Брак и свобода

• 18 627
  • 630
  •   1
Отговори
# 555
Абе, драматизира в поста за детските, не звучеше като жена, на която не и трябват.
Ако не ти трябват, не смяташ и пресмяташ...

# 556
Приятелката ми притежава бетоновъзел и взима детски! Аз нямам бетоновъзел, на заплата съм и не взимам детски! Хайде сега, отгатнете как се случва това?😃
Стига с тези хипотези. Жената се изпари,а ние си съчиняваме истории.😆

# 557
  • София
Абе, драматизира в поста за детските, не звучеше като жена, на която не и трябват.
Ако не ти трябват, не смяташ и пресмяташ...

Е нямаше да й трябват, ако мъжът носеше достатъчно Wink Темата освен, че се изчерпа, много иззлобя. Тая жена не само мъжа си успя да обиди, а и половин форум, и то с няколко кратки поста.

# 558
Щом взима детски, значи крие доходи. За да го докара под еди каква си сума на лице от семейството и да взима детски. То не е много за хвалба това. Не пиши лични неща тук, да не я потърсят НОИ да връща после. Една позната така връща неправомерно изплатени детски.
Аз съм била сама майка с малко дете, защото нямах брак с бащата и имах висока заплата. И не ми се полагаха детски.
///
Тя не уточни в какво се изразява липсата на принос на съпруга – може да е било недостатъчна помощ към нея или внимание за децата.

# 559
Ама не я хваля, даже се бях изумила, че въобще ги взима- не са кой знае колко.Но всичко си е наред по закон. Като само тя има някакъв доход за 4 членно семейство…
Това го споделих, защото на база на такава информация се правят заключения.
Но както и да е!
Изчерпахме се вече

# 560
Независимо, че никога не съм била без мъжа си на почивка (освен веднъж, само със сина ми, защото мъжът ми трябваше да се грижи за болен родител, а детето имаше нужда от смяна на климата), съм на мнение, че съпругът от темата постъпва изключително егоистично. Ако ситуацията беше обсъждана в темата за "не възможните", би бил определен като нарцис.
За мен е инфантилно и егоистично зрял мъж да се "подсърдва" като пубер, да мята многозначительно фрази. Още повече, тази почивка е изключение в живота на семейната двойка. Случило се е, попаднала и възможност на жената, защо да не отиде. В едно нормално семейство това не би било проблем.

Предполагам, въпросът за парите авторката внесе, за да обясни репликата на мъжа"няма да ти казвам как да си харчиш парите"
И за да обясни, че все пак има достатъчен финансов принос.
Съгласна съм, че щом е семейство, трябва да се покриват общите нужди, независимо кой с какви финанси е. Обаче, не съм съгласна, че това означава никога никакви свои желания и мечти да не можеш да осъществи, поне инцидентно.

# 561
Ще видим, когато след време някой пусне тема: "Жената се разсърди, че отивам с Гошо в Хавай".

# 562
Привет ! Разговаряхме с моето момче и всичко е наред ! Не се коментират пари и кой колко изкарва ( вмъквам само , че грозната реплика за приноса беше с разяснителен характер , освен това , както знаем палачинката може да се обърне - и един ден аз да имам нужда той да се грижи за мен финансово ) Проблемът бил , че ще съпреживея с друг човек , а не с него някакви първи преживявания на друго ново и за двамата място . Отивам на почивката след като обсъдихме кой къде го стяга чепика ! И няма сръдни. На 50 съм . Имам деца , на 30 и 15 години. Излизам си с приятели , колеги , не сме били навсякъде заедно. Работата ми е свързана така или иначе с доста пътувания . Затова се учудих на реакцията. Отново благодаря за всички коментари , дори за най - крайните ( няма как да се засегна от напълно непознати хора ) , но пък внесоха много различен поглед върху ситуацията ! Желая на всички да сте здрави и обичани и обичащи ! В крайна сметка всички сме едно ! Благодаря за отделеното време на всеки тук !Съжалявам , че не можах да пиша по - рано , имах ангажименти ! Хубав ден !

# 563
Браво.
Значи познах.
Докривяло му е на човека заради емоционалното изживяване.
Нормално, когато обичаш някого, ти се иска да изживяваш с него хубавите неща.
Ще му мине.
Но си организирайте по-натам нещо екзотично за Двамата.

# 564
  • Washington,USA
Моето момче. Точно. 🫢😂

# 565
Твоето момче ще дойде ли на концерта и на другата почивка?

# 566
Аз виждам нещата така - по-големите, скъпи, далечни екскурзии са с половинката.
За два - три дена, за наблизо, по-икономичните - ок е и с приятели, с роднини, или сама.

# 567
Да.

# 568
Да.
Супер! Радвам се, че не си отстъпила и сте си ги изговорили нещата!

# 569
Цк, язък. Няма драма.
Тъй хубаво го бяхме награбили... и изведнъж "моето момче". Мъжемразките бяха изкарали сопите, но манипулатора се оттърва гадината. Размина му се тоя път, но следващие ще яде дървото използвача ньеден.

Общи условия

Активация на акаунт