САЩ, тяхната политика и президентските им избори.

• 807 689
  • 20 380
  •   7
Отговори
# 20 355
Безос ми е изключително неприятен,а откакто си взе втора жена,която не прилича на нищо,съвсем.

# 20 356
  • София
Ние си говорихме с мъжът ми вчера за най-богатите публични личности, защото мислим, че има по-влиятелни не публични. Та всички имат характеристики на хора от спектъра.

# 20 357
  • София
Статистика според МАГА. Лъжа срещу реалност.

# 20 358
Има нещи, което се казва етика, емпатия, справедливост. Има изключително много примери как успешни хора са подпомагали работниците си, не само заплащайки им справедливо, но и с грижа за семействата им, образованието и здравето им. Безос, определено не е известен с това.
За разлика от бившата му жена, която раздава за благотворителност милиони.

# 20 359
  • София
Милионите са придобити от двамата по същия начин. Той не е гаден от развода насам. От години е известен с мизерното отношение към служителите.
Тя ако се опитва да изкупва грехове, късно се е усетила.

# 20 360
  • Ю Ес ъф Ей
Има нещи, което се казва етика, емпатия, справедливост. Има изключително много примери как успешни хора са подпомагали работниците си, не само заплащайки им справедливо, но и с грижа за семействата им, образованието и здравето им. Безос, определено не е известен с това.
Симънс е направил всичките си служители милионери благодарение на вътрешния им инвестиционен фонд. Аз нямам проблем някой да е милиардер, ако аз съм само милионер благодарение на фирмата му. Simple Smile

Доста от тях няма да си ги ни носят в гроба, благодарениe на the giving pledge. Други обаче и за кумова срама не го правят. Например тоя дето го обсъждаме често.

# 20 361
Байдън беше сенилен, но не съм го чувала да заведе дело срещу държавата за пропуснати ползи, а после да каже, че сам ще стигне до settlement. Нещата са меко казано изпуснати с Тръмп.https://www.foxbusiness.com/politics/trump-considers-settling-ma … -proceeds-charity

# 20 362
А четохте ли за изтеклия разговор,в който казва,че иска американците да го почитат така,както севернокорейците Ким Ун.Болен мозък.

# 20 363
Идентифицираха агентите застреляли Алекс Прети и не са новобранци, обучени зле.
 Правителствени записи, прегледани от ProPublica, потвърждават, че двамата мъже, които са стреляли с оръжията си по време на протеста в Минеаполис, са били Исус Очоа, 43 години и Раймундо Гутиерес, 35 години.
Очоа се присъедини към Граничен патрул през 2018 г., след като получава степен по криминално правосъдие от Университета на Тексас Според хора, които го познавали, той отдавна мечтае да стане агент на Граничен патрул.
Гутиерес се присъедини към CBP още по-рано през 2014 г. Той работи за Службата за полеви операции на CBP и служи в специален екип за реагиране - екипи, обучени за високорискови операции, моделирани по полицейски SWAT екипи. Записите показват, че той, като Очоа, е от Южен Тексас.

# 20 364
Точно това се коментираше преди време. Че Тръмп, вкарвайки армия и други сили, обучени да реагират в рискови ситуации, на бойно поле, ще доведе  до невинни жертви в градовете. Защото тяхното обучение и рекации са съвсем различни от тези на полицията за градски условия. И то стана, Минеаполис го доказа.
Но явно целта е такава, няколко убийства на невинни жертви да доведат до протести и размирици, да ескалира напрежението и Тръмп да въведе военно положение. Което пък да се отрази на изборите, т.е. да възпре провеждането им, или поне да се променят условията за провеждане.

# 20 365
Тексас си е друга държава. Там се стрелят и за най-малкото. Не се учудвам, че убийците на Алекс Прети са от Тексас и пръста им е лек на спусъка.
Но и двамата имат имена на латиноси. Да не са имигранти?

Не се получи на Тръмп плана за военното положение засега.
Дори напротив - Тръмп имаше ужасна седмица, в която трябваше да отстъпи или казано на български да клекне няколко пъти.
Явно когато доста и от неговите в Конгреса започнаха да реагират и да го критикуват, тогава се усети, че все още не държи с желязна ръка всички.

Но е притеснително това, което той прави в Джорджия. Не сме забравили обаждането му ''Намери ми едни 11 хиляди седемстотин и колко гласа'', които са му липсвали да спечели изборите там.

# 20 366
Чухте ли за логореята на Тръмп по повод Грами?
" Най- лошото, буквално невъзможно за гледане, боклук"
За водещия: " Тотален лузър, жалък глупак и без никакъв талант"
Прекрасен президент си имат американците, прекрасен.

# 20 367
  • София
Някой по-напред беше писал за аферата Епстийн, че вероятно това е върха на айсберга. Аз пък мисля, че това е само малка част, с хора, които вече са извън политиката/власта/бизнеса или пък са извадени спорни файлове. Спорни, в смисъл казани, но недоказани...
Който държи тази информация, защото най-вероятно широк гръб е подпирал Д.Е., държи света в ръцете си. Смятам, че това беше сплашване и предупреждение към непослушковците. По тази причина мисля и че никога няма да се разкрие цялата истина, не защото някой прикрива някога, а защото този, който държи информацията, никога няма да я изпусне. Това е голямо оръжие.

# 20 368
Ситуацията е: драги любители на теориите на конспирациите, добрата новина е, че сте прави. Лошата новина е ....  че сте прави.

Всички ония и трилъри и дистопии се оказаха всъщност бедна фантазия

# 20 369
https://daniivanov.blogspot.com/2026/02/daily-mail.html?fbclid=I … 1K6bl2lhZnxpg&m=1
На това попаднах днес. Това във връзка с кой държи информацията. На доста места четох, че почти не се говори за това в медиите.

Общи условия

Активация на акаунт