Скоро една китайка, която прави такова предаване, почина докато е в ефир.
За мен това нещо хич не е здравословно. Да не казвам, че не виждам какъв е смисълът да гледам как някой се тъпче до безумие.
За летището съм забелязала че винаги минава много бързо, и докато се усетят кой е, той минал и заминал. Само преди няколко седмици като гледах Сокчо който беше решил да е любезен, едва ли си е преставял колко страшно може да стане - на видеата снимани от високо се виждаше как се затичаха хора от всички страни, тълпата го притисна едва не го смачкаха, въпреки голямата му охрана.
.....................................
Днес започва вторият сезон на Пачинко. Първи епизод вече е наличен.
Изгледах първите два епизода на Love Next Door и за сега съм доволна. На руски е Сын маминой подруги.
Тя е гордостта на мама. Отлична ученичка, студентка, а сега работеща в крупна американска компания и подготвяща сватба с правилния човек. Но, неочаквано се завръща в Корея, безработна и без съпруг. Маминка изпада в потрес и безумна ярост.
Той също е гордостта на неговата мама. Известен млад архитект, с множество награди и признания.
Като деца двамата израстват заедно. Майките им са приятелки, домовете им са един до друг. Но после животът ги разделя.
И сега отново се срещат.
Двете мамчета са уникални. Непрекъснато се дракат чие дете е по-успешно и по-добро