АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Русе

Не мога да повярвам, два дена никой не пише какво гледа и дали е (не)доволен ?! Аз съм потънала в приказката "Алхимия на душите", която (изненадващо) ми стана интересна. Разбира се, имам озадачаващи въпроси, но реших да не питам, а да изчакам финала - тогава "пата-кюта" сценаристите успяват да се справят с приумиците си.
Интересни са ми двамата ГГ - Ук и Му, не съм ги гледала досега, но ми харесват и ми покриват възприятията за определените им роли.
А снимката на Хубавия Ча за първи път я виждам и реших да я споделя с вас. Simple Smile

# 571
Тази снимка май е от времето, когато са снимали рекламния клип на мангата The Villainess Is A Marionette.

Аз изгледах последните епизоди на Miss Night and Day, My Sweet Mobster и Red Swan. Стават за по едно гледане, но, ако решите да ги гледате не подхождайте с големи очаквания.

# 572
Аз гледам това  Grinning https://youtube.com/shorts/iifL82_ZDOg?si=Fxg03pkAq1vB3EIj   което е от това
https://youtu.be/UIp2o2wOtzY?si=RdwEeCbFGtW_cnmw
голям зор видяха братята с приспиването на бебето. Отказахасе да му дават опиум, но малкият издебна големият и го упои с макголи Joy
Много приятен сериал,ако ви се гледа приказка за лисици, демони, влюбени богини и русалки.

# 573
Уин, скоро не беше ни се случвало да мълчим с дни 🤪
Понеже не мога да реша какво ми се гледа, след ЛПВТ повторих Кралица на сълзите.

# 574
Аз изгледах " Мис ден и нощ" започна добре, но накрая пак корейски драми. Е поне завърши позитивно.
Доглеждам и други започнати от мен  корейски заглавия, но ще ги сложа по-нататък, че пиша от телефона на летището.
Пожелавам ви приятен ден

https://www.youtube.com/watch?v=8BVfmkVEzK4&t=61s

# 575
Дани, хвърли ме в размисъл.😂 Изчетох коментарите под видеото, което си донесла, за да се сетя, че оригинала е на Лас Кетчуп. Преди това затварям раздела, но не ми излиза от ума мелодията, след малко пак отварям... Преслушах няколко песни на Тату понеже бях почти сигурна, че е тяхна, но не. 🤪

# 576
Аз, когато я открих , чета AC/DC и си казвам на всяка цена трябва да чуя какъв кавър са направили те на старците и.......изненада Лас Кетчуп JoySweat SmileSatisfied

# 577
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Прибрах се. Hug
Още не съм влязла в к-режим, но полека-лека почвам. Едно след друго първо к-поп, довечера евентуално к-драма или поне к-клюки, ще видим.

# 578
  • Варненска клюкарка
Профче, ще чакаме да метнеш клюките, ако има интересни. Аз тези дни предимно това правя, такъв мързел ме е хванал, че чак сериали не ми се гледат Joy
Каня се да си нагледам постовете от преди 3 месеца,  тъкмо бях си набелязала 3 сериала, но не помня цитирах ли заглавията, ако не съм ще се наложи да ви питам по описание на съдържанието, че и името на ГГ не запомних....

# 579
И аз предимно мързелувам в последно време... Наглеждам един профил в бившия Туитър където качват новостите, кой къде ходил и откъде се върнал, нови заглавия и т.н., но сензационни новини като за нашите клюкарски души няма 😝

Бел, аз пък в моите мнения се заврях по друг повод - тези дни се навършват две години откакто поехме към Азия, не бях сигурна в началото или края на август и тръгнах да проверявам. Пусто любопитство 😂

# 580
Редактирано.
-------------------------------------------------------------------------
Не съм имала възможност да изръчкам к-клюките, че там си иска отсяване. Видях само, че Диор са привлекли Мингю от Севънтийн за посланик на марката. Не успях да разбера това дали означава, че договорът им с Ча е изтекъл или просто Мингю е поредният от многото им такива. Принципно момчето си е хубавец и наскоро го бяха чепкали за вечер прекарана в нощен клуб с повечко алкохол и момичета. Така и не стана ясно колко и какво от изнесеното е вярно. Във всеки случай от HYBE бързо бяха заплашили със съдебни преследвания всеки, който разпространява такива пикантерии. А що чета за Мингю? Щото е пръв приятел на "моичкия" Джунгкук заедно с хубавия Ча. Blush
Поне да придърпам инфо за господин "И сам съм си химия".
Lee Joon Gi тръгва на турне в Азия за първи път от пет години!
На 30 юли агенцията на Lee Joon Gi Namoo Actors обяви, че актьорът ще започне своето азиатско турне „JOONGI’S DAY: FESTIVAL“ през септември. Обиколката ще започне в Куала Лумпур, Малайзия, и ще включва спирки в няколко града, включително Тайпе, Тайван.
Предстоящото азиатско турне на Lee Joon Gi е първото му от около пет години. Пуснатият плакат го показва в мистериозна и мечтателна атмосфера, окъпан в светлината на прожекторите.

През май Lee Joon Gi проведе първата си местна фен среща от повече от шест години, озаглавена „ДЕНЯТ НА JOONGI 2024 В СЕУЛ: Отново пролет“. Той също така завърши своята среща с фенове „2024 LEE JOON GI SPLENDOR Family Day: LOVE BLOSSOM“ в Япония през юни. Чрез това турне в Азия той има за цел да създаде незабравими спомени за своите фенове.

--------------------------------------------------------------

Намерих интервю на живо за Viki Rakuten на Данчо от преди седмица. Над един час е, затова слагам само линк.
https://www.youtube.com/watch?v=dHUG-hQTkGU

Последна редакция: вт, 06 авг 2024, 22:36 от profi_1

# 581
  • Русе
Време е за рапорт: успешно изгледан 1-ви сезон на "Алхимия на душите". Simple Smile
Очаквах отговор на някои въпроси, но сценаристите решили да правят 2-ри сезон...та да си ги търся там. Rolling Eyes Лошото е, че няма бг-превод и ще се наложи "разбрала-недоразбрала" на руски. Та...
- недостатъчно ясен ми е образа на престолонаследника, ще го развиват във 2-ри сезон...???
- къде се скри мнимата кралица - шаманка, та не можаха да приключат с нея..и тя ли във 2-ри?
- нали със звънчетата щяха да подивяват всички сменени души? Защо дават само Наксу - Му Док?
- Му Док-Наксу - в нея живеят 2 много силни магьосници , защо надделяваше само едната? И как така само веднъж, случайно, й се върна спомена за истинската Му Док - изгубената дъщеря, та изрече "мамо"? И не запомни на кого е казала "Мамо", та уби "Тати"...
- съживиха, оживя и ГГ- Ук, та да гледаме как възстановява силите си и...а бе мернах една страстна целувка, ама не беше артистката Му Док. Значи пак ще има годеж и пръстени...Joy
Такива едни едри и дребни като камилчета вълнения терзаят ( Радината ) на Уин душата...Stuck Out Tongue Winking Eye
Пак съм записала един "малък списък", около 20 заглавия, а тези, новите, които сега ги чакаме, не са в него. Казвам ви за 100-ен път: трябва ми още един (поне) живот!
...........
Добро утро! Сама се редактирам: намерих 2-и сезон на Алхимията с бг-превод - имало подзаглавие, затова не ми излязло.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 06:18 от winona

# 582
  • Варненска клюкарка
Профче благодаря за клюките. Ако разбереш за Ча пиши. Мисля че все още си е лицето на Диор за Азия, само преди 2 месеца беше в централата, а ходят там за подписване на договори, рекламите му за няколко от козметичните им продукти с него си вървят. Но има някакви други хора, аз ги наричам сателитни, които рекламират други серии на марките, които остават извън основното рекламно лице. Примерно Джуно 2 години е рекламирал козметично-парфюмната серия на Диор - Соваж, наскоро бях носила една хубава реклама с него..... Много хубав Данчо, помня колко впечатлена бях от лицето му като го видях за пръв път, хем мъжко, но  и нежно и красиво едновременно. А после още колко видях....
 красиви видях...Heart.
Проф, на теб също ти беше харесал сериала им с балеринката, да знаеш че Последната мисия на ангела доста си прилича с Моя демон , но Сонг Канг е по-ярък и историята е по-богата, иначе доста аналогии правихме между двата сериала от името на любовта на ангела и от името на демона с подобните им сцени.

Марги преди 2 години се сещам как Рори ме убеждаваше да и правя компания за Карагюл, пък бяха минали 3 г- откак го загледах от някъде и приключих с него 26 серии преди финала, почти го бях забравила и и казвам че явно ще си остана с АФК, нищо турско не съм харесвала след него, че да се мъча толкова серии, щом 10  години така, явно  иняма и да харесам друга история и бам.... след 3 дни загледах АС и ме остави без думи. Колко много научихме за 2 г. и колко много има още....

Профче, докато ровиш за клюки, ако срещнеш нещо за това, по скоро за какво става въпрос, че със счупения ми английяски нищо не разбрах. Сокчо на някаква вип премиера, ама е седнал до Джису и веднага ги ожениха, а преди 10 дена я спрягаха с Ча Joy По стечение на обстоятелствата обаче името Джису съвпада с името на онази моделка с която го спрягаха преди няколко месеца за която агенцията му отрече, и кой разбрал, кой не разбрал че жените са различни и се вдигна голяма врява онзи ден Joy Не разбрах за нея ли се оглеждаше или за място за сядане, но се тупна до нея.
И въобще,ко някой знае що за събитие е това, виждам много хора, много охрана, много известни....

Byeon Woo Seok & Jisoo seating next to each other At Victory VIP Premier

А онзи ден беше на сватба на приятели. Не знам кой беше на по-голяма печалба младоженците, или гостенките, които се населфиха с него Joy

# 583
Ами Данчо наистина е впечатляващ в Последната мисия. Аз, признавам само заради начина по който го описахте реших, че непременно трябва да го видя. Много красив ангел Heart Макар и подобни да са историите обаче повече ми хареса Демона.

Бел, не е лъжа, само защото седнали един до друг Сокчето и Джи Су феновете се размечтаха - ауу, каква страхотна химия имало помежду им. Не знам как го решиха Joy

Не се наемам да гледам вече турски сериал с много епизоди. Вратата с 52 ми беше дълъг, пък двойката хем ми беше на сърце и на онзи етап всичко можех да преглътна... А какво да кажа за този след него който ми беше харесал като е над 90 еп. събрани в 3 сезона (Присъда се казва)... 13-14 успях и спрях, казах си когато (и ако изобщо започне) някой ден по бг телевизия. Започна, но аз още не мога да се наканя Joy Отвикнала съм.

# 584
Не съм попадала Белл. Ако нещо мярна, естествено веднага ще докладвам. Днес от сутринта основно чета за Шуга от моите. Хванали го на 6 август вечерта с електрически скутер със седалка, подпийнал, паднал докато паркира пред дома си. По точно полицай му помогнал да стане и надушил и алкохолеца. Така Шуга се озовал в полицейското управление, където е тестван с дрегер. Въпреки че от полицията не уточняват точния процент, който е показал дрегерът, съобщават, че е надхвърлил 0,08% - границата за отнемане на книжка. За мъж със среден ръст и тегло са необходими, според самите корейци, четири до пет питиета за два часа, за да се постигне резултат от 0,08%. Така Шуга вече е с отнета книжка, наложена глоба, поднесено официално извинение към феновете от HYBE, а после и от самия него в пост в Уйвърс. По темата в нета хвърчат публикации постоянно, като се разчепква от това с какъв скутер точно е бил до това къде точно живее, защото според полицията той е открит близо до Nine One Hannam, луксозен комплекс от жилища в Сеул. А досега се смяташе, че домът му е вила Hannam River Hill. Снимки на едното и на другото -

Във всеки случай е бил в ресторант на не повече от 500 м от мястото, където е намерен. Т.е. вечерял е с компания наблизо. Бил е с каска, не е пострадал нито той, нито скутера му, нито пък някой или нещо друго.
И бях обстоятелствена просто за да припомня, че всъщност Шуга в момента отбива военната си служба като социален работник. Което ще рече, че ходи на работа. Всъщност корейците ползват термина социален агент. Агентите на социални услуги обикновено работят по график от девет до шест и могат да работят ежедневно, като се прибират у дома.

Всъщност исках да промотирам новото заглавие с Бо.
Предстоящата драма на JTBC „Good Boy“ пусна първите снимки на героя на Парк Бо Гъм!
„Добро момче“ е изпълнена с екшън комична драма, която проследява пътуването на група олимпийски медалисти, които, изправени пред финансови затруднения, кратка кариера, наранявания и други предизвикателства, стават специални полицаи. Заедно те формират „Отмъстителите на Олимпийските игри“ и използват уникалните си умения, придобити по време на времето си като спортисти, за да се борят с жестоките престъпления. В драмата участват Парк Бо Гъм, Ким Со Хюн, О Джунг Се, Лий Санг И, Хео Сунг Тае и Тае Уон Сук.
В новоиздадените кадри Парк Бо Гъм се трансформира в националния боксьор на Южна Корея Юн Донг Джу, демонстрирайки мускулестото си и загоряло телосложение в синята си униформа.
Друго неподвижно изображение по-долу улавя Yoon Dong Joo със златен медал на врата си, след като спечели финала за мъже в средна категория.
Роден с талант да се бие, Юн Донг Джу става олимпийски герой, но след неочакван инцидент той изпитва отчаяние и започва живота си наново като полицай, преоткривайки инстинктите си на боец, докато се сблъсква с несправедливостта.
Премиерата на „Good Boy“ е планирана за втората половина на 2024 г. Очаквайте още новини!

Снимките много ми харесаха. Бо изглежда в убийствена форма Crazy.

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 12:54 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт