Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 574
  • 416
  •   1
Отговори
# 75
  • Washington,USA
Такива мъже съм виждала на 45-60, ще ви падне шапката. Направоо🥴😮‍💨🤤🤤

# 76
Само в България на 40 се мисли че вече си стар .
Ми то като се загледаш в хората така си изглежда.

# 77
  • Пловдив
В България на 40 стават хората баба и дядо което не го смятам за добре. Не е хубаво да се ражда на тинейджърски години.
Ти сериозно? Grinning
Както писах и на друго място - ба'таз България, тя от друга планета, всичко (лошо), каквото се сетиш, е все само в нея от целия свят.

Но това, че българите раждали на тийнейджърски години, е смешката на деня (и всъщност на 20, което е половината на 40, кое точно не му е хубавото?).

# 78
В България на 40 стават хората баба и дядо което не го смятам за добре. Не е хубаво да се ражда на тинейджърски години.
Ти сериозно? Grinning

Защо ? В малцинствата масово даже и по рано стават баби и дядовци.
Еми за мене не е редно.

Иначе на запад ако видите 40-55 годишни мъже, ама изобщо нито са чичаци нито дърти.

# 79
  • Пловдив
Аз съм от мнозинството и повечето "в България" сме от него, та не знам.

# 80
  • София
Не са чичаци за 40-55 годишните жени Laughing За 27-годишна какви да са? Разбирам, че някои жени си падат падат по по... презрели, ама това не ги прави по-малко чичовци спрямо техните години.

# 81
Аз съм от мнозинството и повечето "в България" сме от него, та не знам.

Не бих казала че са мнозинството.
И на 20 си е според мен доста рано, но пак казвам, това си е мое мнение. Те да си раждат и на 17-18 ако искат, всеки сам си преценява.

Авторке помисли как би продължило ако с вас не се получат нещата. Ще е доста кофти в работата.
Рискуваш си работата.

# 82
  • Melmak
Александра, мен ме притеснява, че сте колеги, а не възрастта. Ти си голяма жена и можеш да прецениш дали някой ти харесва.

Нормално е двама души заедно по цял ден, винаги ще имате флирт.

Разликата е поносима, човекът на 47 го изкараха пенсионер и импотентен. С човек на тези години можеш да си прекараш страхотно, може да имате хубав секс и много приятни моменти. Излизала съм и с 24 г по-голям от мен и беше страхотно. Имах такова привличане към този човек, че се възбуждах от погледа му. Не сме мислели за връзка, но се насладихме един на друг максимално.

Моя приятелка се ожени за мъж с 20 г по-възрастен и вече имат дете. На 30 и 50 г са. Живеят си щастливи и честити, не е брак по сметка (да не ме зачекнете, че е за кинти).

Единствено те съветвам да помислиш как може тези отношения да повлияят на работата ти.

# 83
Ами чак страх не, просто ми е странно, защото до сега не съм поглеждала мъж по такъв начин, който е с 20г по-голям.
Отделно съм възпитана по строг начин и 20г разлика е много, макс 10, което е също много според семейството ми и то е станало като правило.
Чак почнах да си задавам въпроса да не би да ми има нещо. Понякога го отдавам на факта, че съм сама в чужда страна и още нямам толкова приятели.
Само в България на 40 се мисли че вече си стар .В Германия, Англия тази възраст се смята за разцвет.Всъщност авторката от какво я е страх , че е стар или че не знае как да си поиска.Покани го на бира но бъди дискретна защо другите колеги може да ти стъжнят живота.

# 84
Като няма риба, и ракът е риба.

# 85
  • Сф
Като няма риба, и ракът е риба.

Точно на място! Но все пак, заради общото работно място не е ок да се забива в такава безперспективна връзка. А може и да е чук и бег от страна на мъжа. Той досега не намерил и нашенката мома точно чакал...
На 27 да си падаш по дърти , малко е със закъснение .. не че нещо ти има. А при немците има много странни и извратени , та не бих рискувала да му се пусна на тоя точно.
Излизай момиче, с приятели , компании, сега покрай европейското може и да целнеш някой по- освободен покрай празнуванията и да си изкараш добре. Махни тия старчоци.. много лош старт за неуверено момиче като теб . С най- добри чувства! Цени се, за да те оценят подобаващо и ухажори тепърва ще се появяват!

# 86
Божке, предразсъдъците и семейното възпитание кой знае колко шансове за любов са съсипали. 😀

# 87
  • Melmak
Какъв старт, не е на 17, а на 27?????

# 88
  • Washington,USA
При немците имало извратеняци...При българите няма сякаш...

# 89
Според мен кофтито е само, че сте колеги и това може да се отрази на бъдещата ви работа в компанията, не толкова възрастта.
Ако е за нещо неангажиращо и кратко няма лошо да пробваш.
Аз самата съм на 24, в момента съм обвързана, но на 21 имах отношения няколко месеца с мъж на 38 и беше доста готино.
Не се задълбочи заради разликата във възрастта, но откъм тръпка, привличане и химия беше 10/10

Общи условия

Активация на акаунт