Лятна среща с ИКЕА: Цветно събитие на открито за цялото семейство

• 6 773
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
Пускаме си климатика, за да бъде поносима жегата. Не обновяваме дома си, тъй като живеем под наем и не искам да влагам средства в чужд имот.

# 121
Обичаме да обновяваме двора на село , защото прекарваме доста време там , когато е много горещо лятото. Пълним надуваем басейн на децата и се забавляваме лятото всички заедно.

# 122
Имам цветна градина с масичка и обичам да седя със семейството и приятели ми. Обновявам калъфките за възглавничките си, защото от слънцето избледняват.

# 123
Обновявам терасата си, из стаите слагам цветни възглавнички.

# 124
Всяко лято освежавам дома си, подменям мебели. Много обичаме да си правим домашен сладолед и лимонада за разхлаждане Simple Smile

# 125
  • Плевен
Правим летните дни приятни като използваме от спалното бельо в по-цветни десени, през деня консумираме свежи напитки и плодове и се охлаждаме с климатик. Вечер, когато все още е прохладно отваряме прозорците и се наслаждаваме на аромата на липите под балкона.

# 126
  • София-Младост
Променям малко интериора, покривки, възглавнички...по-често има цветя и пресни плодове на масата. Лимонадата става чест източник на прохлада. Балконът уви ми е слънчев, затова обмислям един плажен чадър да му подаря и поне почивните дни може да си пия кафето там.

# 127
На двора  по край басейна  свежест и приятни емоции.Всяко лято освежавам дома си, малко нови цветове, интериорни промени, обновяване на мебели.

# 128
  • София
С много разходки, цветя - в градината и вкъщи. И летни коктейли.  Simple Smile

# 129
Обнових градината ни с нова детска пръскачка, шезлонги, голям чадър за да е удобно и приятно на децата да играят там.

# 130
  • Варна
само това че са дълги, прави летните дни по-приятни, а с един или два сладоледа са прекрасни Simple Smile

# 131
  • in Wonderland
Вечерите на терасата с ароматна свещ и студена бира са наистина приятни.

# 132
Имаме двор и там прекарваме повечето следобеди и вечери у дома. Имаме люлка,  столове, маса и е приятно прохладно.

# 133
Не обновяваме домът през лятото.
Предпочитаме да се разхождаме навън.

# 134
  • моята мила родна страна
Не, не обновявам за лятото нищо. Пазаря само, когато имам нужда, а не за определен сезон!
Климатик, сладолед и диня ползваме за приятни летни вечери, когато е възможно- море. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт