Лятна среща с ИКЕА: Цветно събитие на открито за цялото семейство

• 6 770
  • 230
  •   1
Отговори
# 75
Не обновявам дома си специално за лятото. Целогодишно се старая домът ми да бъде уютно и приятно място за живеене. Летните вечери обичаме семейно да прекарваме на двора, заобиколени с много цветя, за които обичам да се грижа. Обособили сме си кътче с красива градинска мебел, където пием освежаващи студени напитки, хапваме салати, правим си барбекю и често си каним приятели на гости.

# 76
Вечерите прекарвам на балкона, където съм сложила соларна украса, която заедно със запалена ароматна свещ и студено питие, създават настроение и приятна отмора.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 21:45 от Beche

# 77
Обичам да слушам музика, паля си ароматни свещи, мисля позитивно и се наслаждавам на топлите вечери на терсата...
Не, не украсявам домът ни сезонно.

# 78
Правим си домашен сладолед или лимонада .

# 79
Единият ни балкон е превърнат в градина - пейки, масичка, цветя, градински фигурки и декорации. Хапваме плодове, пием коктейли или просто чоплим семки там през летните вечери.
Не променяме нищо вътре в апартамента през лятото. Преди махахме килимите и пътеките, но от как имаме куче изобщо не сме ги постилали.

# 80
  • Русе
Да, обновяваме,  но не дома, а градината. Лятото живеем на село, а какво по-хубаво от вечери на открито, в градината.

# 81
  • София
Вечер стоим на хлад на балкона. Старая се да го направя уютен, за да ми е приятно.

# 82
  • София
Климатик, сладолед и диня ползваме за приятни летни вечери, когато е възможно- море. Simple Smile))
Предстои боядисване на хола.

# 83
  • Бургас
Летните дни у нас са много горещи, предвид западното ни изложение. Пуснати щори и пердета, работещ климатик и домашни лимонади с много лед!

# 84
Хапваме на двора , имаме батут и басейн .

# 85
Много обичаме сутрин и вечер да сме на терасата и затова непрекъснато купувам нещо и я променям. Имаме малка пейка и кокетна масичка, на които сутрин си пием кафето, а вечер сме на питие и сладки приказки.

# 86
В летните дни се забавляваме с басейнче на терасата, разходки сутрин рано и привечер. Игра в парка и децката площадка също не пропускам.

# 87
Най-много обичаме да прекараме време навън, но лятото определено вдъхновява ремонтите у дома.

# 88
Прекарваме летните вечери навън в двора ,обновявам покривките соларните лампи,декорацията ...
Малко промяна ....голямо удоволствие.

# 89
  • Sofia
Като човек с две къщи... Лятото абсолютно и изцяло обновяваме лятната си вила с нови красиви и интересни артикули от ИКЕА♥️

Общи условия

Активация на акаунт