен радикал, а може да минеш и за патриот-adjacent. Нищо против Алекс Прети, който по всичко личи беше добър човек, незаслужаващ това, което му се случи. Но с Рене Гуд риториката на десните беше по-брутална.
За мен най-важното е да разкарат Стивън Милър, който е идеологът зад голяма част от случващото се с АЙС, та дано и той изпадне в немилост.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 12:15 от MariyaHris

# 20 193
Някой от анализаторите каза с право,че Тръмп не го интересува истината.Него го интересува тълпата да приеме  думите му за истина.Затова някак си мисля,че тези публични екзекуции няма да спрат.Докато има неуморни клакьори,които като кукли на пружина повтарят MAGA first целта ще оправдава средствата.

# 20 194
Ами да, ама дори махането на Болвино вече е победа за Минеаполис и показва, че ИМ пука и, че губят потенциални гласове. Чуват се отдясно гласове против Тръмп по темата, както и с Епстейн.

# 20 195
Попаднах на интервю в Тубата с все още младия Тръмп от преди 34 години. Той е напълно спокоен и жизнерадостен. Пълен контраст с днес! За да се вбеси така Тръмп днес са виновни демократите,които стъпка по стъпка са напът да унищожат величието на САЩ.

# 20 196
Сигурно се пазят от повече имиджови щети,но аз загубих вяра.Тези хора ще стигнат докрай в някакъв момент.В мага движението няма разумно ядро,на което да разчиташ.

# 20 197
Милър нарече Прети assassin. Представяте ли си? Не само domestic terrorist, а и assassin.
Май Тръмп и седемте му джуджета достигнаха границата на търпението на умерените републиканци.
Вече няколко червени сенатора, губернатора и бивши топ служители на висши постове от същата партия се изказаха в стил ''съгласни сме с идеята, но не се противопоставяме на начина на изпълнение''. Ето така се губи базата.
Тръмп го осъзна и започна да дава заден ход наистина.
Съмнява ме да разкара Ноем или Милър. Най-вероятно бушонът Бовино ще изгърми, защото той е най-маловажен.
Но много се надявам импийчването на Ноем да бъде прието. Тази тунингована жена с Мар-а-лаго лице лъже с всяка дума, която излиза от устата й. И с Рене се изложи, и с Алекс.

Левит наистина имаше проблеми на прес конференцията да обясни противоречието между това, което Тръмп каза, и това, което неговите джуджета казват.

# 20 198
Хахаха, deaf, направо да го ожали човек тръмпов Joy горкия, целият свят за неговото ментално здраве трябва да мисли. Развесели ме.

Рене освен, че беше жена, беше и гей, така че да, реториката срещу нея изобщо няма да може се сравнява с тази срещу Алекс.

Дано се спре дотук, защото десенсибилизацията се случва ужасно бързо...

# 20 199
Тръмп трябваше да минава през съдебни дела и опити за импийчмът, беше унизен в 2020 когато не повтори президентския си мандат и сега хората му се подиграват в социалните мрежи повече отвсякога. Не е странно да е постоянно сърдит.

# 20 200
deaf, да ти кажа, сега е още по-мрачен и в лошо настроение откак тия американци (не знам даже дали са и демократи) започнаха да имат наглостта да бъдат екзекутирани от АЙС. Рене Гуд, лудата лесбийка (тъпата кучка, както беше наречена), която искаше да протестира АЙС и да си тръгне с колата и , която застреляха от упор, сигурно много е ядосала Тръмп.
А Алекс Претти с тъпотията си да снима, докато носи оръжие и да бъде екзекутиран, съвсем му съсипа настроението и засенчи премиерата на Мелания. Срещу 2А и НРА няма как да рита и го знае и ще трябва някой бушон да изгори. Дано да са няколко бушона!
Ах горканчото Тръмп и ей гиди тия мръсни демократи, които слагат пръти в колата на демокрацията и свободата, бивайки убити.

# 20 201
Сигурно демократите са виновни за осемте му фалита.Между другото филмът за мелания в Европа са радва на мижав интерес.

# 20 202
Аз вчера умрях от смях с коментарите във Фейсбук на американското посолство в Берлин, тук някой беше постнал скрийншот и отидох да чета. 6.5 К хилещи се човечета на приканването по-рано да си подадат ЕСТА документите за пътуването до САЩ. Много ми се иска Today's show да погледнат тази страница...

# 20 203
Боже мой, каква новина.

Ако сте решили да сте зрители на олимпийските игри в Милано, стойте у дома.

Тръмп праща ICE агенти да са охрана на Ванс и Рубио на олимпийските игри в Милано.
Това не е шега. Кметът на Милано каза директно, че агентите не са добре дошли в града.
Предлагам италианските имиграционни служби да ги арестуват и затворят в затвори, докато траят игрите.
Просто защото са чужденци, които не са желани в страната.

Цитат на кмета на Милано пред миланско радио:

Това е въоръжена групировка, която убива. Разбира се, че не са добре дошли в Милано. Няма съмнение. Не може ли поне веднъж да кажем не на Тръмп?

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 12:51 от Fenris

# 20 204
Кой в темата ги е объркал?

Общи условия

Активация на акаунт