Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 611
  • 416
  •   1
Отговори
# 90
Според мен се отдайте на взаимните си желания. Не е нужно да се жените после. Като бях на 19 се залюбих за кратко с мъж на 37, не беше кой знае какво, но много държеше аз да съм доволна 😀 Така че, ако много се привличате, удовлетворете си желанията, тоя живот втори път няма да го живеем. Нито сте обвързани, нито (предполагам) някой от вас ще има очаквания за дългосрочни отношения предвид съвместната ви работа.

# 91
Като няма риба, и ракът е риба.

Точно на място! Но все пак, заради общото работно място не е ок да се забива в такава безперспективна връзка. А може и да е чук и бег от страна на мъжа. Той досега не намерил и нашенката мома точно чакал...
На 27 да си падаш по дърти , малко е със закъснение .. не че нещо ти има. А при немците има много странни и извратени , та не бих рискувала да му се пусна на тоя точно.
Излизай момиче, с приятели , компании, сега покрай европейското може и да целнеш някой по- освободен покрай празнуванията и да си изкараш добре. Махни тия старчоци.. много лош старт за неуверено момиче като теб . С най- добри чувства! Цени се, за да те оценят подобаващо и ухажори тепърва ще се появяват!

На 27 години не е момиче а зряла млада жена, и изобщо не е нужно нито да се допитва до родителите си или до някой друг. Сама може да прецени дали  с този господин ще си паснат или не.
Сякаш при българите няма извратеняци …. Моля ви се. И пак ще се повторя, на 47 изобщо не е дърт.

# 92
  • Пловдив
Цитат
Сякаш при българите няма извратеняци …. Моля ви се.
То и всичко онова, дето според мнозина от вас е "само в България", всъщност го има навсякъде, ама нА. Sunglasses

# 93
Има и извратенячки в България.
Преди два дена докато спяхте една колежка беше отворила тема - "Мога ли да забременея от куче?". Предполагам от "Защита на животните" са строшили телефона на Таткото на БГ Мама и темата хвана гората.
А имаше толкова хляб там...
Даже се сетих за Шрек и магарето и ламята. Егати извратената ламя.

# 94
Толкова ли са се свършили свободните 30 - годишни, че 50 - годишните се изкарват Уау!

Да, им много сексапилни, поддържани, интелигентни и тнт., но сте различни поколения, което не може в по-напреднал момент от връзка да не даде отражение.

Такива мъже има и на 30!
И може да се върви в крачка с тях, а не да се подтичва и наваксва с всичко, защото господинът вече го е преживял и скоро няма да му се занимава го играе готиният пич.

Ти си нова на работа, чужденка, не си залагай сама капана, а навлезни в работата и стани добра в нея. Остани във фирмата поне две години и помисли за си вито си.
На 27 години е по-добре да се оглеждаш за мъже, потенциално ставащи за семейство.
Чичовци се намират винаги.
Лично мнение.

# 95
Чичото ако беше някой уау пич, досега 100 пъти да си беше хванал поне сериозно гадже.

# 96
  • София
При немците имало извратеняци...При българите няма сякаш...

Не и по същия начин, повярвай. Много точен пост е написала Pure Love.
Авторката, споделяйки повече за себе си, все повече започва да прилича на момичето от малкия град, без опит и невидяло много от живота, пърхащо при малко отделено внимание, което може да завърши много зле на работно място и то я Германия.

# 97
Тук подкрепящите, един въпрос да вмъкна към вас. Бихте ли предприели действия ако интересът е явен, има флирт и напрежение между вас, но усещате, че нещо го притеснява и се сдържа въпросният мъж?
Какъв според вас е проблемът?
Да вмъкна, че човекът не е ерген, но не е и обвързан в момента.
ПС: Закачките между нас продължават от доста време като до сега никой не е прекрачвал граници.

Последна редакция: сб, 22 юни 2024, 18:35 от LittleWolf

# 98
  • Washington,USA
Авторке, зарежи звучиш на 17, не на 27.

# 99
Тук подкрепящите, един въпрос да вмъкна към вас. Бихте ли предприели действия ако интересът е явен, има флирт и напрежение между вас, но усещате, че нещо го притеснява и се сдържа въпросният мъж?
ПС: Закачките между нас продължават от доста време като до сега никой не е прекрачвал граници.
Аз не съм от подкрепящив отбор, но ще отговоря принципно.
Никога не бих "предприела действия" първа! Независимо на каква възраст е мъжа, как изглежда и пр. Ако той не "предприеме действия", до там. Според мен е важно мъжа да е първия, който ще покаже инициатива, ще се доказва и пр. Иначе е много жалко, жена да се сваля и кани мъж. Много отчаяно...

# 100
Авторке, зарежи звучиш на 17, не на 27.
Абе стига сте говорили глупости де.
Тази тема ми дава надежда, че ако жена ми реши да ме отсвири - спокойно имам шанс с някоя свенлива мома в диапазона на трийсетте, като колежката отгоре - пчеличката Мая (макар последно време да е сякаш малко по друго насекомо).
Имайте малко емпатия. Четем тука хора във всякакви възрасти.

# 101
  • Sofia

Какво означава това? Че има деца от предишна връзка ли?

# 102
  • Washington,USA

Да, ама недей да изглеждаш отчаяно. Ако има голяма разлика 10+ години въпросния може да не посмее първи да не го нарекат развратник

# 103
Аз все си мисля, че тези неща стават спонтанно с кой пРъв, втори. Но аз какво ли разбирам.

# 104

Да, ама недей да изглеждаш отчаяно. Ако има голяма разлика 10+ години въпросния може да не посмее първи да не го нарекат развратник

Нещо такова ми се струва и на мен, голяма е разликата, да.

Има деца, разведен е. Аз така го написах горече и аз не се разбрах като го прощетох. Благодаря за уточнителния въпрос.

Басила, в интерес на истината нещата започнаха от негова страна, вървят леко и непринудено, но до там.. А се усеща, че се иска повече и от двете страни..
Голяма ми е дилемата как да постъпя..

Общи условия

Активация на акаунт