Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 687
  • 416
  •   1
Отговори
# 135
Аз лично бях свидетел преди 2 месеца: една двойка във фирмата ми се разделиха (е не са били дълго заедно но не е това темата) и после стана пълен цирк.
Не само че не можаха да работят заедно, а и доста мръсно си правеха взаимно. Накрая приключи Като главния шеф му писна от тия щуротии и уволни жената. Сега пак е мир.

Та мисълта ми не е за годините а да не стане и с авторката по този начин ….
Кофти е и то много

# 136
Не могат да я уволнят, просто няма да ѝ подновят договора, ако е на временен.

Ходи после и обяснявай какъв добър специалист си…

В Австрия, където се развива тази случка, абсолютно могат по всяко време да прекратят договора. И в този случай си имаше даже и сериозни причини.

Отнесе го жената защото от нея беше инициативата да прави мръсно на бившия и.
И тя беше по кратък период във фирмата от мъжа.
Естествено този който е дошъл последен, първи си тръгва.

Така че на работното място трябва да се внимава

# 137
Хубаво е да се замисли как ще се гледа на нея ако този, който е на годините на баща и е бил интимен с нея и после я зареже.
Щото в реала хората не са чак толково широкоскроени като в bgmammma.
Извън фирмата има цял един свят, в който има мъже, които ще за сексуално привлечени от авторката. (само как звучи)

# 138
  • София
В една друга тема се наблягаше, че който си го можел, си го можел, пък сега с времето се учели и ставали по-добри... Обърках се Joy

# 139
На 47 вече май простатата почва да ги алармира, тааааа няма гаранция за успех Joy

# 140
За мен разликата е огромна. Все пак може да ти е баща. Но ако на теб не ти пречи- действай си.

# 141
Така е – който си го може, си го може, но ошлайфва детайлите и става майстор.
Авторке, имаше някакво подобно клише, че човек после съжалява за пропуснатите възможности, а не за направените грешки. Така че – действай и дано имаш късмет.
Относно, че ѝ е колега – няма проблем, но зависи от сферата и големината на фирмата, в която работят.

# 142
  • У дома... някъде
Разликата е наистина доста голяма.
Но всеки сам си преценява дали иска да влезе в някакви отношения.
На мен най големия ми партньор по възраст е бил +12 г. в негова полза.
Секса с него беше един от най-хубавите ми.Това го пиша по повод, че възрастните мъже не могат и имат проблеми.
Аз бях на 35г,той на 47г.

С това също съм съгласна:

Така е – който си го може, си го може, но ошлайфва детайлите и става майстор.
Авторке, имаше някакво подобно клише, че човек после съжалява за пропуснатите възможности, а не за направените грешки. Така че – действай и дано имаш късмет.
Относно, че ѝ е колега – няма проблем, но зависи от сферата и големината на фирмата, в която работят.

# 143
Има и извратенячки в България.
Преди два дена докато спяхте една колежка беше отворила тема - "Мога ли да забременея от куче?". Предполагам от "Защита на животните" са строшили телефона на Таткото на БГ Мама и темата хвана гората.
А имаше толкова хляб там...
Даже се сетих за Шрек и магарето и ламята. Егати извратената ламя.

Такива клипчета си показвахме момчетата в 7 клас още, нищо кой знае кво. Жалко, че са я махнали. Можех да чета и да се смея, докато вечерям...

# 144
  • SF
Това са връзки със срок. Възможни са, вълнуващи са и за двамата. Не могат да определят къде се намират, как може да им се случва такова нещо, кефят му се. Четете книгата, но сте на различни страници. Аз бих се чувствала неловко след края на флирта. На много хора не им пука изобщо и даже могат спокойно да започнат следваща връзка със следващ колега. Аз съм от тези, които и с връстници не започват връзки на работното място. Срам ме е, а и ако не продължим успешно с връзката, очаквам да е доста тъпо, работейки заедно, правейки се, че нищо не се е случило.

# 145
Да вмъкна, че човекът не е ерген, но не е и обвързан в момента.

Какво означава това? Че има деца от предишна връзка ли?

Като някакъв квантов бит го описа, до последно не знаеш 0 ли е, 1 ли е... ама в тоя раздел май само за такива мъже четем Grinning

# 146
Аз съм чувала че са много умели, но вече е на магия ще вдигне ли самолета.
Техника има, но сили и потентност няма. Все едно да сложим 20,25 годишен спортист и един 47 годишен. Ами колкото и да е добър, акробати и супер техники да владее, най-вероятно повече от веднъж на ден няма да може.

# 147
На ден по 5 минути. Останалото се нарича алчност вече

# 148
Други си е млад да пращи от енергия и да те почне където те свари, да повтори и портрети. Тепърва авторката ще се "разработва". След 10 години ще ламти за още, а нейния може и да е на памперси тогава.

# 149
То щото всички 30 годишни са спортисти (а това също е мит - спортистите са бъкани със стероиди, което засилва потентността, но не винаги задържа ерекцията). Или пък щото 28-годишния фрустриран или потиснат сладкиш винаги е готов и твърд. Тях им влияе всяко нещо – психически са много изнежени и това удря на сексуалната им мощ.
До човек и психика е. При здрав мъж чак след 60 години може да се появи проблем с простата. Говорите и вие колкото да не заспите.

Общи условия

Активация на акаунт