АС и други романтични К-драми - тема 10

• 18 150
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Само да уточня, че "мокбанг" не е конкретно ястие, а е по-скоро ядене на големи количества храна, понякога и приготвянето ѝ. Доста често това става онлайн, така че да те гледат тези, с които си общуваш в момента.
Скоро една китайка, която прави такова предаване, почина докато е в ефир.
За мен това нещо хич не е здравословно. Да не казвам, че не виждам какъв е смисълът да гледам как някой се тъпче до безумие.

.....................................
За летището съм забелязала че винаги минава много бързо, и докато се усетят кой е, той минал и заминал. Само преди няколко седмици като гледах Сокчо който беше решил да е любезен, едва ли си е преставял колко страшно може да стане -  на видеата снимани от високо се виждаше как се затичаха хора от всички страни, тълпата го притисна едва не го смачкаха, въпреки голямата му охрана.
.....................................
Точно за това има обвинения към Сокчо. Че преклено много обръща внимание на феновете и сам създава такива опасни ситуации. Но, явно момчето още не се е насладило на новопридобитата си слава и не се е научило как да реагира без да засегне феновете. Ето, Ча си знае - усмивка, помахване и бързо-бързо се изнизва.

Днес започва вторият сезон на Пачинко. Първи епизод вече е наличен.

Изгледах първите два епизода на Love Next Door и за сега съм доволна. На руски е Сын маминой подруги.
Тя е гордостта на мама. Отлична ученичка, студентка, а сега работеща в крупна американска компания и подготвяща сватба с правилния човек. Но, неочаквано се завръща в Корея, безработна и без съпруг. Маминка изпада в потрес и безумна ярост.
Той също е гордостта на неговата мама. Известен млад архитект, с множество награди и признания.
Като деца двамата израстват заедно. Майките им са приятелки, домовете им са един до друг. Но после животът ги разделя.
И сега отново се срещат.
Двете мамчета са уникални. Непрекъснато се дракат чие дете е по-успешно и по-добро Joy. Но, въпреки това си личи, че приятелството им все още е там, макар и скрито зад завесата на противоборството им.

# 721
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
2в1, ами толкова съм разбрала от превода. Joy
Ама това с китайката е шокиращо.

Love Next Door с озвучка ми се отвори тук - https://m.vk.com/video-224798605_456239254?from=video

# 722
Love Next Door го има и в различните дорами. И със субтитри, и с дублаж. Кой каквото предпочита.

# 723
Но нали е събота, днес няма да ви занимавам много с моите смешки, само тази .
Голям симпатяга, много го харесвам Wink
Да прочета днешните коментари Smile

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 14:00 от Danifin1

# 724
  • Русе
Но нали е събота, днес няма да ви занимавам много с моите смешки, само тази .
Голям симпатяга, много го харесвам Wink
Да прочета днешните коменари Smile
JoyJoyJoy
С добро чувство за хумор!

# 725
  • пустинен пъпеш
Ли Дон Ук е и с чаровно мила усмивка,докато чете коментарите.

# 726
Ли Дон Ук е и с чаровно мила усмивка,докато чете коментарите.
Чаровник е ☺️

И още един  ❤️❤️❤️

Дистрибуторът на черешки и Хелоу Кити, Stuck Out Tongue Winking Eye, този път се е барнал със звездичка и ни е пуснал "зад кадър" от бис-концертите си в Йокохама и Сеул. -

Въпреки настинката е в настроение и дава всичко от себе си.

# 727
  • Варненска клюкарка
Чудех се да питам ли Дони или Уки беше, но не бях сигурна дали така не наричахме един и същ човек.😂

За другия какъв е хубав гласът му с настинката, станал е по-нисък.
Вчера забравех да отразя колко са красиви кадрите на вълните със светлините от лайтстиковете, които прави публиката му😘

Докато се наканя да питам Профа за една песен на JK вървяща като фон на едно видео в Шортс,  го загубих, отделно че изобщо не ми беше минавало през ум че е той, защото песента беше на английски.  Поне  след близо 2 години най после разбрах това което срещам често като терминология там, че  bts не винаги се отнася за групата, а много често означава bеhind the scenes🤪

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 22:07 от Беллора

# 728
Бел, този е Дони. А Уки=Джи. 🤪
За bts няма да се смея, защото до неотдавна и аз си мислех за групата.🤪

# 729
  • Русе
Белл, Марги, аз пък безрезервно съм приемала, че е свързано с групата, и то без капка съмнение! Бях, съм и си оставам ГБП ( голяма, бяла птица)! Joy

# 730
  • Варненска клюкарка
Аз все съм се чудила де ги БТС, като ни ги виждам, ни ги чувам, чудех се и що за масово блеене демонстрират списващите под видеата, разгеле схванах вече Joy Голяма забава е като шляпнат и съкратените имена, но инициалите поне си отговарят с това което се вижда на екрана.

Уин и на мен често ми се случва Joy

Помня Профа кагто писа че Юна и се видяла много слаба в К2, но тук доста разсъблечена има много красиво тяло и не се виждат да стърчат кокали.
https://www.youtube.com/shorts/X6q8RoVRUvs

и от друг танц
https://www.youtube.com/shorts/4HYA7C7tnps

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 19:28 от Беллора

# 731
Бел, впечатляват ме лайтстиковете и огромната публика не само на концертите на Ча, а и по принцип...

Heart

За видеата с моменти зад кадър и аз все се чудех понеже забелязвах, че не са озвучени с песни на BTS. Най-накрая от коментарите разбрах, че е съкращение и бях много доволна от себе си. 😆
Добре, че си признахте - не допусках, че има и други в същото положение 😆

# 732
Лайтстиковете са много интересни светещи лампи, които се продават на всеки Кпоп концерт. Всички по-големи имена в Кпопа имат собствени. Аз специално имам на БТС, не не става въпрос "за зад сцената" Satisfied, а за групата, тъй като бях на техен концерт.

Те се настройват според инструкциите ,които вървят с даваните листовки   преди концерта. Аз бях и на концерт на Стрей Кидс, но не съм си купувала светещ стик, тъй като не са ми любимци

# 733
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Понеже знам английски и какво е bts не ми беше минавало през ума, че може да не се сещате, че не е едно и също с BTS. Поне аз винаги пиша групата с главни букви. Отчитам го като мой пропуск, че не съм го обяснила още преди две години, за което се извинявам.

Белл, целият самостоятелен албум (GOLDEN) на Джунгкук е на английски. Няма и ред на корейски. Пускала съм го тук.

Марги, Юна в тези танци изглежда по-загладена. В К2 бедрата и са толкова кльощави, че чак изглеждат извити навън, а между чатала ѝ микробус все едно може да паркира. Явно трябва повечко да я погледам, че да я видя в различни състояния и килограми. Чудесен повод да подхвана най-накрая Кингленд. Ама няма да е сега, че току-що ММ ме предупреди, че имам най-много още половин час и той сяда пред компа, така че трябва да си обирам крушите.

Лайтстиковете са едно от много симпатичните неща в к-попа. Винаги е много красиво по концертите им. Heart Eyes

Рори, беше си допълнила предишен пост, че по Сторито пак щели да дават Самонадеяният принц. Това беше комедия нали? Ще ми се да го погледна, че при предното излъчване не успях. Ама с този скапан часови пояс, в който пускат корейските, надали и този път ще мога.

П.П. Свиха ми времето на 5 минути. Чао!

# 734
  • Варненска клюкарка
Дани много интересно.
Преди време докато еин ден Нова ми вървеше за фон,  една дама която говореше за Корея, в случая спомена за концерт на Блек пинк в Испания, разказа как е била с племенницата си,  дете не помня на колко, което се прихванало за такава "лампичка а цената 70 евро...

Проф в ЮТ винаги съм търсила с Behind the Scenes но в Шортс не търся, там ми излизат произволно разни неща, а правописа да не ти разправям...  Често и имената изписват с малки букви, по тази логика и още много други неща...

Общи условия

Активация на акаунт