по моя скромна преценка), а Ким Те Хи беше в публиката, гледаше с интерес усмихната. Камерата няколко пъти я показа
търсят сензация , ама не намериха...
Любимите за корейците съдбовни срещи, голямата любов, жертвите на които е склонен човек заради нея и от друга страна отговорността към семейството и нацията...
) ми излезе Суки, без да съм му търсила подробности никога, че и на руски, може би защото Марги го спомена. Но ми стана доста интересно и се загледах. Един от най-скъпо платените К-актьори, с афиннитет към покупко продажба на имоти, от което състоянието му през годините е набъбнало още. Батко на брат и сестра, баща му доста го мъчел с тауекуондото, но той предпочитал пианото. Най младия манекен излязъл на дефиле в ЮК, само на 15 . Ако е вярно, през 2013 за малко да се окаже един от БТС (сякаш не ми се вярва много за това....) Най добри приятели с Ким У Бин. До онзи момент до който е направено видеото за връзките му само слухове, даже е минал и през такива за другия бряг.... Доста късно е влязъл в казармата, ако сега е почти на 35, през 2019 е бил на 30 а по онова време горната граница за влизане е била 28 или да не съм разбрала правилно и тогава всъщност да е излязъл, но не се върнах да го прослушам пак. Излязъл е с + 10 кг и големи бузи, та се наложило спешно да влиза във форма
Голям удар е можел да направи ако не беше се отказал от предложението за Бегача Препоръчани теми