Лятна среща с ИКЕА: Цветно събитие на открито за цялото семейство

• 6 776
  • 230
  •   1
Отговори
# 135

Не обновяваме дома за лятото, може би само добавяме нови чаши за коктейли, чаши за мелба/сладолед. Когато сме заедно цялото семейство винаги е приятно, през лятото ходим на еднодневен излет в планината или на плаж, ходим на почивка, на басейн, събираме се с приятели и така дните ни са весели и приятни.

# 136
Превърнала съм терасата в цветна градина , за да ни е приятно и свежо

# 137
Най-голямото забавление е играта в басейна на двора, люлките и пясъчника до него и разбира се, много сладоледи!

# 138
  • София
Обновявам терасата за лятото, като посаждам цветя.

# 139
Лятото декорирам терасата-слагам цветя, лампички, столове, маса. Всяко лято променям по нещо и добавям нови детайли по декорацията.

# 140
Правим си басейн на терасата и вадим всички цветноцъфтящи растения, превръщаме терасата в цветен кът за отмора.

# 141
Прекарванме повече време на двора, правим си барбекю, надуваме басейните и се наслаждаваме на радостта на децата.

# 142
  • София
Не обновявам дома за лятото, но на терасата съм си направила кът за сядане, с маса и столове с възглавници, които са в любими мои цветове. Обичам сутрин рано, докато още е сравнително хладно, да си направя студено фрапе и да си седна на сянка и въздух и да релаксирам.

# 143
Обновяваме всяко лято по нещо у дома. Пренареждаме, сменяме, обичаме да ни е различно.

# 144
Диня, сладолед и лимонада Simple Smile
Децата си декорират стаята с летни мотиви и в кухнята слагам тематична покривка.

# 145
  • гр. Кюстендил
Летните дни прекарваме на двора, под сянката на голямо дърво и под него сме си сложили масичка със столчета, хамак и детска пързалка за детето.
Обмисляме другото лято да се оборудваме с шатра и около нея да озеленим и посадим цветя, за да ни е още по-приятно Simple Smile

# 146
  • Г. О.
Не обновявам дома си според сезона, а купувам това, от което имам нужда и което би ми доставило удоволствие и настроение през цялата година. Създаваме си положителни емоции с почивка на море или басейн, на планина, с разходки в гората на прохлада, разнообразяваме си със сезонни плодове и зеленчуци, сладолед.

# 147
Обновявам декорацията и домашния текстил вкъщи според сезона, а лятото ми е любимото време, защото предлага много възможности да експериментирам с различни теми: морска, провансалска или рустикална, гръцка или мексиканска...
Целият процес от идеята, през пазаруването и декорирането ни носи много емоции, а крайният резултат - настроение през целия сезон! Flowers Blossom

# 148
  • някъде
Не правя нищо по-специално и не декорирам.

# 149
Сменяме цветовете на декорациите с пастелни светли цветове.

Общи условия

Активация на акаунт