който иска да си пази партньора денонощно, но да се заклеймява различна динамика в отношенията е смешно..
Пълна не, ами най-голямата глупост евър.
Сега, че на авторката проблема й е друг - друг е. Щом се намесват парите по такъв начин, с такива коментари и обяснения, е ясна работата...
Ама ясно тая тема беше поредната, в която някой има нужда да вентилира и като се поуспокоят емоциите с момчето се разбират...

Сега, вярно зависи от дестинацията, ама..... Аз лично, след 13г заедно и 3 деца, ако не са тия ми ти ходения някъде сама с други (извън семейната среда) да съм изпаднала в тотален бърнаут.
Всяка година по 1-2 пъти пътувам без него и дори не го викам. Да го взимам на морето ми с приятелки? Защо ми е? Не че ще ми пречи, напротив, но това са съвсем друг тип изживявания, които за голяма част от връзките са животоспасяващи. Е, на Малдиви бих го взела, евентуално

Ей го, по-миналия уикенд беше 3 дни с негови приятели на пътешествие, върна се доволен, разказва, на мен ми е интересно... Обогатяващи са тия моменти.
Ако сте от онези, които ги искат - случвайте си ги, недейте ги прикрива зад разни изкривени морални ценности. Че доста жени познавам и идват при мен, които хем искат да отидат някъде сами без мъжете си и децата си, хем ги е страх нали, щото не било редно.