АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 940
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Понякога ми е размазано зрението и в случая с двете букви главното Е съм го видяла като главно G, а всички други букви от името на певеца са като в името на другото дете актьор. Понеже песента много ми харесва и си я пусках многократно, когато ми се избистри зрението видях грешката в буквите от която пък грешка е станала грешка със самоличността на изпълнителя на песента.
Иначе и Йогито участва в сериала и двамата с Гун Тае правят страхотни детски версии на главните герои, които след това са изиграни от Джи и Сънито, които също правят много силни образи. Великолепна игра и на малките и на големите актьори в двете главни роли, като също така впечатляваща е играта и на двамата актьори от по-възрастното поколение. Шестимата така пълнят душата с играта си, че въпреки че на моменти сценарият е дразнещо глуповат основната история за приятелството и верността си остава силно завладяваща.

# 616
  • Варненска клюкарка
Роци, питам, защото преди 3 страници бях коментирала няколко факти които ме впечатлиха за Суки, бях ги срещала и преди, но точно този за айдълството не бях и силно ме усъмни, че  баш за БТС се е гласил, съвсем не ми се вярваше. Подсети ме този танц от видеото на Профа, който той пресъздава почти като гимнастика, защото съм виждала същия в изпълнение на Ча и там си беше танц по айдълски стегнат и отсечен в отличен синхрон с девойката до него.. Иначе във видеото за Суки коментираха че става въпрос за 2013 г, по това време вече му е късничко тепърва да става айдъл, пък и с другите неща за които споменах. Моделството го е започнал на 15

Марги, мерси за резюмето. Жалко че заради онази избързала с превода на кучешкия самозванка, никой не се хвана и с превода на Чудесен свят, а сериалът наистина е хубав. Гледам че и са премахнали така преведения на бг Чудесен ден да бъдеш куче. Дано не и хрумва пак да избързва с преводи на сериали на любимците си, че така лишава нас. За Прекрасен свят бях носила коментарите от едни новини в които коментираха изказване на Уил Смит че не можел вечер да си легне без да си вземе дозата от сериала, беше много впечатлен.

Рори, не знам как е в Корея, но като гледам в щатите от децата актриси  в света на големите, по лесно преминават момиченцата. С едно сладко личице  и хубава коса преходът може да им се получи и нататък, , асно е че таланта го имат, сещам се за няколко причмера от миналото, както и от по-близкото примерно от сериалите на Дисни (Зендая сякаш вчера я гледах в младежките историии, а днес е голяма звезда) ама при момчетата трябва ръст, физика, по-специален тип обаяние и т.н. Най бързия пример който се сещам за щатите е Маколи Кълкин- дете суперзвезда, сладко и миловидно, ама вида му като мъж хич не беше вдъхновяващ...Виждам че при момичетата в Корея също по успешно някак се вписват нататък.
Та и това дете може да се опитва да продължи, но нещата да вървят по-спокойно, в ЮК изискванията към външността на мъжете през последните години  са доста големи.

# 617
За красив - много красив е, височината според уикито е 1.76 м. и е много талантлив. Т. е. покрива всички критерии за успешна кариера като актьор. Дано оттеглянето му да не е свързано с травми, здравословни проблеми или скандали.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 23:08 от Рори72

# 618
Няма скандали. Бил е в казармата, уволнил се е, починал си е малко, а миналата година е играл в театрална постановка.

# 619
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Суки и да е бил някъде трейни не е било за BTS.
За трейни като част от BTS се е подготвяло още едно момче, което обаче отпада преди групата да стартира изявите си. Имало е колебания кой да е седмият член, дали той или Джимин, и в крайна сметка Банг Пи Ди избира Джимин. Според мен е направил правилният избор, виждайки какъв успех има Джимин през годините и особено в днешно време. На няколко пъти в последните две години имаше участия на този младеж като гост в токшоута. След отпадането си като трейни завършва, доколкото помня стоматология, и днес си работи по специалността.

Роци, на мен Ютюб тези ми ги предложи днес без да им следя канала. Но са си точно като за нас, та нямаше начин да не ги примъкна.

Белл, Кучешкият съм го скътала в панталонките си. Едното крачолче е за Процента, а другото за Кучешкия, поне докато не се появят някъде общодостъпно в нета, че да ги сложим на първа страница. Обаче не е лошо да проверим дали някой от преводаческите екипи не се е заел с Прекрасен свят. Има преведени толкова други заглавия, точно това съвсем да го пропуснат, не ми се вярва.
---------------------------------------------------------------------------------

П.П. Погледнах. Прекрасен свят е заложен в плановете за преводи на Мечтателите, екип субтитри: DaNi & AniTo. Като виждам колко още проекти работят, този скоро няма да го видим готов.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 23:57 от profi_1

# 620
  • плевен
Суки и да е бил някъде трейни не е било за BTS.
За трейни като част от BTS се е подготвяло още едно момче, което обаче отпада преди групата да стартира изявите си. Имало е колебания кой да е седмият член, дали той или Джимин, и в крайна сметка Банг Пи Ди избира Джимин. Според мен е направил правилният избор, виждайки какъв успех има Джимин през годините и особено в днешно време. На няколко пъти в последните две години имаше участия на този младеж като гост в токшоута. След отпадането си като трейни завършва, доколкото помня стоматология, и днес си работи по специалността.

Роци, на мен Ютюб тези ми ги предложи днес без да им следя канала. Но са си точно като за нас, та нямаше начин да не ги примъкна.

Белл, Кучешкият съм го скътала в панталонките си. Едното крачолче е за Процента, а другото за Кучешкия, поне докато не се появят някъде общодостъпно в нета, че да ги сложим на първа страница. Обаче не е лошо да проверим дали някой от преводаческите екипи не се е заел с Прекрасен свят. Има преведени толкова други заглавия, точно това съвсем да го пропуснат, не ми се вярва.
Здравей,Stupid dreams са се заели с Прекрасен свят.И аз бих искала да го гледам.Сериалът е в Бъдещи проекти и не се знае кога ще започнат да го превеждат.В интерес на истината и кучешкия сериал се намира там.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 00:04 от rozelin

# 621
2 в 1, благодаря! Намерих съвсем оскъдна информация за Гун Тае - само филмографията му и в кой университет учи/е учил без дори специалността му. Видях, че и той си е партнирал с КимЮ в тийн възрастта и съм много любопитна да видя и това детско партньорство.

Уинона, ако си спомням правилно сравнително наскоро търсеше сериите на Любов на лунна светлина с БГ дублаж. Ако не си ги намерила и полунощ не ти е късно започват да го повтарят по сторито в сряда срещу четвъртък.

Прекрасен свят - ако става въпрос за филма Wonderland с Бо и Сузи го има преведен при рускините, ако не ви се чака бг превода.

# 622
Редактирано! 2 пъти!!
---------------------------------------------------
Не Рори, не става въпрос за филма Wonderland (буквално земя на чудеса), а за сериала Wonderful World, отдавна преведен от рускините. Който е искал, вече го е изгледал там пролетта. Просто си предъвкваме, че ни се ще да го има и на български, а твърде много му отложиха превода за по-нататък.

Розелин, аз съм си допълнила поста, че видях кои са се заели с превода, но явно си през телефон и не виждаш дописаното. Виж, Кучешкия, не го бях търсила, благодаря.

Това ми напомня да попитам, само аз и Уин ли сме през комп?
Понякога просто не осъзнавам, че "телефонистките" не виждате целите постове и няма как да видите кои са с редакция. Много кофти. Честно казано не мога всеки път да помня, че ако не сложа нов ред в началото на поста си да кажа, че е редактиран, няма как да знаете, че, и какво, съм дописвала.
----------------------------------------------------
Пропуснах.
Да Марги, AROHA е името на фендома на ASTRO. ARMY е на BTS, UAENA е на АйЮ, на Стрей Кидс е STAY, на ATEEZ е ATINY, на ТХТ е MOA, на ЕХО е Eri. И т.н., феновете на всяка к-поп група и на всеки солов к-поп изпълнител си имат име. Предполагам така е и със с-попа, и с j-попа. (китайските и японските)

Белл, на 11 място е Джуно, а до момента още не са пуснали клипа с първите 10.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 01:18 от profi_1

# 623
  • плевен
Редактирано! 2 пъти!!
---------------------------------------------------
Не Рори, не става въпрос за филма Wonderland (буквално земя на чудеса), а за сериала Wonderful World, отдавна преведен от рускините. Който е искал, вече го е изгледал там пролетта. Просто си предъвкваме, че ни се ще да го има и на български, а твърде много му отложиха превода за по-нататък.

Розелин, аз съм си допълнила поста, че видях кои са се заели с превода, но явно си през телефон и не виждаш дописаното. Виж, Кучешкия, не го бях търсила, благодаря.

Това ми напомня да попитам, само аз и Уин ли сме през комп?
Понякога просто не осъзнавам, че "телефонистките" не виждате целите постове и няма как да видите кои са с редакция. Много кофти. Честно казано не мога всеки път да помня, че ако не сложа нов ред в началото на поста си да кажа, че е редактиран, няма как да знаете, че, и какво, съм дописвала.
----------------------------------------------------
Пропуснах.
Да Марги, AROHA е името на фендома на ASTRO. ARMY е на BTS, UAENA е на АйЮ, на Стрей Кидс е STAY, на ATEEZ е ATINY, на ТХТ е MOA, на ЕХО е Eri. И т.н., феновете на всяка к-поп група и на всеки солов к-поп изпълнител си имат име. Предполагам така е и със с-попа, и с j-попа. (китайските и японските)

Белл, на 11 място е Джуно, а до момента още не са пуснали клипа с първите 10.
Здравей,Профи снощи наистина писах от телефона,но по принцип ползвам големия си компютър но честно казано ми е по-лесно да пиша от телефона. Пожелавам на всички в групата много хубави щастливи и спокойни дни. Бъдете все така усмихнати и позитивни с удоволствие Ви чета.

# 624
Хайде и първата десятка. О, йе! Heart Eyes

# 625
....................Намерих съвсем оскъдна информация за Гун Тае - само филмографията му и в кой университет учи/е учил без дори специалността му. Видях, че и той си е партнирал с КимЮ в тийн възрастта и съм много любопитна да видя и това детско партньорство.
......................................................
Да, партнирха си в May Queen. Изиграха детските години на двама от главните герои в първите 7-8 епизода. Сериалът започна много добре и вървеше интересно, но по някое време много задълбаха в разни безмислени пълнежи и загубиха динамиката. Беше обявен за 32 епизода, но го удължиха до 38. Ако решиш да го гледаш тук на руски. Няма български превод. Ще видиш много познати лица и от по-възрастните актьори.

Тази класация ми е малко некоректна. Като изключим 1-2 имена, които са познати най-вече като актьори и са започнали кариерата си като такива, всичките останали са идоли префасонирали се в актьори, та е в реда на нещата да могат да пеят.

# 626
Проф, аз съм от "телефонистките" и много се радвам, че най-горе в постовете си отбелязваш редакциите - през мобилната версия не ги забелязваме, освен ако вече не сме прочели конкретното мнение и не се досетим, че нещо е добавяно.
В пъти по-удобна ми е мобилната, но минавам на настолната, за да проверя как изглеждат нещата като сглобявам нова тема. Тогава се възползвам от възможността да видя и "подписите" на потребителите. Надниквам какво криеш в панталонките, Проф. 🤪

Бел, Страхотен ден да бъдеш куче съм го виждала в една от групите в Телеграм - Любими азиатски филми и сериали. Предполагам с различен превод от този с който беше качен на vtube7. newsm78

# 627
Марги, не знам да има друг превод, освен съвсем любителския, който размотавам в крачолите си. Както Розелин отбеляза, Мечтателите са го заложили за бъдещ превод, при Духчетата го няма. Не съм проверила само при Вещиците, но мисля досега щяхме да сме го побарали, ако го бяха почвали. Ще ми е любопитно какво си намерила в Телеграм.

Аз съм на кръстопът. Олимпийските игри свършиха и пред мен стои въпросът "А сега накъде". Трябва да реша какво да почна.

2в1, те тези класации са си на влогърски канал и са колкото да имаме какво да повдъчем малко и да оплакнем око. Wink Поне докато си намерим нещо друго за дъвчене.
Аз все още си мисля за вчерашния динен пунш. Crazy
И преглеждам на Дани илюстрованите репотртажи от Хонг Конг в другата тема. eat

# 628
  • Русе
Профи, едва ли ще се затрудниш в избора си на сериал! Simple Smile Започнаха новите текущи за месеца и до края ще сме в "сладкарницата на чудесата".
Някой спря ли се на "Романтика у дома"? Моят любимец Чи Джи-Хи май ще го играе мошеник, бандит или мафиот ( или и 3-те). За първи път го виждам в такава роля. Rolling Eyes Сериалът започна интересно, не съм скучала, дано така да продължи!

# 629
  • плевен
Здравейте, искам да ви попитам нещо,откъде теглите песните от сериалите има ли ги някъде качени в някой сайт,например китайските и тайландските песни ми е трудно да ги намирам,ако не им знам имената на певците и заглавията на песните,засега успявам да ги тегля от YouTube но не всичко успявам да намирам. Преди време намерих един сайт където ги качваха,но от 22-ра година спряха да качват,някои други ги намерих в руския сайт за теглене но и там вече не качват.

Общи условия

Активация на акаунт