Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 568
  • 416
  •   1
Отговори
# 60
Нищо. Просто е по-уверен, например
Само не знам защо сексът с на 27-годишна с 27-годишен да не е стойностен, какво толкова е научил 47-годишният, за което да трябват 20-30 години стаж.
Иначе не виждам драма, и двамата свободно, нататък ще се види.

# 61
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Авторке, ако искаш само секс, внимателно действай с въпросния, защото все пак ти е колега. Може да станат драми и да се чудите после как да се гледате в офиса.
Ако е за сериозна връзка, по-добре не. На 47 г неженен и без деца...звучи като да е нещо чалнат. Разведен ли е? Ако е читав, поне щеше да е във връзка. Аз бих избягала далеч от такъв, че ще излезе някой хахо.
Не е задължително да е чалнат, или да му има нещо.
Недей да бягаш, не знаеш от заешката шапка какво ще излезе. Wink
Изчакай, ослушай се.
Има си хора бохеми, свободолюбиви, не им е до "обвързване".
В момента е пълно с такива хора, и мъже, и жени в диапазона 35-45.
Следващите години очаквам да има все повече и повече такива хора, поради много причини, процеси в обществото.
Жените мислят за семейство и дете след 33-35, наборите им още цъкат игри и ходят на "паник стаи" и "ескейп руум".
Около мен само познати и набори, с които сме отраснали в квартала +-1-2 г. веднага се сещам за поне 10-на мъже и жени, които са сами, поради много причини - при някои здравословни, не могат да имат деца, друг заявява не иска категорично връзка, друга след 10 г. връзка, си живее живота на 38+, други две двойки пък деца не искат, и т.н.
Проблем е и "безсексието" и пониженото либидо на хората като цяло, поколението, стрес, заболявания, лоша храна, апатичност, егоизъм.
Изключителен проблем за мен е нежеланието и липсата на адекватна комуникация, залепеността за телефона, разсеяност, фокусът е изключително изместен, вместо хората да искат да общуват, да се опознават, да видят другия, да се отворят за него.

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 09:08 от Revoker

# 62
  • София
Някой и на 30 може да е импотентен туфлек, може и да се спомине след няколко години, човек не знае. Щом се харесвате и сте свободни, събирайте се. Никога не съм харесвала по-възрастни мъже, но имам приятелки, които са били влюбени и в 30 години по-стари, то не пита. Важното е да има любов, другото винаги и с младите може да се развали.

# 63
Здравейте на всички видях всичките ви изказвания и благодаря за вашето мнение.
Аз пропуснах да кажа, че живея в Германия, а въпросният мъж е на половина Българин и на половина Германец. Цял живот е живял в Германия. Не знам дали това има значение за неговия манталитет и защо няма жена и деца.
До колкото бях разбрала много е работил и това е провалило сериозните му връзки, които са били над 7г

[/i]
А ,може би просто не иска деца .Познавам такива хора които не искат просто да се обвързват да гледат деца . Авторката не казва в коя част на света се намира.Може да е някой чужденец,а за тях това е нормално да правят избор да няма дете един човек.

# 64
  • Сф
Цитат
Аз пропуснах да кажа, че живея в Германия, а въпросният мъж е на половина Българин и на половина Германец. Цял живот е живял в Германия.

Още по- страшно стана 😂.
Не бих се занимавала изобщо. Няма да навлизам в подробности.
А ти всъщност как си представяш нещата ?
Виж, за да нямаш проблеми , ако господина е толкова хлътнал, изчакай да подходи официално за среща. На твое място, не бих правила нищо. Това твое привличане..
 Може да е просто физическа нужда от секс. Хвани някой по- подходящ и млад и избий чивия. На тоя дъртия - игнор! Така мисля е правилно и няма да има усложнения.

# 65
Чудесно.
Значи е опитен и поне знае какво иска и не иска.
Давай.

# 66
  • Варна
Самотните хора лесно се впечатляват от проявено внимание. Винаги има разлики в поведението след секс. Мъжът е приятна компания, забавлява я, но това не е гаранция, че притежава качества или желание за обвързване.
Четейки темите разбирам защо много млади мъже не желаят брак. Жалко е такова ограничено, кифленско мислене от жени и майки. Имам чувството, че някои са правили секс само с цел разплод.
Привлекателните мъжкари не се женят или изневеряват перманентно.
Интимните контакти са индивидуален избор и вкус. Авторката да си прецени желанията и възможностите.

# 67
Цял живот е живял в Германия. Не знам дали това има значение за неговия манталитет и защо няма жена и деца.
Ето, от там идва проблемът. Трябва ти някой чист българин.

# 68
  • Washington,USA
Аз постоянно си харесвам такива даже съм малко по - малка. Не ми се занимава с 20г въобще. Няма ядове.

# 69
Едва ли 17 годишната се е оженила по любов с дядото, всъщност ясно е, че не е!
Ситуацията на авторката няма нищо общо с тази трогателна история!😃

# 70
Цял живот е живял в Германия. Не знам дали това има значение за неговия манталитет и защо няма жена и деца.
Ето, от там идва проблемът. Трябва ти някой чист българин.

И защо ? И моята половинка е чужденец.

Тука  на запад  много успели хора не се женят и не правят деца на 20-30 години…. Може просто този да не е срещнал правилната жена. Познавам няколко такива. А може просто да не иска да създава деца.

И като чета тука в този форум някой жени, с право мислят така че не искат да се обвързват.

Шокира ме как мъж на 47 го смятат за дърт и дядо ….. той спокойно може и семейство да създаде и да си е свестен.

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 12:00 от Naixi89

# 71
Разбира се, че на 47 не е дядо!
Води се мъж на средна възраст.
Авторката е на 27, в категория млада!😃
Говорим за разликата в годините.
То в днешно време 55г-60г също не се води остарял според мен. Но ако си на 60 и гаджето ти е на 25, става разлика от 35г, което на мен лично ми е фрапантно.
Но хората имат различни предпочитания, никой не може да ги съди!

# 72
  • Сф
Невена, от чужденец до чужденец има балкан разлика. Също нрави, етническа принадлежност, семейство, религия , мироглед  и тн.

# 73
Само в България на 40 се мисли че вече си стар .В Германия, Англия тази възраст се смята за разцвет.Всъщност авторката от какво я е страх , че е стар или че не знае как да си поиска.Покани го на бира но бъди дискретна защо другите колеги може да ти стъжнят живота.

# 74
Разбира се, че на 47 не е дядо!
Води се мъж на средна възраст.
Авторката е на 27, в категория млада!😃
Говорим за разликата в годините.
То в днешно време 55г-60г също не се води остарял според мен. Но ако си на 60 и гаджето ти е на 25, става разлика от 35г, което на мен лично ми е фрапантно.
Но хората имат различни предпочитания, никой не може да ги съди!

Е 35 години си е вече фрапантно. И аз не бих го приела.

Но тука става въпрос за 20 години разлика което е нищо особено на днешно време.
Не знам защо в България хората мислят така. Манталитет явно.
В България на 40 стават хората баба и дядо което не го смятам за добре. Не е хубаво да се ражда на тинейджърски години.

Общи условия

Активация на акаунт