Случаят “Рафа”

• 37 645
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 105
Тенденциозна тема, подкрепена с интервю при Карбовски. Всички знаем, чии интереси прокарва той и за какво получава пари.
🤣🤣🤣

# 106
Но, останах потресена от това, как с лека ръка се взема едно дете от родители.
Ежедневно през границата минават много деца с различна съдба. Колко от тях, в такава възраст, сами търсят помощ от властите? За да се случи подобно нещо, явно има причина. Майката каза, че до този момент са били в прекрасни отношения със семействата си. За да се обърнат и сестрите им с/у тях, пак не е случайно. Толкова усилия да подкупват полицаи, психолози, гранични служители, адвокати, съдии и т.н. (според майката), за да си навлекат финансова и всякаква друга отговорност за тийн и да си разбият семейството завинаги? Каква изгода имат от това? Няма логика.

# 107
Чудя се, защо властите не са се самосезирали и за липсващите ваксини на детето? До колкото знам са задължителни.

# 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А родителите с какво се прехранват? С хюман дизайн и разни езотерики, или?

# 109
  • France
Може ли някой да ми поясни какво е Хюман дизайн? Нямам време сега да гледам интервюто при Карбовски, ще коментирам след него.
ПП леле, колко флегматично говори Flushed дори и на скорост 1.5

# 110
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Може ли някой да ми поясни какво е Хюман дизайн? Нямам време сега да гледам интервюто при Карбовски, ще коментирам след него.
ПП леле, колко флегматично говори Flushed дори и на скорост 1.5
Тъй като зодиите са само за профани, възоснова на това къде си родена, дата, час, минута, град, се генерира карта, и може да си някои от 4-те типа : Манифестор, Генератор, Прожектор и Рефлектор.
И като разбереш какво си, ще си развиеш потенциала максимално.

# 111
  • France
Ахам, разбрах

# 112
  • София
Нещо като Дивергенти, ама на живо.

# 113
Чудя се, защо властите не са се самосезирали и за липсващите ваксини на детето? До колкото знам са задължителни.

Това, че няма ваксини истина ли е?

# 114
  • France
Видях го на няколко места.

# 115
Какви места, Филомена?

# 116
  • София
Реално ваксините са по-малкият проблем. Ужасното отношение на родителите към детето е основният. Казвам "ужасно" заради двата опита за отвличане срещу волята му. Единият придружен с физическо насилие.

# 117
Пак питам къде ги четете тези неща.

# 118
Реално ваксините са по-малкият проблем. Ужасното отношение на родителите към детето е основният. Казвам "ужасно" заради двата опита за отвличане срещу волята му. Единият придружен с физическо насилие.

Опасявам се, че отношенията им при това положение и за в бъдеще ще останат белязани. И това е много жалко.

Не е без значение също така, че ако си принуден да живееш на място, на което не се чувстваш добре, силно не се чувстваш добре, е голямо изпитание за човека. За подрастващ - още повече.
Спомям си за един италиански певец, роден във Виетнам от родители италианци. На 5 годишна възраст семейството се връща да живее  в Рим, който детето вижда за пръв път (случва се преди много години).
Журналистът изкоментира това като.. Уау, бил си на върха щастието си, идвайки в Рим. А певецът каза: "Не. Рим ми се струваше безличен, град без душа, без цветовете и ароматите, на които бях свикнал във Виетнам. Дори въздухът беше различен. И страдах много време, докато свикна".

# 119
  • София
Пак питам къде ги четете тези неща.

Лелята на Рафаел казва, че детето няма ваксини.

Общи условия

Активация на акаунт