Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 596
  • 416
  •   1
Отговори
# 300
🤣🤣
То па голяма работа.
Авторката да му слага ножа на гърлото и дорде не подари годежен пръстен, никакви докосвания дори.

# 301
Нормално е да имам мнение. Да не е пускала тема за обсъждане. Някоя може да е доволна на 1 път седмично с виагра, но аз не бих. Авторката нямало да се жени, тогава за какво ще си сваля гащите на работа, накрая да остане без работа?
 Така едни бивши колеги се занимаваха, разделиха, но още работеха заедно. Жената нещо взела да се прави на интересна и мъжът пред всички на почивката и казал-Ама л*па ли го?
Е този вече е страшен ИДИОТ.

# 302
Да се жени общо казано, добре съжителство. Като няма сериозни намерения, само за едното...(и то съмнително) може да си навреди на кариера. Една приятелка така се занимава с един, тръгна да го зарязва, но той почнал да и прави панаири, ревности и всеки ден бяха принудени да се виждат на работа, ужас.
 Да, носи му се славата на човека, жената потънала в земята от срам, но всякакви има. Накрая ако се окаже куку, да не иска да се разделят и да почне проблеми. За това предполагам че иск сериозна връзка, ако е за един, два пъти да търси на друго място.

# 303
То затова умните хора си знаят и не се занимават с колеги. Има достатъчно мъже/жени извън работното място.

# 304
  • Далечният изток
Ами защото, Лъвице, от първа страница се мъчат да ни убедят, че 47-годишният е пред умирачка и всеки момент ще се гътне от старост. Пък той има още почти 20 години докато се пенсионира... За мен е млад човек. Човек активен и в разцвета на силите си.

Аида, ти обаче си на 49... 47-годишният даже ти се пада по-малък Wink А ние уж гледаме от перспективата на 27-годишна... която, след 20 години ще е, по твои думи, в разцвета на силите си, а той - пенсионер. Пак казвам, щом на някой не му пречи, няма лошо, но чисто обективно, и физическите и социални разлики при хора с такава разлика са огромни, и ако не се виждат или усещат на първо четене, в даден момент е почти невъзможно да не лъснат. Субективно вече, всеки си преценява за себе си. Ако на някой му харесва, какво му пука еди коя си анонимна във форум за майки как определя дадена възраст?
Да, добре, остави ме мен. Ето тук писаха и дами, на които мъжете им са по-възрастни с 15+ години. Не се оплакват. Всъщност още не съм прочела тема, в която някоя жена да се оплаква от по-възрастния си мъж, че вече е дърт и не може, но масово се оплакват от младите си около 30-годишни мъже, че за нищо не стават, и не само в секса...
Ама сама казваш, че е субективно и е така. Тогава какво има да се убеждаваме в плюсовете и минусите...
Аз не съм била с по-млад мъж от мен, ти не си била с толкова възрастен, няма как да направим сравнението, само си чешем клавиатурите... Simple Smile

# 305
Аида, със 70 годишен би ли се хванала?

# 306
  • Далечният изток
70-годишен какво общо има с казуса, където мъжът е на 47?!

# 307
  • София
Скрит текст:
Ами защото, Лъвице, от първа страница се мъчат да ни убедят, че 47-годишният е пред умирачка и всеки момент ще се гътне от старост. Пък той има още почти 20 години докато се пенсионира... За мен е млад човек. Човек активен и в разцвета на силите си.

Аида, ти обаче си на 49... 47-годишният даже ти се пада по-малък Wink А ние уж гледаме от перспективата на 27-годишна... която, след 20 години ще е, по твои думи, в разцвета на силите си, а той - пенсионер. Пак казвам, щом на някой не му пречи, няма лошо, но чисто обективно, и физическите и социални разлики при хора с такава разлика са огромни, и ако не се виждат или усещат на първо четене, в даден момент е почти невъзможно да не лъснат. Субективно вече, всеки си преценява за себе си. Ако на някой му харесва, какво му пука еди коя си анонимна във форум за майки как определя дадена възраст?
Да, добре, остави ме мен. Ето тук писаха и дами, на които мъжете им са по-възрастни с 15+ години. Не се оплакват. Всъщност още не съм прочела тема, в която някоя жена да се оплаква от по-възрастния си мъж, че вече е дърт и не може, но масово се оплакват от младите си около 30-годишни мъже, че за нищо не стават, и не само в секса...
Ама сама казваш, че е субективно и е така. Тогава какво има да се убеждаваме в плюсовете и минусите...
Аз не съм била с по-млад мъж от мен, ти не си била с толкова възрастен, няма как да направим сравнението, само си чешем клавиатурите... Simple Smile

Дамите са чудесен пример - те са щастливи, доволни, всичко е точно, за тях изначално не е било проблем разликата. Тези, които не искат възрастен, изобщо не биха тръгнали с такъв, за да тестват ще са щастливи ли. Иначе не си права, имало е и такива теми тук - на прима виста се сещам за една, която се оплакваше, че той искал все да си стои вкъщи, а на нея й се излизало. Просто такива двойки са по-малко като общ брой, съответно нормално по-рядко да се пише за тях. Въпрос на пропорция.

Иначе за мен темата не е за мъжете на 47, а за разлика 20 години. На мен сега мъже на 47 не ми харесват, но след 10 години, сигурно ще ми харесват. Преди 10 не ми харесваха мъже на 36, сега са ми тамън Joy

# 308
С 20 години по-голям от теб.

# 309
  • Далечният изток
Напротив, темата е за 47-годишния мъж.
Разлика от 20 години, когато мъжът (или жената) е на 47 е едно, когато е на 70 (както ме питат по-горе) е друго. Та темата е за една жена на 27 и един мъж на 47. На толкова са в момента. А жената е привлечена от точно този мъж. Вие много държите, не мога да си обясня защо, да ги видите след 20 години... Какво ще се случи след 20, или след 2 години, никой не може да знае.

# 310
  • София

Ааа... ами тогава, за 67 годишна жена, мъж на 47 си е направо агънце Stuck Out Tongue Winking Eye

Авторката, щом я влече, да действа. Повечето хора я предупредиха за рисковете в работата. Другото вече е според плановете й за връзката.

# 311
Разлика от 20 години, когато мъжът (или жената) е на 47 е едно, когато е на 70 (както ме питат по-горе) е друго. Та темата е за една жена на 27 и един мъж на 47. На толкова са в момента. А жената е привлечена от точно този мъж. Вие много държите, не мога да си обясня защо, да ги видите след 20 години... Какво ще се случи след 20, или след 2 години, никой не може да знае.
Ок друго е. Ако ти на 27 се беше хванала с 47 годишен? Сега се чувстваш в топ форма, избранникът ти щеше да е на 70.

# 312
Голяма разлика във възрастта от порядъка на 20 години си оказва влияние рано или късно, няма какво да се лъжем. Но авторката едва ли иска сериозни отношения с въпросния.

# 313
  • София
Сега не иска, ама ако е неопитна и самотна, кой знае как ще се увлече. Разбира се, рискът си е за нея. Аз попринцип съм за човек да пробва, после да не се чуди цял живот пропуснал ли е нещо.

# 314
  • Далечният изток
Ок друго е. Ако ти на 27 се беше хванала с 47 годишен? Сега се чувстваш в топ форма, избранникът ти щеше да е на 70.
И? От къде знаеш на 27 с какъв съм се хванала, може точно на 47 да е бил?! И дали още съм с него...
Стига си женила хората, вече няколко пъти ти го казах. Авторката казва, че е привлечена от този мъж, ти много държиш да ги ожениш и да ги видиш след 20 години.

Последна редакция: вт, 25 юни 2024, 11:28 от AIDA_N

Общи условия

Активация на акаунт