---------------------------------------------------
Много хубаво главната се отпусна и нацелува главния в края на 5 серия на Прегръдката.
Някак ми стана мъчно за третото колело, защото излезе, че от немотия и безсилие си е тръгнал от главната. Дотук изглеждаше като егоистичен и самовлюбен използвач, добре де, консуматор. Но в действителност и той си е имал своите терзания и може би не е точно гадта, която човек чувства първоначално. Любопитна съм в каква посока ще развият образа му сценаристите.
И да знаете, че всяка главна поне веднъж в сериал е спасена от силната ръка на главния, миг преди да си удари главицата в я в стена, я в под.----------------------------------------------------
Ох бееее
, умирам да се хиля с майката на втория Г. Веднага хареса кандидат-снахата и при първия повей на вятъра, който ѝ надигна поличката, бабетката веднага рекламира сина си. "Трябва да се пазиш от студа. Ще страдаш след раждането. Мъжете в семейството ми са много мъжествени ...." и т.н.

И на втория плочките си ги бива.
, където не можеш да си платиш с черна карта*. Как изглежда един училищен физкултурен салон. Както и с какви полезни и интересни игри, били те физически или за ума, ангажират учениците. Признавам си, че ще си открадна някои, за да се намираме на занимавка с внука, но спокойно може да са и част от всяко домашно парти.

И си обяснявам защо имат толкова комедийни сериали.

. А не съм любител, че все ме е шубе от сурова риба в нашенско.
Ама ,ха!