Отговори
# 615
  • София
Проблемът е, че август наближава и абсолютно нищо не се казва за новия сезон. Само разни слухове.
Затова и толкова се говори за Афра и Мерт, просто няма за какво друго.

# 616
# 617
Защо да се правят на обвързани в името на рейтингите? Доколкото разбрах рейтингите са били най-високи през първи сезон, когато двамата не са били заедно.

# 618
Защо да се правят на обвързани в името на рейтингите? Доколкото разбрах рейтингите са били най-високи през първи сезон, когато двамата не са били заедно.

Защото и сценария ставаше за нещо, втория сезон имаше слаб рейтинг защото сценария куцаше.

Трябва ли да живеят заедно за да бъдат двойка не мисля, Ерсин и Берил също не ми изглежда да живеят заедно, но никой не коментираше това

# 619

Защото и сценария ставаше за нещо, втория сезон имаше слаб рейтинг защото сценария куцаше.

Трябва ли да живеят заедно за да бъдат двойка не мисля, Ерсин и Берил също не ми изглежда да живеят заедно, но никой не коментираше това
Защото никой не документира кога  двамата си гостуват.
Папараци и фенове не допускат това при АфРам

# 620

Защото никой не документира кога си гостуват.Папараци и фенове не допускат това при АфРам

А защо трябва да се документира личен живот, това че са известни не означава че трябва постоянно да се следи дали са си гостували,това че никой не е виждал не означава че не се е случвало. Едва ли ще Ви е приятно някой да следи постоянно какво се случва в живота Ви, личният живот си е за вас а не за някакви хора

# 621
Трябва да си голям фен на конспиративните теории да решиш, че се правят на двойка заради рейтинг. Пълна глупост. Кой може да ги задължи за подобна щуротия?! Работата е едно, животът е друго. Млади хора няма да си живеят живота, няма да имат гаджета, да флиртуват, няма да излизат по срещи, за да се правят на гаджета с колегата си от сериала. Rolling Eyes
Някои хора имат доста развинтена фантазия, да не кажа болна.
А и, ако е слаб сериала всички актьори вкупом да се загаджат и да се правят на двойки наужким спасение няма да има. Иначе щеше да е смешно Хатуч и дядката да си правят сечено в социалките и да се блокират, заради единия рейтинг. Joy JoyJoy

С нетърпение и добро предчувствие чакам трети сезон.
Кастът е добър, ако напишат и добър сценарий, в който спрат с тия откачалки от миналото, които изкачат от всеки ъгъл и заложат на един по-нормален сюжет, без отвличания, пищови, а има повече любов, любовни трепети и драми. Ако спрат да превръщат всеки образ в някакъв психопат, луд за връзване, нещата ще се получат.
Освен Сейфер, добре е при Суна и Кая, Аби и камериерката да се развъртат там нещата. Уморително е, да се гледат убийства, побоища, отвличания, то бетер мафиотски филм. Ако не се оправят със сценария да разтурят седянката и тия талантливи млади актьори Афра и Мерт да си намерят нов проект. Продуцентите ще ги лапнат, като топъл пляб.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 17:59 от sineva 1

# 622

А защо трябва да се документира личен живот, това че са известни не означава че трябва постоянно да се следи дали са си гостували,това че никой не е виждал не означава че не се е случвало. Едва ли ще Ви е приятно някой да следи постоянно какво се случва в живота Ви, личният живот си е за вас а не за някакви хора
Никой не казва ,че ТРЯБВА ,а че папараци и фенове на Афра и Мерт ги следят ежедневно и няма недокументирано излизане на някой от двамата  за последната година ,откакто аз  знам

sineva 1 Кое те кара  да мислиш,че Афрам  са нещо повече от добри приятели и колеги  за 18 часа на ден?
Още повече -обвързани реално

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 17:32 от seungri

# 623

Никой не казва ,че ТРЯБВА ,а че папараци и фенове на Афра и Мерт ги следят ежедневно и няма недокументирано излизане на някой от двамата  за последната година ,откакто аз  знам

Има такова от папараци поне два пъти откакто са заедно, явно просто Вие не сте ги видели, също така имаше една рускиня която беше видяла Мерт в дома на Афра, просто не беше снимала защото не искаше да им нарушава личното

# 624
  • Яко в Матрицата...
АфРам, СейФер... А аз се чудя какво става с този прословут филм за изоставения мъж Joy Шнура остави без почивка Мерт, нормално е нашият да не е много доволен от така стеклите се обстоятелства. Надявам се да започнат вече да снимат другата седмица. Иначе ще снима филм и сериал едновременно... И не е ясно как ще влиза и излиза от образ.

# 625

Има такова от папараци поне два пъти откакто са заедно, явно просто Вие не сте ги видели, също така имаше една рускиня която беше видяла Мерт в дома на Афра, просто не беше снимала защото не искаше да им нарушава личното
Не беше ли след като крадци обраха жилището на Афра и тя планираше преместване в ново

Reni,
Всеки актьор мечтае да има възможност да снима паралелно със сериал и филми през лятото и това се приема за признание и голям успех ,а тук се коментира ,че Мерт е свършил срамна и ненужна РАБОТА през почивката си?

# 626
Аз винаги съм си мислила , че  публичните личности ни позволяват да видим толкова , колкото те самите искат.  Визирам публикациите им в момента. Сега са решили - сега  качват. Тези репортажи  от пет думи , едни и същи , от разни драскачи , изобщо не ги броя.
Едва ли  имат толкова време и желание да броят, колко пъти и къде са ги хванали. Това е "работа" на болния фандом -  да им броят целувките , посещенията и т.н.
Живеят си живота децата , подържат интереса към себе си , имат си ПР-и ,просто няма случайни неща на нивото на което са.
За нас остава само да се надяваме да ни пуснат нещичко в СМ. Никой не е длъжен да се отчита с кого и къде е.

Следя Афра отдавна и знам колко  много общи неща качваха с МЯ. Изглеждаха щастливи, влюбени и сладки двамата. Всички им си радваха и ги хвалеха , докато не се разделиха след 4 години. После така оплюха и разкъсаха Афра , че не се учудвам на това , че сега не качват общи снимки. Все едно с МЯ бяха длъжни да се заедно  завинаги,  в името на феновете.
Между актьорите и феновете трябва да има  червена линия , която не трябва да се пресича.

Това дали е връзка , "другарче за секс" или ПР не е наша работа .

И аз чакам снимането на този прословут филм , че да насочим вниманието си натам.

# 627

Не беше ли след като крадци обраха жилището на Афра и тя планираше преместване в ново

Reni,
Всеки актьор мечтае да има възможност да снима паралелно със сериал и филми през лятото и това се приема за признание и голям успех ,а тук се коментира ,че Мерт е свършил срамна и ненужна РАБОТА през почивката си?

Беше преди това, първият път беше когато се бяха сдобрили видяха Мерт да ходи в дома и да и носи храна, после пак го бяха хванали

# 628
  • Яко в Матрицата...
Reni,
Ако самият Мерт не беше казал, че иска почивка, никой нямаше да коментира как прекарва времето си през лятото.

Не съм прочела изказвания, че Мерт върши срамна и ненужна работа през почивката си. Това са си твои интерпретации. Каза се, че му губят времето. Защото след този напрегнат сезон човекът наистина имаше нужда от почивка, а не да виси в Истанбул и да чака не е ясно какво. Ако всичко беше планирано като хората, щеше да има време и за филм, и за почивка.

# 629
Не знам дали са нови, не ги бях виждала до сега.

Общи условия

Активация на акаунт