Много минават под ножа по една или друга причина. И мъже, и жени. Пластичните клиники са под път и над път. И, не, уголемени бюст, д*пе и подобни екстри по тялото няма да видиш. Не са популярни.
Понеже Бел споменава Потомците, днес излезе новината, че Сонг Джунг Ки и съпруга очакват второ дете. Потвърдено е от агенцията му. Бързак е Катеричката. Първото май скоро навърши годинка
.Романтичният доктор е един от малкото корейски сериали, които имат 3 сезона, при това и трите са хубави, което не винаги се получва. Естествено има медицина, но е по-скоро тип Спешно отделение, а не да задълбават в разни тежки диагнози. Фокусът е върху лекарите и техните перипетии от колкото върху самите случаи. Как един истински лекар предава познанията и уменията си на младите си колеги и ги учи, че най-важното е да спасяват пациентите си и да останат човеци. Аз лично се надявам да има един финален четвърти, където да се съберат всички главни от първите 3 сезона.

Разбира се, че ще ми е по-лесно и хубаво на български?! 
На мен ми хареса, но вие знаете ,че аз не обичам да изказвам мнение. Оставям ви вие сами да си създадете такова. Но Бонбончо си е на ниво.
и от мен.
прослушах и Кпоп
Та добре дошла в света на азиатските неща
, пропих соджу
и почнах по летищата да разграничавам кой азиатец от къде е...
и пропуснах да спомена ,че това се отнася не само за корейските драми, а ми и за японски, китайски, тайландски и прочие азиатски страни / неща ....