Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 537
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Nelina, да. Преди да сложим килимте нямаше такова чудо. Сега си е все едно имаме животинка. А и е светъл мъх. Домашният обикновено е сивкав. Ще си направя експеримент да пусна само върху единия да видя поне от кой килим го събира.
А защо предпочиташ вълна пред памук?

Пералнята ми е 9-10кг и мисля, че бих могла да събера не много дебел памучен или вълнен, но мъжО ми няма да даде да я мъчим 😁

# 751
Не бих правила експеримент с пералнята, освен ако килимът не тежи колкото родопско одеяло.

# 752
  • Пловдив
Преди имах голям икейски вълнен ,който бе доста тънък и спокойно го перях .Сега този синкавия ,който върнах  от НМ също не тежи .Големият бял ,с който съм в момента ,няма никакъв шанс да влезе .
  Вълнените килими са много по-приятни на допир от памучните .Последните ,от своя страна ,независимо от плетката са по-твърди .Вълната има добри свойства и лято и зима ,разбирайте ,че се адаптира .

# 753
  • В заешката дупка
Аз ще потвърдя казаното от Нелина. И за мен е много по-приятно стъпването върху вълнен килим, отколкото памучен. Имах памучни в стаите на децата и ги разкарах. Петната чистя със спрей Vanish Oxi Action за килими.

# 754
Заповядайте в новата тема!

Общи условия

Активация на акаунт