Снощи приключих "Тя беше хубава" и моето мнение съвпада с изказаното вече, че последните епизоди бяха излишни. Поразтеглиха го, за да се порадваме още малко на сладура Пако - благодарности!
Някой следи ли "Червен лебед"? Съвсем се изгубих с този автоматичен превод...
Ясно ми е , че в основата са парите и властта, ама кой кого убил ( баш главния шеф, полицай, детето), кой кого иска да убива, вкарани в лудница...Не е ли много дори за Чеболите? Или наистина не разбирам автопревода...2в1, яко ме заби с клипчетата!
Няма да ми повярваш, но точно "5-те барабана на Татко Гу" ми напомниха Китаро. Споменах 3-те живота, защото за да познаваш една група и стила й, са необходими да си слушал повече от 2-3 песни...Довечера започвам "Рок, рок, рок" - и най-вероятно ще се кефя.
Има случаи на опит за отвличане, кървави писма написани с кръв познай от къде.... Помня за случай на изпълнителка почти отвлечена от сцената който бяхме обсъждали преди време. Да не те излъжа, ама смътно си спомням за случай на някой пил от чаша в която бяха сложили нещо докато е на фен среща....За общата безопасност, и на селебрита и на половинки е по-добре нещата да си стоят в сферата на догадките. Има разбира се и изключения които ги приемат, не знам на какъв принцип, но дискретността е полезна и за вписването в следващи роли. В един от сериалите имаше персонаж - актриса която от години отказваше да се омъжи, защото не искала след сватбата да играе само майки и лели във второкласни сериали, а някоя фръцла да обира хубавите главни роли.
То много убийства бе, досега са 4, май с майката стават 5, за 4 епизода...

ден, поне при мен ще е такъв