Лятна среща с ИКЕА: Цветно събитие на открито за цялото семейство

• 6 768
  • 230
  •   1
Отговори
# 60
  • София/Севлиево
От около 3 години живеем в къща с двор и много ми харесва вечер да сме там. Постоянно доизмисляме какво да добавим.
Преди пък имахме огромна тераса и също я бяхме превърнали в уютно кътче за летните вечери.

# 61
Поставям цъфтящи цветя на терасата. Слагаме зелени или сини пердета, столове с възглавнички за повече прохлада и зеленина. Пием на  терасата разхлаждащи газирани напитки следобедите и вечер.

# 62
  • Другата България
Обичам да си прекарвам вечерите на прохладно, с освежаваща напитка и нещо леко за хапване. Редовно променям интериора на терасата си.

# 63
  • софия
Правя свежи коктейли и прекарваме вечерите навън.

# 64
Пия летни коктейли вечер на терасата, а половинката набляга на студена биричка. Обмислям този сезон да си сложа и цветя, но не знам дали ще успея да ги опазя от жегите.

# 65
Жегите са по-поносими благодарение на климатика у нас и там прекарваме най- топлите часове от деня. По-големите ремонти ги оставяме за есента.

# 66
Разхлаждаме се, търсим интересни игри. Правим си домашни лимонади. Играем водна дама.

# 67
Всяка година пребоядисваме стаите, подновяваме градината с хубави цветя и мебели . Разхлаждаме се около басейна или с климатик и студени напитки .

# 68
През почивните дни сме на вилата под сянката на голям орех, приготвяме задължително барбекю и се разхлаждаме с бира, коктейли и сладолед. В делничните дни в хола на климатик, а когато се скрие слънцето- вечеря и прохлада на терасата. Освен цветята и ако се налага леко освежаване, друго не подменям. Тента,маса, столове с възглавници, малко мидички и свежи съдове за хранене- помагат да си създадем летен уют в големия град.

# 69
За всеки сезон си украсявам с декорация, както и за летния. Поставила съм няколко корабчета, на масата ни има сини подложки и в средата около вазата с цветя мидички. Това е семпло, защото сме с 3 годишно детенце и често играе с декорацията. Навън на двора нямаме все още нищо специално, разбира се маса и столове, защото в хладните вечери вечеряме навън.

# 70
Моят балкон е моята градина и обичам да седя сред цветята си летните вечери. Всяка година го освежавам и обновявам с различни декорации и детайли.

# 71
Не, не обновявам за лятото нищо.Пазаря само, когато имам нужда, а не за определен сезон!

# 72
През лятото стоим повече навън под навеса на сянка, правим си освежаващи коктейли, слушаме музика и се забавляваме

# 73
Гледам да сме навън до късно.

# 74
Да освежаваме балкона всяка година

Общи условия

Активация на акаунт