Брак и свобода

• 18 620
  • 630
  •   1
Отговори
# 540
Ама тя не е ходила никога преди сама.

Това, къде го пише? Отделно, както видяхме, дамата доста информация поспестява.

Дойде направи мъжа си на две стотинки и си тръгна, за дето масово жените тук не викнаха в хор: "Мале мъжът ти какъв е простак!".

# 541
Това, обаче няма да и помогне. Като се навие, колко е гаден мъжът и, не знам какво ще получи насреща.

# 542
Пак извърташ - няма значение дали е една седмица или две седмици. Факта, че имаш нужда от толкова дълга почивка от половинката ти говори точно за проблеми във връзката. Пък ти си въобразявай колко свободолюбиви сте...
Ариел, май мериш със воя аршин.
Ако отида някъде за седмица-две, то не е за да си почина от половинката си

# 543
  • France
В момента да почиваме самостоятелно ни е единствената възможност да си отдъхнем без децата. И го практикуваме, доколкото ни е възможно и двамата

# 544
това, някой да има нужда да иде на самостоятелна екскурзия по женски или мъжки, да е равнозначно на проблеми в отношенията  - е пълна глупост...
който иска да си пази партньора денонощно, но да се заклеймява различна динамика в отношенията е смешно..

# 545
Ариел, след като аз ходя по женски, той ходи по мъжки..
кое толкова страшно ти се вижда?
нали знаеш, че да ревнуваш без повод е глупаво.. ако е с повод е вече твърде късно..

Не извъртай темата - тук не говорим за излизане по "женски"/"мъжки" за една вечер.
Тук говорим за двуседмично отсъствие. Авторката не даде никакви подробности освен да обиди мъжа си, че не печели достатъчно. Пък и отгоре на всичко се и чуди защо й направил фасон. Много чудно, наистина!

Ти държиш да изброи поименно с кого смята точно да спи тия 2 седмици ли? Не схванах какви повече подробности са ни нужни. Принципно е все тая и за 2 месеца да замине, ако всички са окей с тва. В нейния случай не са.

# 546
Както винаги (по стара форумна традиция) зверски се преиграва. По дадения казус няма достатъчно информация, че да се даде адекватно мнение. А по принцип - за едни двойки е окей да ходят на почивка поотделно, за други - да почиват заедно. И двата варанта са в реда на нещата. Не разбирам какво се пънете да докажете. Вече, ако има,разминавания във вижданията (какъвто май е и случаят на авторката) се налагат определени компромиси при определени условия или всеки по пътя си.

# 547
Както винаги (по стара форумна традиция) зверски се преиграва. По дадения казус няма достатъчно информация, че да се даде адекватно мнение. А по принцип - за едни двойки е окей да ходят на почивка поотделно, за други - да почиват заедно. И двата варанта са в реда на нещата. Не разбирам какво се пънете да докажете. Вече, ако има,разминавания във вижданията (какъвто май е и случаят на авторката) се налагат определени компромиси при определени условия или всеки по пътя си.

Именно. Проблем няма когато и двамата са окей със ситуацията. Тук обаче не е така и един Бог знае защо по типична форумна традиция пак трябва да "клепаме" мъжа. Ако ситуацията беше обратна щяха да валят призиви за развод и да "бяга с 200" защото той не я обичал.
Двоен аршин.

# 548
Хаха, не мога да повярвам какви неща чета ! 😆😆😆
Да идеш с приятелка на море било проблем във връзката- малее,малеее. Проблемите са хората и техните мисли!
Какво е това: или с мен навсякъде, или не ми трябваш!Ама ти кой беше??? Хора, вие партньорите за какво ги имате? За притежание ли?
Абе какъв двоен аршин, дори дадох пример със себе си! Просто хората трябва да се събират със себеподобни във възприятията за тези отношения и това е!

# 549
И аз от тази тема разбрах, че имам проблем във връзката. 😉 Ходя на почивки сама понякога... 😲, семейството ми се разпада явно.

# 550
Ако това беше поведение на мъж, вече щеше да е обявен за насилник.
Може да е пределно ясно, че тя поема повечето разходи вкъщи и без да кара партньорът си да се чувства като ла**о по този повод. Не знам как по-ясно да го кажа. Разликата идва от отношението.
Съвсем в реда на нещата е мъж са чака на жена си  да покрива разходите за един кротък период от 30 години.

# 551
И аз от тази тема разбрах, че имам проблем във връзката. 😉 Ходя на почивки сама понякога... 😲, семейството ми се разпада явно.
Не дърпай дявола за опашката.

# 552

Съвсем в реда на нещата е мъж са чака на жена си  да покрива разходите за един кротък период от 30 години.

Това е невярно както се оказа. Госпожата детски надбавки е получавала, та явно не са и били особено големи доходите. Може би последните години е започнала да получава повече, та да покрива недостатъчния принос на мъжа си.

# 553
Е,ай ся. Все едно не живеете в БГ. Масово в частните фирми осигуряват на МРЗ, а останалото кеш. Така, че може и да взема "детските" и без да е социално слаба.. Пък и ако не взема "детски" също не означава, че е много напред. Те са з анякакъв минимум.

# 554
За за за!
Няма такъв кеф след 30 год.брак да заминеш сам. Скачените съдове ше почакат Grinning
Заслужила си го, и изработила, и изтърпяла. Фасоните ги подмини.

Общи условия

Активация на акаунт