Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 590
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря! Да, това с месинга също ми беше вариант, не знам защо го пропуснах, но не намирам такава маса Sad. Първото, което исках всъщност, но ми се стори трудно да намеря. Стъкло сякаш не ми се ще.
Защо ме търсиш?, ще потърся къде има такива, много е симпатична.

# 616
Сложи мрамор, не стъкло.Не препоръчвам ако има друг вариант.

# 617
Ако искате погледнете и в сайта на Явор. Виждала съм интересни маси в такъв стил там.
 https://www.yavor.bg/bg/holovi-masichki

# 618
Интересно Simple Smile))
Ако се произвеждат в България за Икеа, защо при производителя е с 30% по-скъпо? Thinking
Размерът е същият.

.

# 619
  • Пловдив
drago ,разкошно е !  Heart Eyes  Нали и кухнята с тухлички е от същото жилище ?
 Тапицирана пейка за маса се поддържа много трудно , знаеш защо ти го казвам Simple Smile
  Първосигнално и на мен ми изплува златна масичка ,но не успях да преценя как ще стои на пода фронтално срещу дивана .Нали няма да има килим ? Иначе ,срещам и  с месингови крака и плот от "оребрено" стъкло ,на което няма да му личат особено драскотините  ,а и ще придаде по-интересен вид .

Ваrba , когато Икеа дойдоха в БГ ,прочетох няколко статии ,в които първоначалната радост на БГ производителите ,с които преговарят за производство на мебели ,е преминала в недоволство .Дали са изключително ниски цени ,един вид печалбата на производителя е супер оскъдна .
 Когато ни правеха металния парапет за вътрешното стълбище ,изпълнителят погледна металното ни Икейско легло и възкликна "От Икеа е ,нали ?  " Неговата фирма ги изработвала ,но скоро се отказала ,защото едва покривали разходите с това ,което Икеа им плаща .
Другият момент  е ,че останалите магазини много надуват цената .Като знам на каква цена излиза продукцията на фирмата ,в която работя и на каква цена се продава в магазинната мрежа  .... Confused

# 620
nelina, да, в същото жилище е, ниша свързана с портал към хола.

Благодаря на всички много за идеите!

mamamari, хич не се бях сетила да проверя там, благодаря ти Simple Smile.

Харесах няколко варианта, какво мислите?

Това с черна стъклена основа, която ММ на дали ще одобри, но матираното злато много ми харесва.

И други цветове

# 621
От мен имаш “да”😍

# 622
Тази с черното стъкло е же-сто-ка!

# 623
Аз съм за последната.

# 624
  • Варна
Drago, последната маса е в десетката. Hands Ok Hand

# 625
Не бих сложила втора кръгла маса. Hands V
Иначе последната изглежда страхотно.

# 626
Не бих сложила втора кръгла маса. Hands V
Защо?
Питам понеже и ние в общо помещение хол и трапезария сме с две в различна форма (в хола - кръгла, в трапезарията - правоъгълна). А все ми се струва, че макар да са на достатъчно разстояние една от друга, по-смислена концепция би било да са еднакви като форма.

# 627
Добро утро от мен.
В търсене съм на такава масичка:

Обособявам си в дневната един кът за четене с кресло, табуретка и висока лампа и ми трябва помощна масичка. В ТикТок често ми излизат от този тип, но тук май никъде не съм срещала.

# 628
drago, страхотно се получава. 
Подобна масичка, за да следва овалната линия на дивана?

# 629

Общи условия

Активация на акаунт