Отговори
# 630
Здравейте!

Харесвам двойката АфРам. Много се забавлявам със сегашната им "караница". От разстояние каква кавга да бъде, освен да е ревност и то от посока Мерт към Афра. Тя се забавлява в Америка, а той е сам в Турция.  Освен това те са заедно с Берил и Ерсин , още повече е за ревност и то ревност за това, че те тримата са заедно и се забавляват, а той не е там. Толкова нормално като чувство и поведение, може би сърдитост, че не му се е обадила, или не е могла да пише и т-н., абсолютно нормални разминавания от рода не ме търси, или не ме интересува какво правиш и т.н.
Самият Мерт казваше, че много харесва Афра колко е луда  в добрия смисъл и какви луди неща прави. Казваше, че това го привлича у нея и сега може би знаейки, че тя там надалеч, прави някои лудости, изпада в луда ревност, че не е с нея. Ревност не заради някой около нея, а ревност за емоцията
Смешно ми е, защото мисля, че всяка от нас е преминала през такива любови.
От видяното между тях от снимки и клипчета, извън снимките ми се струва, че Мерт е по-влюбеният в двойката.
Скоро ми попаднаха 10 прекрасни мисли на актьора Джоко Росич.
Едната от тях гласи следното:
"На този свят няма сила, която да спре майката, защитаваща децата си, и млад мъж, бранещ любовта си.+
Да видим Мерт дали ще брани любовта си? Дали ще влезе и в личен план в обувките на Ферит?
А  Афра, като  истинска представителка на зодия "Стрелец" винаги  ще иска още и нови доказателства от бранещия.

# 631
# 632
Май пак е по мъжки с Ясир, защото той качи  подобно стори

# 633
Seungri В България заради ниското  заплащане на актьорите се налага да  работят върху няколко проекта.  Да влизат от роля в роля без почивка и за ден. Така,че  отново ти казвам чети повече и се информирай за актьорските  среди, навсякъде.

# 634
Момичета, нещо се коментира, че снимките за филма се отменят.Ако е така жалко,че провалиха лятото на момчето .Нямам профил в Х,моля някой  да метне едно око.

# 635
  • София
За 5 минути настана хаос и се опроверга. Режисьорката е писала, нямало проблеми.

Малко клюки за колеги, че това за АфРам и на мен не ми се обсъжда. Хванали Кубилай с Хафса. Същата Хафса, с която МЯ изневери на Афра и се разделиха Joy
За нея и слух имаше, че ще участва във филма на Рамо, добре, че не е вярно Joy

# 636
Хафса и Кубилай се знаят от отдавна, имаха обща теклама за Trendyol преди няколко години, а като какви са ги видели/"хванали", дали излезли, като приятели, навън заедно или като повече от приятели не ме вълнува особено🤣

# 637
Аз като гледам Афра си почива, Мерт и той, а не снимаше ли паралелно Шахмаран и Рибарче...

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 23:35 от Ponky

# 638
Няма лошо, добре правят младите... Менкат се, пробват, събират  се и се разделят...  Сега им е времето.
Сега да живеят, после да не ревът, да не страдат децата им заради прибързаните им избори и неизживяна младост.

Ponky Ферит е в летен отпуск, заедно с другите герои 😁🥰😅😅 Барабар с Афра

# 639
Няма лошо, добре правят младите... Менкат се, пробват, събират  се и се разделят...  Сега им е времето.
Сега да живеят, после да не ревът, да не страдат децата им заради прибързаните им избори и неизживяна младост.

Ponky Ферит е в летен отпуск, заедно с другите герои 😁🥰😅😅 Барабар с Афра

Joy Поправих се, а по принцип не бъркам сериала с реала .

# 640
Тази прословута изневяра прецака  връзките им. И Хафса имаше дълга връзка с Дениз Джан Акташ. Дениз заряза Хафса , Афра заряза МЯ   , а пък  Кубилай им "светеше". Точно преди  "ситуацията"  Дениз имаше интервю  в което  обясняваше , колко му било хубаво вечер като се прибере и Хафса  е  у дома . Оттогава от четиримата само Афра е във "връзка". Другите трима се шматкат сингъл , с малки проблясъци.
Харесвах и двете двойки , ама...

Така е - един миг неверен   и после ревеш като Шакира !

# 641
  • София
Ponky, Мерт е снимал едновременно Шахмаран и Рибарчето.
Сега така ще е с филма явно, че те ей сега започват от няколко седмици.

# 642
Ponky, Мерт е снимал едновременно Шахмаран и Рибарчето.
Сега така ще е с филма явно, че те ей сега започват от няколко седмици.

Въпросът ми беше риторичен.

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:23 от Ponky

# 643
Принтера пак се е изявил. 2 години минаха, той още скърца.
В туитър го почнаха вече. Малко да излеят гнева от последните дни🤣

# 644
Мдааа и на мен ми се иска вече някакво инфо я за филма на Мерт  я за "Рибарче" да вземе да се появява малко по-малко ,чеееее АфРам  и връзката им  ги разчепкахме от всякъде и не остана нищо скрито покрито  Simple Smile
Афра и Мерт са много сладки и красиви на новичките снимки   Heart

Хайде да идва вече септември ,че да си гледаме сладките СейФер всяка седмица   Heart

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:42 от Eny87

Общи условия

Активация на акаунт