Брак и свобода

• 18 623
  • 630
  •   1
Отговори
# 525
Преди много години (бил съм на 20на някъде) бях с едно гадже на море. В един от дните тя предложи цял ден да сме отделно - тя по женски с приятелка, аз - по мъжки. В крайна сметка моето "парти по мъжки" беше цял ден на плажа с един приятел, а вечерта - хапване. Прибирам се след това и видях нейната интерпретация на "женско парти" - тя, награбена от 4-5 момчета, а от приятелката й нямаше и следа Laughing  
Та от оттогава си имам едно на ум за събитията "по женски"... Smile

То нали имало един лаф:
- Овощна градина край шосе и сама жена на море нямат опазване Simple Smile
Може да го вярва човека, при това от личен опит.

# 526
Е, по принцип примерът ми не е много удачен , защото момичето беше, как да го кажа, по-нетрадиционно като разбирания, така че не бях и съвсем изненадан тогава.
Но все пак си имам едно на ум Satisfied

# 527
да ограничаваш партньора си, заради твоите страхове и несигурности ми изглежда прекалено обсебващо...

# 528
Благодаря ви, хора ! Събрах достатъчно гледни точки ! Семеен тип съм , никога не съм парадирала пред съпруга , че с нещо го превъзхождам, инвестирала съм всичко досега в нашата заедност . Той самият е прекрасен човек ! Нямаме кой знае какви конфликти , затова ми дойде като гръм от ясно небе. Той познава жената , с която ще пътувам много добре , и отивам с нея , за да не плаща двойна стая , да си поделим разхода за хотела .Това е ! Изключително съм благодарна за вдички мнения , понеже понякога човек има нужда някой отстрани да погледне ситуацията !
Тук народът се вживява и дава още и още, макар и едни и същи доводи. Simple Smile А авторката ни отсвири.
Авторке, не се прави така! Дай някакъв нишан - какво реши, след като изчете различните точки? М?

# 529
за щастие не всички хора мислят, че отиването на екскурзия поотделно е край на семейството..
не бих търпяла някой да ми казва 'или аз, или екскурзията ти по женски, в италия - примерно'...

А ако той отиде сам в Италия за две седмици?! Сигурно ще подскочиш от радост... и не не говорим за командировка, а просто да си "почине" от тебе за две седмици. Пак ли ще мислиш така или ще настане Трета световна война?!

# 530
Свободата в брака се основава на доверието. Нека не ми казват тези дето не се делят от партньора си как имат еднакви хобита и интереси.
Ако мъжът ми ме заведе за риба или на лов например, ами съмнявам се дали няма да сме се развели до края на риболова/лова. Същото е и на АТВ- него го кефи, за мен е топлина, прах и мръсотия.
Ако аз го заведа на опера, ще изтрае, но няма да е хич щастлив. Така, че на опера с приятелки, с които имаме едни и същи интереси. Така 5 дни във Виена. Разгледах и неща, изложби, изложения, специални турове, които му биха били досадни.
Става дума за съвсем реални ситуации. Ако някой е решил да изневерява, не му трябва да излиза по женски или по мъжки.

# 531
Ариел, след като аз ходя по женски, той ходи по мъжки..
кое толкова страшно ти се вижда?
нали знаеш, че да ревнуваш без повод е глупаво.. ако е с повод е вече твърде късно..

# 532
Авторке, ще отидеш ли на почивката или ще се съобразиш с мусенето на мъжа ти?
Признавам си, че ако така реагира моя човек, не бих и изживяла спокойно и пълноценно екскурзията си и ще ми се развали половината изживяване. Защото все пак трябва и да се съобразяваме с човека, с който делим живота си и въпреки всичко, ако има ограничения, това би имало  обратен ефект.

# 533
Ариел, след като аз ходя по женски, той ходи по мъжки..
кое толкова страшно ти се вижда?
нали знаеш, че да ревнуваш без повод е глупаво.. ако е с повод е вече твърде късно..

Не извъртай темата - тук не говорим за излизане по "женски"/"мъжки" за една вечер.
Тук говорим за двуседмично отсъствие. Авторката не даде никакви подробности освен да обиди мъжа си, че не печели достатъчно. Пък и отгоре на всичко се и чуди защо й направил фасон. Много чудно, наистина!

# 534
къде го видя този срок две седмици?!
пак свободни съчинения.. Joy

# 535
къде го видя този срок две седмици?!
пак свободни съчинения.. Joy

Пак извърташ - няма значение дали е една седмица или две седмици. Факта, че имаш нужда от толкова дълга почивка от половинката ти говори точно за проблеми във връзката. Пък ти си въобразявай колко свободолюбиви сте...

Кхм... мъжът не печели достатъчно обаче те нямали проблеми във връзката си. Ама хич...

# 536
  • Washington,USA
Ама тя не е ходила никога преди сама.

# 537

И като му набие канчето, че не печели достатъчно той ще плесне с ръце и ще я подкрепи. Я пак?! Кой знае как му е сервирала новината...
 За това и ответната реакция не е била такава каквато я е очаквала.

# 538

Това, къде го пише? Отделно, както видяхме, дамата доста информация поспестява.

# 539
Сега разбрах, че трябва да имаш големи проблеми в брака си, за да можеш да отидеш някъде сама, било за седмица, било за две. Ей, големи интерпретации и големи разбирачи по СО, най- вече от тези, които ги нямат.

Общи условия

Активация на акаунт