АС и други романтични К-драми - тема 10

• 19 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
По-скоро изглежда притеснен и пита човека зад камерата какво да прави, още повече че и на него девойката му се видя нуна, а не връстница.
Честно казано при все, че съм европейка на 50+ год. и аз се изненадах от такова държание на 16г. момиче. Вярно, че след него ходи снимачен екип и изглежда доста по-малък от нея, при все че са на една възраст, но все пак е непознат, видимо е и чужденец, а тя веднага и в къщи го заведе.

# 481
  • Варненска клюкарка
Ама най голямата въдица я метнах аз с продължението на "Сокчови"😂 Пуу греда, Марги😘 Абе на ръцете ми се видя поразмито, затова от как ми попадна вече 10-на дена се въздържах от коментар, ама Профа с това Сокчови днес ме дръпна за клавиатуркаата. По принцип слагам само кадрите за които знам че са истински - от гала, летище, сериал, но днес не се сдържах. Ама  другото с еднаквите висулки и панталоните си е вярно, че за дрехите и го питаха а той пак смутен😂 Чудех се не му ли дават някое соджу за отпускане, че по интервюта е в двете крайности - или много говори, или се смущава лесно, пък то се оказа че не пиел, не обичал алкохол, не обичал усещането по-късно. Доживях да прочета, че кореец не обича да се налива😳

На Самдала до тук най ми хареса 4та серия. Споменах пиене, главната се налива до припадане, ама го играе добре. Харесах я и в 4те и превъплъщения в които съм я виждала,  много беше различна навсякъде.
Чеджу го бях виждала от лъскавата страна, а сега виждам едно голямо село.

Впрочем по рано забравих да кажа че Сокчето е станал лице на Клиник. Абе в ЮК жени изобщо правят ли реклами на луксозна чужда козметика😳 То не бяха Ча (той даже и на дамските парфюми на Диор) РоУн, Сокчо, Суки, Звездю, Сонг Канг...някакви дето не им помня имената... Като споменах Сонг Канг, той също вдигна голям шум с Демона, но в лош момент, 20 дни след финала удари гредата с тая казарма, до там приключи полетът  му, няма фен срещи, няма световни брандове...еднократно представяне на луксозните аромати на Акуа ди Парма, ИГ му излетя с няколко милиона нови последователи, малко реклама на родната  цветна козметика и така.

# 482
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Веднага си признавам вината Laughing , ама Сокчови толкова кратко и недвусмислено обяснява за кого става въпрос, че не се сдържах да го напиша.

Белл, а ти до коя серия стигна със Самдала? На мен това ми е първият сериал, в който действието се развива в Чеджу, така че само селото ми е ясно. Блясъкът ще да е някъде другаде, дето още не съм го гледала.

Не знаех, че Сонг Канг е влязъл в казарма. Него не го следя. Жалко е, наистина, как този задължителен момент убива развитието на кариерите им.
И хубавият Ча го чака казармата, но засега от агенцията му не казват нищо за евентуална дата. Все си мисля, че ще е след приключването на турнето му. Ако пък е вярно, че може да участва в заснемането на риалити, то тогава казармата му няма да е скоро.

# 483
  • Русе
Профи, Сонг Канг и Ким  Мин Гю( Трапчинко 1) влязоха в казармата с един ден разлика.

# 484
Нищоправене
Вече е петък и се вижда краят на тази кошмарна за мен седмица и най-после ще имам нищоправене за цял месец, е и някои други приятни неща.

# 485
  • пак на Рив Гош
Абе в ЮК жени изобщо правят ли реклами на луксозна чужда козметика😳 То не бяха Ча (той даже и на дамските парфюми на Диор) РоУн, Сокчо, Суки, Звездю, Сонг Канг...някакви дето не им помня имената...
Белл, правят, ама ние не им обръщаме внимание Joy
От това, което съм гледала като травъл влогове от Чеджу, на острова има два по-големи града - Чеджу Сити и Согипо, другото са селца и хотели. Луксът е по хотелите и къщите за гости (там има някои доста луксозни), както и по някои кафенета, а останалото е далече от бляскавите неони на Сеул и Бусан, например. На Чеджу интересното са природата и плажовете.

# 486
  • Варненска клюкарка
Роци, на жените попадам все в стил някакви маски, балсами, шампуани, а мъжете грим, парфюми....

Курс за модели, преподавателят е един път
https://www.youtube.com/shorts/Pt-r0zR5imQ

Ох че сладко това, личи си кой е гледал малко братче
https://www.youtube.com/shorts/9zkxUPCAN1I

не знам кои са но е смешно
https://www.youtube.com/shorts/TCEbKEpDqtc

Проф, според мен както е настъпил педала Ча,, не ми се вярва да отпусне сам, ще настъпва до последно, а би било по-добре сега докато е на върха, ако излезе след близо 2 години ще е на 29, след 30 някак по- трудно се завръщат в играта, ама как да остави това което има сега....

Сега се сещам че Демонът приключи в края на януари или началото на февруари, а Сонг Канг влезе на 04.04, даже писах че датата не е много за корейци Joy Двадесетина дни по-късно навърши 30 . Направи няколко фен срещи, но остана нстрани от останалото. Сокчо се осребрява далеч по качествено.

Проф 5 серии съм изгледала.

# 487

Ох че сладко това, личи си кой е гледал малко братче
https://www.youtube.com/shorts/9zkxUPCAN1I

Охх Heart Много сладък и мил. Да не казвам колко пъти го гледах и колко сърца ми идва да наредя Joy

Уин, връщах се да търся мнението ти за финала на Вятър през зимата, че ми беше любопитно...
Цитат на: winona
3 пъти гледам последния епизод на "Вятър през зимата" и 3 пъти чак не знам как да тълкувам финала!!!
ГГ е по-бетер от Брус Уилис в "Умирай трудно" - колко пъти го наръгваха в корема ( не къде да е) и той да оживява...Anguished Приятелят му ( Ким Бум) го наръга с ножа ( и защо пък него, а не шеф Ким) и не е в затвора след 1 година и дори ще носи цветя  на ГГ ( останах с впечатление на гроба му). Да , ама не - дават хепи финал, който е...фантазията на някой, последни желания на умиращ (и двамата ГГ бяха потенциални пътници) или какво?! Някаква подсказка липсва, според мен! Или наистина ГГ оживява след поредната коремна рана, скриване на самоличността му за да живее, или наистина това е негова/нейна фантазия, желанието за общ живот.
Не знам, наистина. Сериалът е хубав, смислен, с много добри Главни и Втори артисти....единствено финала ми е загадка.
Да, живота и на двамата висеше на косъм, но знаем за чудесата на корейската медицина... оцеляха 🤪 Склонна съм да вярвам в щастливия край понеже приятелчето му го наръга, а година по-късно не беше в затвора. По нищо не личеше и да е измъчван от угризения, вместо това се цупеше за глупости на любимата. Обсъждаха какво цвете ще занесат този път на О Су, но така се казваше и братът на ГГероиня. 😉
Или иначе казано - и аз гледах през розовите очила на 2в1.

# 488
  • Варненска клюкарка
Снощи изгледах 6-та серия на Самдалата, много ми хареса, но и много се надявам главната да не остави нещата така и примерно да не обърне и другата буза за още един шамар от бившия и от оная крадла. Оказва се че един от приятелите в компанийката от детството на на Главната я харесва, т.е. пак стигаме до момента, че приятелство между мъж и жена няма и единият винаги се навъта около другия със задни мисли.  А думата харесване когато се отнася за отношенията между млади мъже и жени винаги има по-дълбок смисъл.... Да видим след това признание дали приятелството между него и героя на Джи ще посрада. Дано не изпаднат в някаква ситуация да си мерят.... егото...
Сериалът не е хит, но и видио няма потенциал за такъв - за момента е една спокойна история за човешките отношения. Понякога ми доскучава, но определено ми върви по-добре от предишните два.

Марги, то е цяло много сладко видео и аз така като ми попадна това шортче няколко пъти не можех да се спра и го гвъртях, въртях Joy Това мъниче така хареса Ча, ама и той е голям омайник, знаеш го - ядоха, играха на пода, свириха на пианото, по някое време то зарови ръце в меката коса на тила му и каза нещо,  мачкаше я, май му хареса, та се и посмяха....Joy

Тези дни голяма врява вдигнаха на летището и около Звездю, който май се оказа леко неподготвен с 3-ма охранители, но все пак беше далеч по-спокойно от нещастните усилия на десетиата души охрана лична и  летищна , и това което преживя Сокчо, преди десетина дни. Впрочем агенцията му се е извинила за причинените неудобства.....
Ким Джи Уон пък ми илезе от някъде, ама забравих от къде, май беше Сингапур  newsm78  Камерата специално наблегна че цялата е в Диор - рокля, чанта, обувки, та се чудя да не става колежка на Ча по реклама....
Вярно голям удар направи tv N с двата сериала. Ако  правилно съм разбрала от създаването на телевизията 95-та г. хит като Бегача не са имали, а сега за 3 месеца извадиха 2 големи хита и най-после някой е минал ЛПВТ.

Продължение на урока по дефилиране
https://www.youtube.com/shorts/wLkVObf3-lY

Мун Га Йонг за Долче и Габана
https://www.youtube.com/shorts/4DZz-ekTuCc

ХеЮн танцува, вчера излетя за Япония....
https://www.youtube.com/shorts/NoN-A8L4zy4

демонът гори
https://www.youtube.com/shorts/JeyiqmD1-iQ

# 489
Бел, ако пак попаднеш на цялото видео с Ча се надявам да го сложиш и тук 😘

Да, Ким Джи Уон е посланик на Диор. Видях и аз нейни снимки, но не от Сингапур, а от откриването на бутик в Тайпе.

# 490
Марги, заповядай! Носила съм го тук март месец.
Проспах всичко снощи ... както и предната вечер ...
Ще трябва да наваксвам от някъде. Joy

Да изсипя малко сладост с хубавия Ча и негово адашче - бебе. Heart Eyes
https://www.youtube.com/watch?v=SQCsLzs-AxM
И цялото (май) предаване по KBS - https://www.youtube.com/watch?v=pEGbvG5dUuw

Аз снощи подхванах К2 и вече съм на 8 епизод. Ако не ми бяха завзели компа днес целия ден, сигурно вече щях да съм го свършила. Обичам екшън трилъри, а този в добавка първите 4 серии Джи ги изкара по потник. Много красиво оформени мускули на ръцете има този човек, много! Очи не можех да откъсна Crazy. Да не отварям дума за боя в банята, опс Joy. Дали има някъде някое видео зад кадър Stuck Out Tongue Winking Eye от заснемането ѝ? Самият сериал също ми е интересен, да не кажете, че само точа лиги Joy. Надявам се и в оставащите ми 8 серии да няма спад в историята и излишни пълнежи. На романтиките понякога надничам в последната серия, колкото да съм сигурна, че главните ще се вземат и всичко ще е точнУ. Но с К2 няма да си развалям тръпката от очакването на сюжетното развитие.
Ама ужасно кльощави крака има тая Юна! Но гледайки я, си дадох сметка, че с Джуно със сигурност ще имат химия на екран и следващото ми заглавие ще е Кингленд. Впрочем, в ЮК продължават да ги дъвчат като двойка в реала.
Да добавя, че нямаше как да не забележа, че в К2 най-голямата сестра от Самдала играе сътрудничката - дясна ръка на кандидат-президентшата. Появяват се и други познати лица - главният от офис служителите в Процента, генералът от АС.
И понеже ми оставиха компа на разположение, отивам да си догледам докъдето успея.

# 491
  • Варненска клюкарка
А, значи правилно съм си помислила за Ким Джи Уон, само дето не съм запомнила локацията. Значи Тайпе.

Хе Юн пък показваше чанта на Гучи във фотосесия. А вчера на летището, на път за Япония  коментираха че всичко по нея е Гучи, рокля, обувки, раничката, но не знам дали има конкретна причина за такъв стил.

Красив Сонг Канг и ароматите на Акуа ди Парма
https://youtube.com/shorts/wtCG-fwxFDI?si=xf1-ksq46INVujM0

Пък аз не си падам по екшъни.
За тялото на Джи съм съгласна, миналата година носихме едни видеа от тренировки, има какво да покаже🤪 Аз бях запазила едни кадри от Империатрицата, че по някое време все гол се разхождаше, но след скорошния ремонт на компа не намирим папката.

Аз изгледах и 8ма серия на Самдал и влязох в драмата. В началото аджумите ми се виждаха като на пионерски лагер, всичко е наред, но вече си давам сметка че сигурно много от тези жени приключват живота си в морето. Така загубиха майките си и главните. Много тъжно.

Днес Джуно и Юна често ми излизат, чак взех да се чудя какво става.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 20:49 от Беллора

# 492
  • Русе
И аз съм почти на финала с "Добре дошли в Самдал-ри". Толкова противоречиви мнения прочетох, колкото в Библията - от "Осанна" до "Разпни го". Rolling Eyes Всеки сам си преценява и няма лошо да има различия.
Ето и моето мнение. Лично на мен сериалът ми харесва и съм доволна да видя Чи и  в такава роля. Сякаш сценарият е писан за всички нас, обикновените хора. За нашите съмнения, терзания, грешки, тревоги - за действията ни и последиците от тях. За това, което ни събаря и това, което ни изправя на крака - корените ни, семейството, приятелите, тези, които познават хубавите ни и лоши качества. Дори клюкарстването помежду ни намира точната характеристика на определения момент.
Отново много приятно съм изненадана от прецизния кастинг - не бих могла да си представя други лица дори сред спомагателните роли. Да, филмът може да не е сред "Уау", но е различен и се помни.
О, чета постовете ви за К2, Чи и Юна...Тук тя не ми хареса, за разлика от Кингланд  и с Джуно наистина имаше искри. Simple Smile На Чи не му е най-добрата роля, но долу-горе става. За тялото му...май в предните теми писах, че има яка и стабилна костна конструкция, подходяща за екшъни. Лично мнение е, не ме бийте! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 493
......................................
Вярно голям удар направи tv N с двата сериала. Ако  правилно съм разбрала от създаването на телевизията 95-та г. хит като Бегача не са имали, а сега за 3 месеца извадиха 2 големи хита и най-после някой е минал ЛПВТ.
...............................

Бел, тук малко няма да се съглася. tvN е създадена 2006 и има доста хитови сериали, а Бегачът дори не попада в първите 20.

# 494
Уин, ние тука не бием Joy Все кротушки сме се събрали. Joy
Като гледам, повечето сме го харесали Самдала. Точно е много човешки и топъл. То не е нужно да е някоя фантастична история, че да те грабне. И обикновените неща могат да бъдат увлекателно поднесени. А кастът е на страхотно ниво.

Аз продължавам с К2 и не съм му намерила кусури на Джи. Екстра си му е ролята. Предпочитам го като екшън герой. Юна я гледам за първи път и определено е добра актриса. Мисля, че в К2 няма нужда да има химия. Там по-яркият образ е на кандидат-президентшата.

Общи условия

Активация на акаунт