Привличане към 20г мъж по-голям.

• 11 631
  • 416
  •   1
Отговори
# 240
  • Далечният изток
Което не означава автоматично, както една съфорумка разсъди, че на 47-годишния само ще му се лежи на дивана, няма да му се ходи никъде и няма да му става самолета. Пълни глупости. Направо да ни поръчват гробари на нас 45+ годишните...

# 241
  • Сф
Понякога като чета бг-мама, мога да реша, че съм изрод.
Момченца.
Кое им е момчешкото на 30-35. Не, не се чувствам, че спя с момченца. Това са мъже. На тази възраст за жените се казва, че им тече часовника и а-ха да са сами с котките.
Басимус двойният стандарт.
За 20+ говоря разлика . Нищо де, ти си знаеш 😉

# 242
  • Далечният изток
Да де, 30-годишни с 50-годишни...

# 243
Предразсъдъците убиха котката.
А не любопитството.

# 244
  • SF
Което не означава автоматично, както една съфорумка разсъди, че на 47-годишния само ще му се лежи на дивана, няма да му се ходи никъде и няма да му става самолета. Пълни глупости.
Това описание ми звучи като за 87-годишен.
И на тях им се ходи, писва им да лежат, биха скочили и тръгнали нанякъде, но средата е прекалено оредяла или немощна. Който се е добрал жив, здрав и подвижен до тази възраст, не иска да лежи и да спи 24/7.

# 245
  • Далечният изток
Оф боже, немощна Joy
Стига бе, хора, аз съм на 49. Не съм се спряла да ходя по екскурзии, по срещи, купони почти всяка вечер и т.н.

# 246
Тук напоследък добивам идея, че ако доживее някой до 45, точно след 2 години ще умре.

# 247
Което не означава автоматично, както една съфорумка разсъди, че на 47-годишния само ще му се лежи на дивана, няма да му се ходи никъде и няма да му става самолета. Пълни глупости. Направо да ни поръчват гробари на нас 45+ годишните...
При жените е друго. И чичака си знае възможностите, но кога ще му падне младо яре? Ще драпа, но няма да оттърве.

# 248
  • Далечният изток
Ти дали има шанс да спреш да дрънкаш глупости или много искам?!

# 249
  • SF
Оф боже, немощна Joy
Стига бе, хора, аз съм на 49. Не съм се спряла да ходя по екскурзии, по срещи, купони почти всяка вечер и т.н.

Абе, чети пък ти! Компанията на 87-годишните е немощна, не ти! Simple Smile

# 250
  • Далечният изток
Ама що говорим за 87-годишните... Joy Оф ни мога....

# 251
  • Washington,USA
При жените е друго. И чичака си знае възможностите, но кога ще му падне младо яре? Ще драпа, но няма да оттърве.

Да, бе да. Още малко ще кажеш, че ако примерно някой на 47 е женен и някоя млада го натисне ще се разведе, примерно щото много му се иска някоя млада.

Не им се точат лигите чак толкова, колкото се описва тук.

# 252
Въпросът не е защо 47-годишен иска 27-годишна. Отговора е ясен. Въпросът е защо 27-годишната би искала 47-годишен. Отговорът ми убягва...

# 253
Въпросът не е защо 47-годишен иска 27-годишна. Отговора е ясен. Въпросът е защо 27-годишната би искала 47-годишен. Отговорът ми убягва...

Златен 'ур. Някои явно просто си го имат Grinning

# 254
Ми не, на 47 едва ли, аи тя не го е пробвала все още.

Общи условия

Активация на акаунт