Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 556
  • 416
  •   1
Отговори
# 330
Нищо не е станало с конкретния човек, не сме спали не сме се оженили и деца не сме си направили.
Никой не е напуснал работа, няма драма.
Много неща се изписаха половината са глупости другите са адекватни неща. Но няма драма в момента. Всичко си е по старумо.
Това е от мен засега.
Поздрави
Авторке, какво стана с чичото? И какво мислиш да правиш?

# 331
Нищо не е станало с конкретния човек, не сме спали не сме се оженили и деца не сме си направили.
Много неща се изписаха половината са глупости другите са адекватни неща. Но няма драма в момента. Всичко си е по старумо.
Това е от мен засега.
Поздрави
Крайно време е да действаш.

# 332
Важното е, че не е умрял.
Някои колежки бяха сложили да варят сладко жито.
Самолета, че самолета... Влакове няма ли? Да сте видяли самолет да минава през тунел?

# 333
Каквото е имало да става, ще стане. Каквото такова, когато тогава. Ама с това, чичко на 47 избихте рибата. Щеше да е правдоподобно, ако нямаше лелки на по 30 г., а не е като да няма. Само като видя жена с гел лак и онези дълги изкуствени нокти и прораснали нокти с по половин см. и ми се повръща.

# 334
Това е от мен засега.
Поздрави

Ох аз още няколко страници преди това написах че темата си е за ключ. Прекалено много глупости се изписаха.

# 335
Какво се обиждат някои не разбирам? 47-годишен си е баш чичко за 27-годишна, простата аритметика на живота. Личен опит имам с един и същи мъж на 20 и на 50, за щастие заедно сме остарели и дай Боже още дълго да е така. Няма как да кажа обаче, че на 50 е по-добре от на 20.....уви.

# 336
Има ли консумация или не, авторке?

# 337

Пак го прочети, но по- бавно.

# 338
Имало е.
Той си поръчал мюнхенска кавърма със сок от цвекло, а тя тройка кюфтета от Франфуркт на Майн с мавруд. Двамата яли агоди за десерт, плюс половин диня отгоре.

# 339
Разликата не е много малка, но не е и твърде голяма. Дай шанс, щом те кефи

# 340
Скрит текст:
Напротив, темата е за 47-годишния мъж.
Разлика от 20 години, когато мъжът (или жената) е на 47 е едно, когато е на 70 (както ме питат по-горе) е друго. Та темата е за една жена на 27 и един мъж на 47. На толкова са в момента. А жената е привлечена от точно този мъж. Вие много държите, не мога да си обясня защо, да ги видите след 20 години... Какво ще се случи след 20, или след 2 години, никой не може да знае.
Ок друго е. Ако ти на 27 се беше хванала с 47 годишен? Сега се чувстваш в топ форма, избранникът ти щеше да е на 70.
[/quote]
И? От къде знаеш на 27 с какъв съм се хванала, може точно на 47 да е бил?! И дали още съм с него...
Стига си женила хората, вече няколко пъти ти го казах. Авторката казва, че е привлечена от този мъж, ти много държиш да ги ожениш и да ги видиш след 20 години.
[/quote]

Aida.
Не дразни лъва (лъвицата).
Че може да си права ама ....... бръм ... гръм и край.

# 341
Подобна връзка няма никаква переспектива.
Ти си на 27 - млада ама скоро ще видиш 3-ката. За мен ще си загубиш времето.
Той е на 47 САМ - това не е червен флаф, а камбанария с мигащи лампички. Нещо не му е наред!

# 342
Може всичко да си му е наред на 47-годишния. На нея също вероятно всичко си й е наред. Просто 20 години разлика са си 20 години.

# 343
  • SF
Подобна връзка няма никаква переспектива.
Ти си на 27 - млада ама скоро ще видиш 3-ката. За мен ще си загубиш времето.
Той е на 47 САМ - това не е червен флаф, а камбанария с мигащи лампички. Нещо не му е наред!

Да, щото на всички, които си въртят колежките от офиса или си имат връзка с някоя с 20 години по-млада, всичко им е наред!
Като почнете така с квалификациите и (умо)заключенията, дискусиите стават много плоски.
Какво му има според тебе, Дорис? Разчитай на описанията на девойката, че е мега готин, интересен, духовит, хваща дори и нейното младежко око и не си измисляй недостатъци, които да лепиш на непознати.
И тя е сама и на нея й има нещо. Значи, кво им пречи да се вземат и така да заприличат на тебе - съвършените хора, на които им няма нищото.

# 344
Ами например не става за връзка - чука и бега 47 години.
Или има характер който лъсва на по-късен етап.
Или му е много малък
Или е мега извратен и иска да ми се ** и да яде ***
Или си пада по деца - защото ДА, тя може да му е дъщеря.
Или е маниакално ревния и обсебващ.
И още примери имам в живота ... но ни един нормален, свестен и без проблеми мъж на 47, който да е сам повече от 2 месеца. Имаш ли идеята какво е търсенето в тази възрастова граница?
Защото на етап свалка нищо не знаеш за "готиния" ... няма готини сами. Просто НЯ-МА!

Общи условия

Активация на акаунт