Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 930
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Слагала ли си ги едно до друго? На мен по снимки ми изглежда голяма разликата.
Кашмирът е повече сив, отколкото бежов, според мен.
Не съм.Но ми изглеждат много близки като цветове.

# 196
Бингли, като ти четох описанието на апартамента, си представих много тъмно кафяви врати. Реално изглеждат почти черни, но много по-меко и елегантно. С всичкото това бежово, пясъчно и т.н. изобщо не ми се вписва антрацит. Или много тъмно синьо, пак почти черно.

# 197
Бингли, като ти четох описанието на апартамента, си представих много тъмно кафяви врати. Реално изглеждат почти черни, но много по-меко и елегантно. С всичкото това бежово, пясъчно и т.н. изобщо не ми се вписва антрацит. Или много тъмно синьо, пак почти черно.
И на мен вече не ми се вписва. Когато го предложих, се говореше за сив под, сребристи стени и какво беше още в този цвят, а те не били баш сиви Simple Smile

# 198
Аз съм с кашмир на кроношпан. У нас не сивее, да не кажа, че много се прецаках със сив плот и изобщо не ми харесва как стои. Сега ще го сменям, ще търся нещо топло.
Дръжките и те са ми иноксови, чудя се ако взема матирано злато или месинг дали много ще се бият с иноксовите уреди?

# 199
Като вземеш плот с топъл цвят, кашмирът ще изглежда по-сив.
За дръжките си прецени, на мен два различни метала биха ми изболи очите, но важното е на теб да ти хареса.

# 200
И мен ще ме дразни, нo не знам какви да ги направя, сегашните също не ми пасват изобщо. Много е особен този кашмир, по цял ден си мени нюансите и не мога да му хвана спатиите Grinning

# 201
Аз затова ги правя без дръжки 🙂
С кое не ти пасват иноксовите дръжки които имаш? Нали уредите са инокс? Или не харесваш дизайна им?
Бие ли ти кашмирът понякога на лилаво? На мен да😆

# 202
Те си пасват прекрасно с уредите, но не ми стоят добре на кашмира. Просто този кашмир изобщо не си отива с инокс (на светлината у нас). Уредите също. Мисля да сменя плота с чисто бял и да сложа бели дръжки, макар че имам някакво подозрение, че и с бяло няма да ми харесва.

# 203
Е, това е лесно за проба. Застели сегашния плот с бяло- чаршафи, кърпи, хартия. Увий и дръжките с нещо бяло(салфетки или тоал.хартия😆) и ще добиеш представа.
Има плот кашмир на Егер, но е много релефен и се отказах от него, иначе много ми хареса, как се слива с шкафовете.

# 204
  • София
И аз за един скрин с вратички и чекмеджета в  кашмир реших, че ще му пасват повече някакви златисти дръжки. Тези, които имаше, бяха черни пластмасови и изобщо не ми харесаха. С иноксови уреди обаче май няма да стои добре. При мен има и други златисти елементи, включително и дръжката на вратата и нямах колебания.
Цветът наистина е особен, на моменти изглежда топло бежово, а понякога ми сивее.

# 205
  • София
Може би светло розово злато, но може да се окаже, че се слива, ако имаш някакъв вид дърво, особено тъмно може би такива финни дръжки... Или антично сребро, което е по-тъмно и ще се отктоява, без грубостта на черното, например, но и без да се бие безкрайно с хрома.
Аз по принцип проблем с различни метали нямам, даже харесвам съчетания.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 14:34 от Angel_Dust

# 206
Аз си харесвам уредите и са ми на 2 години, така че в това отношение няма да правя промени. Но определено ще накупя дръжки и ще го мисля.

# 207
  • София
Само какво правиш ако ти харесат дръжки, на които дупките не съвпадат с настоящите?

# 208
Сега съм с такъв тип, дупките са им от вътрешната страна на челото и няма да има драма.

# 209
Е значи и не се виждат знае колко.Има и прозрачни дръжки.

Общи условия

Активация на акаунт